Søndag
1. juli 2018

Triathlonweekend i Aalborg

1. juli 2018 arrangeres triathlonfest i Aalborgs vestby. Stævnet kommer til at bestå af kvart jernmand og halv jernmand. Halv jernmand kan gennemføres individuelt eller som et stafethold. Del budskabet og gå flere sammen og mød op i flok i Aalborg

Aalborg Triathlon afvikles for syvende år i træk.

Aalborg Kvart Jernmand er et arrangement som giver plads til atleten der ønsker at prøve triathlon-sporten for første gang, såvel som den erfarne atlet der vil give fuld gas på distancen.

Aalborg Halv Jernmand er for atleter på alle niveauer. De bedste atleter konkurrerer i elite-feltet, mens motionister deltager i Age-Groups, hvilket gør det muligt at vinde sin aldersgruppe.

Halv Jernmand Stafet. Her har du mulighed for at opstille stafethold. I triathlon gennemfører den enkelte atlet 3 forskellige sportsgrene (svømning, cykling og løb) i den samme konkurrence. Dette kan du nu være med til at lave om på. Ved Aalborg Triathlon Halv Jernmand er der mulighed for at fordele præstationen på to eller tre deltagere. Der konkurreres i klasserne Herre, Dame og mix-klassen hvor der er præmie til 1, 2 og 3-pladsen i hver kategori. Gå sammen med gode kollegaer, familie eller venner og få en sjov og krævende oplevelse d. 1. juli 2018.

Aalborg Triathlon har etableret sig som et af de største triathlonstævner i Danmark. Konkurrencerne afvikles i de smukke omgivelser ved Nordens Kridtgrav i Aalborgs vestby. Den rolige kridtgrav giver optimale forhold for en god og sikker svømning, uanset vejr og vind. Cykelruten er en flot og varierende rute med både højdemeter, tekniske passager samt lige stykker hvor høj fart kan opnås på den 45 km lange rute. Det afsluttende løb sker på en rundstækning på lidt over 5 km, rundt om stævneområdet. På hver runde løbes der forbi skiftezonen, hvilket skaber en perfekt stemning for både atleten såvel som tilskuerne, inden der afslutningsvis løbes i mål på den stemningsfyldte stævneplads. I mål vil der vente en medalje der symboliserer dagens hårde anstrengelser.

Det er et stævne hvor atleten bliver sat i fokus til en fantastisk udfordring. Der bliver kælet for atleten fra start til slut. Dette sker i form af de bedst tilgængelige energiprodukter, et hav af officials der guider atleterne igennem stævnet samt DJ i stævneområdet. Efter løbet kan atleterne nyde en lækker after race menu i madteltet.

Mere information om tilmeldinger og stævnet generelt findes på www.aalborgtriathlon.dk samt på www.facebook.com/aalborgtriathlon

Se en video om stævnet YouTube

Priser:

Før 1/9-17

Før 1/11-17 

1/1-18

1/3-18

1/7-16

Kvart Jernmand

400,-

550,-

675,-

750,-

800,-

Halv Jernmand

800,-

1000,-

1150,-

1350,-

1500,-

Stafet - ½ Jernmand 

1000

1200

1300

1500

2000

Bemærkning

Modtager t-shirt

Modtager t-shirt

Modtager t-shirt

Ingen T- shirt

Ingen T- shirt

Deltagere som ikke er medlem af en Dansk Triatlon Klub og ønsker at køre stævnet skal tilkøbe en eventlicens ved Dansk Triatlon Forbund. Dette sker i forbindelse med tilmeldingen og gælder både Kvart og Halv Jernmand.

Refundering:

Du har IKKE mulighed for at få refunderet din tilmelding, men vi kan flytte den til næste år.

Såfremt du ønsker ændring af valgt distance har du mulighed for at skifte distance mod et administrationsgebyr på 100 DKK. Ved skift fra Kvart til Halv Jernmand skal du også betale prisdifferencen.

Ændring sker ved at sende en mail til martinuttrup@yahoo.dk
Overdragelse af startnummer er ikke tilladt. Vi gør opmærksomme på at der skal fremvises gyldigt ID ved afhentning af startnummer.

Deltagerbetingelser:

Stævnet afholdes efter Dansk Triathlon Forbunds (DTriF) regler. Det er deltagerens ansvar at kende reglerne der kan findes på  Dansk Triatlon Forbunds hjemmeside.

Deltagelse i stævnet sker på deltagerens eget ansvar. Arrangøren og samarbejdspartnere kan ikke pålægges noget ansvar.
Deltageren har ansvaret for at være rask og i god fysisk form og træning til forsvarlig deltagelse i stævnet.
Deltagerne skal forvente at våddragt er påbudt. Tilladelsen til brug af svømmeområdet betyder at der kun svømmes uden 
våddragt, hvis vandtemperaturen overskrider maks. grænserne som er 20 grader for elite og 23 grader for age group.

Deltagelse i stævnet er forbundet til den tilmeldte person og kan ikke overføres til andre. Enhver deltager skal personligt
møde op til registrering og cykel check-in.

Arrangøren kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af befaling fra myndigheder eller force majeure som naturkatastrofe eller lignende. I tilfælde af uforudsete forhold der kan gøre afviklingen af stævnet uforsvarligt, kan arrangøren vælge at udskyde stævnet, ændre ruterne og/eller ændre ruternes distancer.

Alle deltagere skal have gyldig triathlon-licens på stævnedagen. Det er deltagerens ansvar at kunne fremvise dokumentation for gyldig licens.
En eventuel ugyldig licens vil medføre merbetaling.

Ved køb af eventlicens er dette et mellemværende mellem køber og Dansk Triatlon Forbund. Læs mere på forbundets side.

Inden stævnets afholdelse offentliggøres en Athlete Guide med regler og retningslinier for stævnet. Alle deltagere er forpligtet til at læse denne guide.

Arrangøren forbeholder sig retten til at benytte foto og tv optagelser osv. med stævnets deltagere i forbindelse med markedsføring.
Ved accept af disse betingelser er der givet samtykke til at der tages foto m.m.

Se mere informationer om Aalborg Triathlon på www.aalborgtriathlon.dk
 Event information
1. juli 2018
Johannesmindevej 49

Danmark
Tilmelding er lukket
aalborgtriathlon.dk
Starter 09:00
Ingen oplysninger
Ingen oplysninger

 Yderligere information


I samarbejde med:
 Arrangør
Tri for Alle

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Tri for Alle:

60180536
kontakt@aalborgtriathlon.dk
aalborgtriathlon.dk