Lørdag
6. maj 2017

Velkommen til ”Hele Danmarks Halvmarathon” Lillebælt Halvmarathon. Et sus går gennem løbere og tilskuere, når 11.000 løbere skydes af sted. I løbet af et par timer vil de krydse to landsdele og én bro i jagten på at besejre den halve marathon.

Vi glæder os til at se dig til 10 års jubilæumsløbet! 


Vi er allerede nu langt fremme med forberedelserne og ideudviklingen af vores store jubilæum i 2017, til den 10. udgave af "Hele Danmarks Halvmarathon". Vi tør godt love dig en fantastisk løbsoplevelse med masser af musik ude på ruten, 2 gange over Den Nye Lillebæltsbro og en medalje om halsen når du kommer i mål.
Top service før, under og efter løbet. Læs mere om Lillebælt Halvmarathon her. 

Vi glæder os til at se dig! 

Med venlig hilsen
Lillebælt i Løb

 

Det får du blandt andet for dit startgebyr:

NYHED! Alle som gennemfører Lillebælt Halvmarathon 2017, vil efter de er kommet i mål modtage den officielle Lillebælt Halvmarathon 10 års jubilæumsmedalje. 

- Chip tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, taske opbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, video diplom på mellemtider og i mål, fartholdere osv.

- Special designet T-shirt med Lillebælt Halvmarathon's logo. T-shirten er syet kun til Lillebælt Halvmarathon. Geyser står bag den super lækre løbe t-shirt (værdi 275 kr.) - T-shirten udleveres sammen med startnummeret på sportsmessen i Fredericia Idrætscenter torsdag d. 4. maj eller på løbsdagen lørdag d. 6. maj.  

- Live streaming af hele løbet på 4 storskærme i start/målområdet, på nettet og via vores app. Det giver tilskuerne optimale muligheder for at følge familie/venner i løbet, og måske være heldig at få et glimt af dem ude fra ruten.


Tyvstarts tilmelding fra onsdag den 14. sept. kl. 12:00. 
Dobbelt-tilmelding = Lillebælt Halvmarathon + Strandvejsløbet + tights (så du får et helt løbesæt til LHM) 
eller
Lillebælt Halvmarathon + hotel + tights. 

Igen i år er der mulighed for at tilmelde dig til Lillebælt Halvmarathon før den officielle tilmelding åbner torsdag den 29. september 2016. 

Her kan du vælge mellem 2 pakker:
 

1) Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon og Strandvejsløbet, inklusiv korte tights.(Tilmeldingen til denne pakke er lukket) 

Strandvejsløbet er en super flot, flad og forrygende hurtig 10 km som ligger 5 uger før Lillebælt Halvmarathon. Ved tilmelding af de to løb samlet, sikrer du dig et par korte tights, så du ved udleveringen til Lillebælt Halvmarathon får et helt løbesæt - t-shirt + tights. Du får dit startnummer til Lillebælt Halvmarathon og en optimal test 5 uger før. Læs mere om Strandvejsløbet herPris i alt 575,- kr.

2) Hotelophold på det officielle Halvmarathonhotel + startnummer, inklusiv korte tights. (Tilmeldingen til hotelpakkerne er lukket) 

Comwell Hotel i Middelfart, 5 min. gang fra startstedet. Vi kan i samarbejde med Comwell Hotel Middelfart tilbyde: En overnatning i dobbeltværelse for 2 personer. Vælg mellem fredag/lørdag eller lørdag/søndag inklusiv morgenmad og speciel løbe-buffet om aftenen + 1. startnummer. Normal prisen 1825 kr. Din pris i alt 1625,- kr. (Et ekstra startnummer kan købes ved siden af, skriv til os info@lillebaelthalvmarathon.dk)

Eller:

To overnatninger i dobbeltværelse for 2 personer fredag - lørdag - søndag inklusiv 2 x aftensmad og 2 x morgenmad + 1. startnummer. Normal pris 3125 kr. Din pris i alt 2520 kr. - (Et ekstra startnummer kan købes ved siden af, skriv til os info@lillebaelthalvmarathon.dk) (Tilmeldingen til hotelpakkerne er lukket)


Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon 
Tilmelding til Lillebælt Halvmarathon pris 425 kr. 
Den 4/4 stiger prisen til 465 kr.

Prisen stiger ligeledes på Lillebælt Halvmarathon + hotel til henholdsvis 1665 kr. og 2560 kr. 

OBS: Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes.
Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at de kan blive diskvalificeret, hvis det officielle startnummer ændres.
Ved løbet er der max tid for gennemførelse på 3 timer.

Se eller gense highlightsvideoen fra Lillebælt Halvmarathon 2016 herunder. 

 Event information
6. maj 2017
Middelfart
Danmark
Tilmelding er lukket
www.lillebaelthalvmarathon.dk

 Yderligere information
 Arrangør
Lillebælt Halvmarathon

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Lillebælt Halvmarathon:

info@lillebaelthalvmarathon.dk
www.lillebaelthalvmarathon.dk

Har du spørgsmål?