Kolstrup Gods Halvmarathon nr. 23

Kolstrup Gods Halvmarathon nr. 23

Information og tilmelding

Søndag
11. november 2018

Om løbet Kolstrup Gods Halvmarathon, er et lille hyggeligt løb i det sønderjyske, med fokus på hygge og godt depot. Der er et max. på 49 deltagere.Denne gang dog 65 Løbere da  Anne Marie Harbo løber sin nr. 100 Halvmarathon, her på Godset.

Prisen er 75kr (der ydes 25kr i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub), for halvmarathon med medalje. når der er lidt overskud i kassen, så dukker der gratis løb op.

Der er mulighed for toilet ved start og mål. Parkering lige ved start og der er plads nok :-)

Startsted er Kolstrup Landevej 2, 6070 Christiansfeld ved landsbyen Stepping. Forplejning: Som minimum: Slik, chips,frugt, saft, vand, cola, efter løbet øl, vand, franskbrød og en kop kaffe.

Rutebeskrivelse:
Denne gang løber vi 2 X 10,6K hvoraf der ca er 2K grusvej, resten er på asfalt. Der er depot for hver 5K og toilet kan benyttes ved start/mål og ved 10K  Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar dette bekræfter man ved tilmelding Løbetshjemmeside www.kolstrupgods.dk   Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.  Startstidspunkt kl. 10:00, Hvis man bruger +2:30:00 er der mulighed for tidligstart, her er start kl. 9:30 (man kan ikke noteres for hurtigere tid end 2:15:00 ved tidligstart)

 Event information
11. november 2018
Kolstrup Landevej 2

Danmark
Tilmelding er lukket
www.kolstrupgods.dk

Har du spørgsmål?