iForm kvindeløb 2013 - Odense

Information og tilmelding

Søndag
5. maj 2013
LØB FORÅRET I MØDE MED I FORM
 
Søndag den 5. maj 2013 lyder startskuddet til forårets første og hyggeligste kvindeløb, levevis iFORM Kvindeløb i Odense.
 
iFORM Kvindeløb er en herlig løbeoplevelse, fyldt med glæde, smil, løbeglæde og kvindeenergi i rå mængder. Og du kan godt begynde at glæde dig, uanset om dit mål er at sætte ny personlig rekord, at gennemføre en 10-kilometer for første gang eller mødes med veninderne om et godt formål.
Du kan vælge at løbe 5 eller 10 km eller gå 5 km. Om du vil lunte, spæne eller spurte af sted er helt op til dig – det vigtigste er, at du er med i feltet, når anemonerne springer ud, træerne i Ådalen står i knop og løbemusklerne for alvor slippes løs.
 
Der vil være plads til max. 2500 deltagere.
 
Skynd dig at tage fat i et par løbefriske veninder, kolleger, naboer, døtre, kusiner, søstre, din mor eller hvem du vil lokke med - og glæd dig til et muntert og rørigt venindeløb med iFORM. De 350 første tilmeldte hold på 4 får en gratis picnic kasser fra Levevis.
 
 
Ønsker du at tilmelde dig et hold eller tilmelde et helt hold, så har du følgende 3 muligheder:
 
  1. Du kan oprette alle holddeltagerne samlet under din profil. Her skal du udfylde deltagerdata for alle på holdet, så husk at have deltagerdata (navn, mobil, adresse, e-mail, fødselsdato, t-shirt størrelse) på samtlige deltagere inden du påbegynder tilmeldingen.
  2. Du tilmelder kun dig selv i første omgang. Når din betaling er registreret, får du tilsendt en bekræftelse på mail, hvor der vil fremgå en picnic-kode. Denne picnic-kode sender du til dine veninder, som du ønsker at være på hold med. Når dine veninder tilmelder sig, kan de indtaste picnic-koden lige inden betalingssiden og dermed registreres I alle sammen som et hold.
  3. Du har modtaget en picnic-kode fra én veninde, som du ønsker at være på hold med. Under din tilmelding skal du indtaste picnic-koden lige inden betalingssiden, og dermed registreres du på samme hold.
 
Hvis I er minimum 4 tilmeldt på samme hold, vil I modtage en picnic-kurv til løbet.
 

 
Hvis du vil ændre eller indsætte en PICNIC-kode efter, at du har tilmeldt dig løbet, er det muligt i menuen under "Mine ordrer".
 
 

Deltagergebyr: 180,- (hvoraf 5 kr. går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses kampagne “Skru ned for solen”.)

 
Efter den 16/4. er prisen 200,-
 
Ved afmelding før den 1. april refunderes hele beløbet, dog opkræves der et administrationsgebyr på 60 kr. Efter den 1. april refunderes startgebyret ikke
 
 

 

 Event information
5. maj 2013
Odense, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
info@hcamarathon.dk
5 km
Starter 11:00
10 km
Starter 11:00
5 km
Starter 11:00

 Yderligere information
www.hcamarathon.dk

Kontakt:
info@hcamarathon.dk
Tlf. 3059 2441


 Arrangør
HCA Marathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst HCA Marathon:

Stadionvej 47, 5200, Odense V
3059 2444
www.hcamarathon.dk
http://info@hcamarathon.dk

iForm kvindeløb 2013 - Odense

  • Odense
  • Danmark

Har du spørgsmål?