Rigtige Mænd Løbet - Slagelse

Information og tilmelding

Tirsdag
5. juni 2018

Pris pr. hold (3-mandshold): kr. 300,- + tilmeldingsgebyr. Holdet får en lækker Rigtige Mænd Craft T-shirt og en medalje med i prisen (så længe lager haves). Efter løbet tilbyder vi i samarbejde med Hyundai Slagelse 2 lækre pølser og en øl eller vand.
Og ja - løbet er kun for mænd!

FÅ 100 KRONER I RABAT! Opret en gratis profil i Rigtige Mænd Sjakket på https://rigtigemaend.dk/tilmelding/opret-bruger Så koster det kun 200 kroner (plus gebyr), når du tilmelder dig og dit hold til Rigtige Mænd Løbet. RABATKODEN finder du på din profil i Sjakket, når du har tilmeldt dig på Sjakket!

Vigtig information

Om Rigtige Mænd Løbet:

 • Rigtige Mænd Løbet er et holdløb (3-mands hold).
 • Løbsdistance er samlet ca. 10 km (hvis holdet når ud til alle opgaver). Distancen gennemføres i kombination af løb og cykling af hele holdet.
 • Rigtige Mænd Løbet er et stjerneløb med 7 forskellige teamopgaver. Start og mål er i løbscentrum, hvorfra holdet samlet løber/cykler ud til teamopgaverne.
 • Det er et fast-tids løb med start kl. 19.00 og sluttidsregistrering senest kl. 21.30. Det betyder at holdet har max 2½ time til at nå så mange teamopgaver som muligt indenfor tidsrammen. Vinderholdet er det hold, som har gennemført flest teamopgaver på hurtigste tid.
 • Teamopgaverne er som udgangspunkt placeret forskellige steder i byen væk fra løbscentrum (start/mål). Teamopgave 7 er placeret i løbscentrum og enkelte andre af teamogaver kan ligeledes være placeret i eller meget tæt på løbscentrum.
 • Holdet løber og cykler samlet ud og hjem til/fra teamopgaverne - der returneres til stævnecentrum efter hver teamopgave. Det er valgfrit for holdet, hvem der løber og cykler og hvornår der skiftes mellem løber og cyklist.
 • Holdet medbringer 2 cykler. Holdet er selv ansvarlig for at have pumpe, lappegrej mv. til rådighed. Det er en god ide er at kunne justere sadlen hurtigt undervejs, hvis I ikke er lige høje.
 • Der udleveres et kort med angivelse af stævnecentrum og teamopgaver. Holdet finder selv ud til teamopgaverne og der er som udgangspunkt frit vejvalg, hvis ikke andet er angivet.
 • Startnummer, holdbadge og T-shirt udleveres på løbsdagen i stævnecentrum.
 • Holdet får tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info og oplysning om jeres startnummer.
 • VIGTIGT: kom i god tid - så I kan deltage i den fælles instruktion kl. 18.30, hvor I får info om løbs set-up, regler, logistik i løbscentrum mv.
 • Løbskapacitet er max 70 hold. Hvis løbet aflyses pga. få tilmeldinger tilbydes tilmeldte hold at deltage i nærmeste løb eller få løbsgebyret refunderet.
 • Betaling: Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.


Har du behov for et godt træningstilbud?
Hvis du har behov for et godt træningstilbud, så kan vi foreslå, at du tilmelder dig gratis til online-træningen på Sjakket, hvor man gennemfører et træningsprogram alene eller sammen med andre.
Læs mere på www.rigtigemænd.dk

Herudover har Firmaidræt Slagelse etableret en afdeling med udendørs træning, der kører året rundt, med det formål at gennemføre Rigtige Mænd Løbet og Extreme Mandehørm i september eller bare forbedre konditionen i selskab med andre Rigtige Mænd - i et socialt fællesskab.

Vores dygtige og engagerede instruktør Trine vil udfordre jer i det åbne rum - en ny livsstil ligger forude!

Læs mere på www.firmaidraetslagelse.dk.

 

 Event information
5. juni 2018
Slagelse, Danmark
Tilmelding lukker 3. juni 2018 00:00
https://rigtigemaend.dk/
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST-App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.

 Arrangør
Dansk Firmaidrætsforbund

I tilfælde at spørgsmål om dette event, kontakt venligst Dansk Firmaidrætsforbund:

steen@firmaidraet.dk
https://rigtigemaend.dk/

Har du spørgsmål?