Bro Til Bro 2018

Bro Til Bro 2018

Lørdag
1. september 2018

I 2018 tilbyder vi en ny lækkerbisken indenfor Åbent Vand 2018, nemlig Bro Til Bro.

 

Vi afholder i år et begrænset test-event hvor få deltager får mulighed for at svømme under de to broer som forbinder Jylland til Fyn - Nemlig den gamle og den nye lillebæltsbro.

 

Det bliver en god oplevelse for den hardcore Åbent Vand svømmer, som ikke er bange for at svømme imod strømmen.

 

Så er du frisk på nye udfordringer er dette helt sikkert noget for dig.....

 

 

Tidsplan:

Registering åbner kl 10.00

Afgang med bus til started: kl 10.40

Start svømning kl 11.00 

 

 

Mødested er Lyngsoddevej, 7000 Fredericia (lige under den nye lillebæltsbro). Her er et lækkert område og god udsigt ud over Lillebælt.


Deltagerne bliver transporteret med bus til startstedet, som er Højskolen Snoghøj (Højskolevej 9, 7000 Fredericia). Her får svømmerne lov til at benytte stranden som start-sted inden de forsøger at krydse under de to broer.

 

Ruten:

En lækker 2,5km svømmetur langs nordsiden af bæltet.


 

Sikkerhed

Arrangementet vil blive afholdt efter Dansk Svømmeunions anbefalinger for arrangementer i åbent vand. Så der er god sikkerhed selvom om strømmen kan vise sig udfordrende under løbet. Vi anbefaler brug af våddragt. Arrangøren anbefaler imidlertid alle deltagere at anvende våddragt uanset vand temperatur. Alle deltagere under 18 år skal anvende våddragt. Arrangørerne forbeholder sig ret til at lade følgebåde/kajakker og livreddere samle deltagere op, der ikke sikkerhedsmæssigt forventes, at kunne gennemføre distancen, eller ikke vurderes at kunne nå i mål indenfor arrangementets tidsrum. 

 

Aflysning

Arrangøren kan af sundheds- og/eller sikkerhedsmæssige årsager blive nødt til at aflyse eller rykke arrangementet. Dette vil ske eksempelvis i forbindelse med dårligt vandkvalitet, for lav vandtemperatur, stærk strøm eller andre tilsvarende forhindringer. I tilfælde af aflysning som følge af overstående vil deltagergebyret ikke blive refunderet.

 Event information
1. september 2018
Lillebælt, Middelfart
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.openwater.dk

 Yderligere information
 Arrangør
Svøm Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Svøm Danmark:

23 44 23 41
flew@svoem.dk
www.openwater.dk

Bro Til Bro 2018

  • Lillebælt, Middelfart
  • Danmark