Xtreme Mandehørm 2017 - Odense

Xtreme Mandehørm 2017 - Odense

Information og tilmelding

Lørdag
23. september 2017

Vælg mellem følgende muligheder

  1. Standard Xtreme Mandehørm 12 km eller 8 km billet til kr. 595,-
  2. Standard Xtreme Mandehørm - AKTIV TRÆNING billet til kr. 595,- + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement
  3. XIP Xtreme Mandehørm 12 km eller 8 km billet til kr. 945,-
  4. XIP Xtreme Mandehørm - AKTIV TRÆNING billet til kr. 945,- + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement
  5. Run Only 12 km eller 8 km billet (uden adgang til bierfest) kr. 445,-
  6. Run Only 8 - AKTIV TRÆNING billet (uden adgang til bierfest) kr. 445,- + 2 gratis numre* af Aktiv Træning og efterfølgende løbende abonnement

BEMÆRK: ALLE OVENSTÅENDE BILLETTYPER KAN BESTILLES SOM INDIVIDUEL ELLER  HOLD SAMT MED AKTIV TRÆNING TILBUD.

* Efter de 2 gratis Aktiv Træning magasiner fortsætter du i et løbende abonnement, som kan opsiges når som helst. Læs mere om Aktiv Træning tilbuddet her.

 

Løbsbilletten inkluderer løbet, bierfest med mad og 1 øl eller vand, Adidas løbe T-shirt, tidtagning, gratis billeder fra løberuten, Aktiv Træning magasin, Adidas sæbe, Arla proteindrik, Oshee energibar oa.

Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

XIP - Xtremely Important Person -  ekstra forkælelse !

Hvis du vil forkæle dig selv og er hurtig på tasterne, kan du vælge at købe XIP-pakken i stedet for en standardpakken. Vi udbyder kun 140 XIP-pladser, så vi kan sikre, at servicen er helt i top.

XIP-pakken i Odense indeholder: start i XIP-startgruppe (1), 15 minutters massage når du kommer i mål, eget XM logo ølkrus inkl. fri øl hele aftenen, eget XIP afsnit, hvor tyrolerpigerne serverer en lækker 2-retters XIP menu for dig, så du kan hvile de ømme stænger, eget XIP barafsnit og selvfølgelig din helt egen tyrolerhat.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra vindergruppen, som er gruppe 3 i Odense. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste får du og dit hold startnummer til sprintergruppen.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa, Aktiv Træning, FDM Motorsportevents o.a.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook.

 Event information
23. september 2017
Tranehøjen 5, 5250
Odense, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk
12 km

Standard: Pris pr. deltager
Pris 595,00 DKK + gebyr
XIP: Pris pr. deltager
Pris 945,00 DKK + gebyr
Run Only - ingen fest: Pris pr. deltager
Pris 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
8 km

Standard: Pris pr. deltager
Pris 595,00 DKK + gebyr
XIP: Pris pr. deltager
Pris 945,00 DKK + gebyr
Run Only - ingen fest: Pris pr. deltager
Pris 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Odense
Dansk Firmaidrætsforbund


 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

anja@firmaidraet-odense.dk
http://www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2017 - Odense

  • Tranehøjen 5, 5250
  • Odense
  • Danmark

Har du spørgsmål?