Spar Kron 1/4 Jernmand 2017

Information og tilmelding

Søndag
4. juni 2017

Debuten på Spar Kron 1/4 Jernmand blev sportsligt og afviklingsmæssigt en stor succes. Ikke nok med at stævnet var totalt udsolgt, så havde vi også strålende vejr. Vi er bare MEGA klar til 2017 versionen af Spar Kron 1/4 Jernmand og lover jer et stævne, hvor der er fokus på sikkerhed, kvalitet og en effektiv afvikling. Vi giver jer et stævne, hvor de nye i sporten kan være med og hvor de dygtige triatleter kan teste deres topspeed i bøjlen langs Randers Fjord.

Som ny i åbent vand svømning føles Gudenåen mere tryk i forhold til svømning ved kysten eller i en fjord, da man aldrig er langt fra bredden. Stævnet er derfor perfekt til triatleter, som ønsker at gøre triathlon debut med åben vands svømning. Gudenåen er ofte meget hurtig at svømme i grundet den udadgående strøm, forudsat at vinden ikke er i kraftig østlig retning. Vi krydser fingre for at det bliver en lynhurtig svømning i 2017 :D

Alle deltagere modtager en løbe t-shirt og en finisher medalje. Begge er specielt designet til stævnet.

Stævnet arrangeres i samarbejde med Dansk Triatlon Forbund som et medlemsstævne. Dagslicens kan tilkøbes og giver adgang til 3 træningsamlinger indenstævnet. 

 

 

 Event information
4. juni 2017
Tronholmparken

Danmark
Tilmelding er lukket
randersfrejatriathlon.dk

Har du spørgsmål?