Vejle Fjordsvøm 2018

Vejle Fjordsvøm 2018

Søndag
26. august 2018

Program for dagen

Kl. 10.30 Ankomstregistrering og adgang til Swimmers Lounge åbner

Kl. 12.30 Velkomst

kl. 12.40 Deltagerne til første heat sejles over til startstedet på sydsiden af fjorden

Kl. 13.00 Første heat starter fra sydsiden, herefter startes et nyt heat hvert kvarter

Kl. 15.15 Sidste og hurtigste heat starter

Kl. 16.00 Præmieoverrækkelse (ca. tidspunkt)

 

Parkering

Der er få parkeringspladser på græsarealet umiddelbart før og efter Albuen. Der henvises til parkeringsarealer på Vejle Lystbådehavn eller Rødkilde Gymnasium (lige før Bølgen).

Der er kun adgang til parkeringspladsen ved Albuen for lægebil, presse, invalidevogne, sponsorer, Trygfondens Kystlivredning og Fjordsvøm-hjælpere, så påregn tid til at finde en parkeringsplads.

 

Transport til startområdet

Match Racing Denmark vil fragte alle svømmere fra Albuen over til startområdet på sydsiden af Vejle Fjord, i både. Du skal møde op omklædt og klar til start i bådområdet. Der er udgang fra det sydøstligste hjørne af Swimmers Lounge til bådområdet, som er et afgrænset område på stranden, hvor kun deltagere til det aktuelle heat lukkes ind.

Du skal være klar til at gå ind i bådområdet mindst et kvarter før, at du skal med en båd. Her vil din chip blive skannet, og du bliver registreret som startet. Du vil skulle gå ca. 30-40 m ud, hvor ombordstigning vil foregå. Det kan være en god ide´ at have en jakke eller bluse på for at holde på varmen, mens du bliver transporteret i båden – bådturen tager dog kun 2-3 minutter.

I bådområdet kan du få udleveret en pose til dit tøj, hvorpå dit startnummer anføres. Denne pose gives til bådføreren ved ankomst til startområdet, og han vil derefter fragte dit tøj tilbage til tøjopbevaringsteltet, hvor du kan hente det sammen med dit øvrige tøj, når du har svømmet over fjorden.

VIGTIGT: Af hensyn til Match Racing Denmark må du ikke smøre dig ind i fedt eller lignende, inden du går ombord i bådene.

Det er vigtigt, at du møder op i god tid, inden du skal transporteres over fjorden – følgende tider er seneste mødetid ved bådområdet for de forskellige heat:

Heat 1 – kl. 13:00 

Heat 5 kl. 14:00

Heat 2 – kl. 13:15 

Heat 6 kl. 14.15

Heat 3 – kl. 13:30 

Heat 7 kl. 14:30

Heat 4 – kl. 13.45 

Heat 8 kl. 14:45

 

 

Forplejning

Umiddelbart efter at du har afleveret din chip, vil du få udleveret et stykke frugt sponseret af FØTEX samt saft fra SVANSØ. Der er ligeledes begrænset mulighed for at få varmen i førstehjælpsteltet.

 

Vejle Kommune Swimmers Lounge

I lighed med tidligere år vil der være en indhegnet Swimmers Lounge, hvor kun deltagerne kan opholde sig. Området er placeret øst for beachvolleybanen og er tænkt som et sted, hvor du og de andre svømmere kan lade op til svømmeturen over fjorden og slappe af efter strabadserne - der vil blive taget godt hånd om dig i dette område.

Der vil være toiletvogn, omklædningsmulighed, vandpost, tøjopbevaringstelt og førstehjælpstelt med samarittere samt læge og sygeplejerske.

I Swimmers Lounge vil du også få udleveret en deltagerpose med mange gode sager fra sponsorer. Har du tilmeldt dig senest den 1. august 2018 og betalt for t-shirt, vil du også her få udleveret din t-shirt.

 

Sikkerhed

Ruten er markeret med bøjer, og målområdet er markeret ved strandkanten.

Er du under 14 år, skal du møde i Ankomstregistrering samtidig med den person, der skal ledsage dig. Vær opmærksom på, at samtykkeerklæring SKAL være udfyldt af forældre, hvis du er under 18 år. 

Såfremt livredderne vurderer, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at lade dig svømme, vil du blive taget ud af løbet.

I umiddelbar nærhed af målområdet, er der en samaritter-post, hvor man kan henvende sig om nødvendigt. I tilfælde af mere alvorlige skader eller andet vil du blive henvist til lægen i førstehjælpsteltet.

Bemærk: Det er ikke muligt at standse skibstrafikken på fjorden under konkurrencen. Der kan derfor forekomme krydsende trafik.

 

 

Aktiviteter på stranden

Der vil være følgende forskellige aktiviteter på stranden i løbet af dagen:

  • *  Thunderpower – rullende DJ – vil sørge for glad musik omkring Albuen
  • *  Kræftens Bekæmpelse vil være til stede med kampagnen " Skru ned for solen" ved beachvolleybanen.
  • *  Kiosken vil have en ekstra vogn med is, vand og kaffe, og der vil ud over det sædvanlige sortiment også blive solgt kebabruller – husk kontanter – ingen dankort – de er dog blevet opgraderet med mobilepay
  • *  Der vil være andre ” Vild med Vand”- aktiviteter rundt om Vejle Fjord den 26. august 2018: Modeshow, jazz, fjordmarked, masser af underholdning - alt sammen i naturskønne omgivelser, så familien kan sagtens få tiden til at gå.

 

Eventuel aflysning

Der kan forekomme aflysning af arrangementet på grund af udefra kommende særlige omstændigheder - force majeure – som fx, at vandtemperaturen på konkurrencedagen er under det tilladte, at vindforholdende er ekstreme og farlige etc. I sådanne tilfælde vil det indbetalte beløb ikke blive refunderet.

 Event information
26. august 2018
Tirsbæk Strandvej 22, 7100 Vejle

Danmark
Tilmelding er lukket
www.openwater.dk

 Arrangør
Svøm Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Svøm Danmark:

44394468
moh@svoem.dk
www.openwater.dk