Onsdag
6. juni 2018
Dansk Halvmarathonklub - Møgeltønder Løbet 06/06-2018
 
Distancer: Halvmarathon
Start klokken 18.00
 
Rutebeskrivelse
Vi starter inde på Schakenborg, hvor haven den aften, vil være åben for os ?? Tar en lille runde rundt der, inden vi suser videre over til Slotsparken, løber ned til Laden, som vi har fået lov, at løbe ind igennem. Videre går turen, forbi kirken, mindesten, fiskesø, campingplads, videre til de mest hyggelige steder i Møgeltønder, inden vi rammer Slotsgaden igen og ender i Slotshaven, hvor vi igen tar den lille runde rundt ????‍?????? Det gør vi 3 gange, og endnu et halvmarathon er taget.
 
Forplejning
Depot med vand, frugt, saft, cola, samt diverse godter, Man er velkommen til selv at medbringer yderligere forplejning som kan lægges ved depotet.
 
Omklædningsforhold:
Der er ingen mulighed for bad, der er offentligt toiletter.
 
Andre bemærkning:
Der er plads til max 250 løbere. Man løber på eget ansvar og klubben kan ikke stilles til ansvar for skader eller uheld.  Færdselsloven er gældende, Ingen affald i naturen. Løbet er et Cannonball løb
 
Gebyrer:
Løbet er gratis for medlemmer af Dansk Halvmarathonklub (dog 25kr for medalje, hvis ønskes)+ Håndteringsgebyr - ikke medlemmer betaler 75Kr. inc. medalje. + Hånteringsgebyr
 Event information
6. juni 2018
Schackenborg 1 Møgeltønder 6270 Tønder
Møgeltønder
Danmark
Tilmelding er lukket
www.danskhalvmarathonklub.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: oleolesen.ssk@gmail.com

 Arrangør
Dansk Halvmarathon Klub

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Dansk Halvmarathon Klub:

oleolesen.ssk@gmail.com
http://www.danskhalvmarathonklub.dk