Xtreme Mandehørm 2018 - Aarhus

Information og tilmelding

Lørdag
15. september 2018

 

Vælg mellem følgende muligheder

  1.  Xtteme Mandehørm RunOnly 12 km billet  kr. 445,-
  2.  Xtteme Mandehørm RunOnly 8 km billet kr. 445,-

Løbsbiletten inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, tjekket Adidas løbe T-shirt, tidtagning, gratis billeder fra løberuten, Oshee energibar oa. Målområde med musik, mulighed for køb af øl, shots, grillmad, kaffe, kage mv.

Vigtig information

Ved deltagelse i Xtreme Mandehørm RunOnly, skal du være fyldt 15 år på løbsdagen. Deltagelse sker på eget ansvar.
 

12 km eller 8 km

Er du og dine stænger klar til 12 eller 8 km med udfordringer? Det ved du jo nok bedst selv - så derfor har du mulighed for at vælge lige præcis den distance, der passer dig bedst. Vi garanterer at du under alle omstændigheder får dig en løbsoplevelse, som du kan mærke i kroppen flere dage efter løbet. Skulle du have overvurderet eller undervurderet dig selv ved tilmeldingen, er det muligt at skifte distance på selve løbsdagen.

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence. Vil du løbe efter 1. pladsen skal du forsøge at komme i vindergruppen - se nedenfor.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra vindergruppen, som er startgruppe 3 i Aarhus. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.
Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.
 

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe. 
Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået. 

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
15. september 2018
Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110, 8200 Aarhus N
Aarhus, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk
12 km
Starter 14:00

12 km Run Only: Pris pr. deltager
Pris 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
8 km
Starter 14:00

8 km Run Only: Pris pr. deltager
Pris 445,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
Arrangør:
Aarhus: Aarhus Firma Sport
Dansk Firmaidrætsforbund


 Facebook
 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

carsten@aafs.dk
www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2018 - Aarhus

  • Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110, 8200 Aarhus N
  • Aarhus
  • Danmark