Skanderborg Mini Triathlon 2018

Skanderborg Mini Triathlon 2018

Information og tilmelding

Søndag
3. juni 2018

Tid til Triatlon

Skanderborg firmaidræt indbyder til mini Triatlon – på en ny rute i Dyrehaven ved Skanderborg Sø

Igen i år afholdes Skanderborg Mini Triatlon ved Dyrehaven i Skanderborg. Herfra går ruten rundt i smukke naturomgivelser ved Skanderborg Sø. Skanderborg Triatlon er både for nybegynder eller øvede triatleter, som har mod på at prøve 400 meter svømning, 21 km cykling og 5 km løb.

Tilmelding:

Sidste frist for onlinetilmelding d. 31. maj kl. 23.59

Der er et deltagermax på 250

Pris:

Deltagergebyr: 300kr + onlinegebyr (15 kr)

*Aldersgrænsen på individuelle deltager er min. 15 år.

Stafettilmelding* med 3 personer på et hold: 600 kr + onlinegebyr (15 kr)

*I stafetkonkurrencen skal der være en deltager til svømning, en til cykling og en til løb. Aldersgrænsen på stafetten er min. 15 år. 

Distancer:
 
Triatlon (400 m + 21 km + 5 km)
 
Pris: 300 kr. pr. deltager + tilmeldingsgebyr: 15 kr. pr. deltager
 
Stafet (400 m + 21 km + 5 km)
 
Pris: 600 kr. pr. hold + tilmeldingsgebyr: 15 kr. pr. deltager.
 
Start: Kl 10:00
Søndag den 3. juni  2018 går starten kl 10:00. Deltagerne inddeles i startgrupper af ca. 50 personer.
 
Inkluderet i deltagergebyr:
Deltagerark + online diplom til udskrivning
Vand og/eller saft under stævnet
Medalje
Vand og frugt efter løbet
 
Vigtige tidspunkter:
  • Udlevering af numre: 08:00 - 09:00
  • Raceinformation: 09:30
  • Start svømme heat : 10:00
Resultater:
Resultaterne kan ses på Sportstiming.dk umiddelbart efter løbet.
 
Præmier:
Der er præmier til 1. 2. og 3. placeringerne til mændene, kvinderne og holdene.
 
Start og mål:
Starten går fra Søbadet og mål er i området i umiddelbar nærhed af søbadet ved Skanderborg.
 
Rutebeskrivelse:
Svømning:
Starten går fra Søbadet - startende i vandet, hvor der startes i heats a 50 personer. Der svømmes på en lige strækning over til bredden 400 meter længere fremme i Skanderborg Sø.
 
Cykelruten:
Der cykles rundt om Skanderborg sø. Først cykles mod Skanderborg midtby. Inde i Skanderborg cykles der op ad Adelgade, videre ad Nørregade og til højre op ad Ladegårdsbakken. Der drejes til højre ad Oddervej ud mod Vestermølle. Fra Oddervej drejes ind til Ringklostervej, forbi Skanderborg Golf Klub og videre til Horsensvej. Herefter cykles der tilbage mod målet i Skanderborg 

Ruten skal gennemkøres 1 gang, inden der skiftes til løb. På ruten er der 214 højdemeter pr. omgang.

Løberuten: 

Ruten er en publikumsvenlig 1km strækning rundt i Guldbryllupsanlægget.

Løberuten skal gennemløbes 5 gange.

Omklædning:
Der er ikke mulighed for omklædning og bad efter løbet. I målområdet er der adgang til toiletter.
 
Reglement:
Deltagere i Skanderborg triatlon skal være fyldt 15 år, eller de skal fylde 15 år i kalenderåret for løbet. Det er ikke tilladt at have kørende/cyklende ledsagere på ruten. Overtrædelse af dette vil medføre øjeblikkelig bortvisning. Startnummeret skal være på svømmehætten, bæres på hjelm og cyklens ramme samt bæres synligt på nummerbælte eller brystet på løbeturen. Det må ikke ændres eller overdrages til anden person. Sidste deltager på ruten er markeret med en cykelrytter/knallert iført gul vest bagerst i feltet.. Tilmelding kan foretages online via Sportstimings eller på dagen mod et ekstra gebyr på 100 kr. Forhindres en deltager i at stille op, har denne ingen krav på tilbagebetaling af startgebyret, uanset årsagen til afbuddet. Der kan ikke tegnes afbudsforsikring.
 
Som deltager accepterer jeg:
Jeg erklærer med min tilmelding, at min deltagelse i løbet sker på eget ansvar, og at arrangøren og Skanderborg Firmaidræt samt Skanderborg Kommune ikke kan pålægges noget ansvar af nogen art. Jeg erklærer mig rask og i fysisk form til deltagelse i løbet. Jeg bekræfter, at mit oplyste fødselsår er korrekt, og at overdragelse af startnummeret til en anden person skal meddeles løbsarrangøren inden start. Bliver jeg forhindret i at deltage eller i tilfælde af force majeure, har jeg ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Jeg er bekendt med, at jeg kan blive diskvalificeret, hvis jeg modtager ulovlig hjælp under deltagelsen.
 
Regler for stævnet:
Der køres efter Dansk Triatlon Forbunds regelsæt.
 
Opsummering af de vigtigste punkter:
Deltagerne forpligtes til at følge arrangørers, dommeres og officials’ anvisninger. Færdselsloven gælder, hvor intet andet er anvist. Der må IKKE draftes på cyklingen, der køres efter 10 meter-reglen. Det vil sige, man skal holde 10 meters afstand op til næste atlet. Deltagerne er forpligtet til at udvise god sportslig opførsel. Der må IKKE lyttes til musik eller andet hvortil, der kræves øretelefoner.
 
Svømning:
Der skal svømmes med våddragt. Det er IKKE tillladt at benytte neoprenhandsker og -fødder eller håndplader. Svømmeruten overvåges fra kajakhold samt livreddere i vandet. Hvis vandtemperaturen er under 14 grader en time før start, afkortes svømningen eller kan helt aflyses. I tilfælde af alger i dagene op til stævnet kan svømningen aflyses, og der tillægges en kort løberute, inden cyklingen kan begynde.
 
Cykling:

Det er IKKE tilladt at drafte, der køres efter 10 meter-reglen. Færdselsloven skal følges på ruten Der må ikke modtages hjælp ved punktering eller mekanisk defekt. Der skal køres med godkendt cykelhjelm. Startnummeret skal bæres synligt på ryggen. Cykelhjelmen skal påspændes, inden cyklen løftes ud af cykelstativet, og den afspændes først, efter at cyklen er sat i stativet igen efter endt cykling. Nummermærker skal påsættes foran og på hver side af hjelmen samt på saddelpind eller kabel på cyklen. Mp3-afspillere mv. er IKKE tilladt at benytte.

Løb:
Startnummeret skal bæres synligt foran på kroppen. Mp3-afspillere mv. er IKKE tilladt at benytte. Ruten løbes 5 gange.
 
FACEBOOK:
Følg med på Skanderborg Firmaidræt Mini Triatlons facebook side her
 
 

 

 Event information
3. juni 2018
Skanderborg, Danmark
Tilmelding er lukket
www.skanderborgfirmaidraet.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: philip@skanderborgfirmaidraet.dk
26150 meter
Starter 10:00
1 km
Starter 10:00

Pris pr. hold
Pris 600,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK

Har du spørgsmål?