SILKEBORG NAT MARATHON 2018

SILKEBORG NAT MARATHON 2018

Information og tilmelding

Søndag
28. oktober 2018

Har du prøvet at løbe om natten? Det er en fed oplevelse. Du har muligheden nu. Vi afholder nemlig Natløb i Silkeborg d. 28-10-2018. Det bliver så hyggeligt. Det bliver kort sagt: Danmarks hyggeligste og hurtigste Marathon og Halvmarathon!

Distancer:

Marathon 42,2km - Med start kl. 01.00

Halvmarathon 21,1 km - Med start kl. 02.00

Generelle oplysninger:

VI KAN IKKE NÅ AT HAVE FLERE GULE LØBEVESTE KLAR TIL NYE DELTAGERE - DER ER KUN VESTE TIL DEM DER ALLEREDE HAR MELDT SIG TIL! (GÆLDER FRA D. 22-10-2018)

 • Når du har betalt startgebyret, så har du adgang til hygge i stor stil. Levende lys og glade deltagere. Den bedste forplejning du har set i et løbsdepot. Smilende og søde frivillige fra Fittnes World Papirfabrikken og en super glad løbsarrangør der kaster om sig med krammere. Det bliver total verdensklasse. 
 • Tidstagningen sørger sportstimming for. Så er der styr på det. Der bliver diplomer og SMS'er til alle.
 • Efter løbet poster vi en resultatliste på Facebook og det kan ligeledes ses på sportstiming.
 • Hvorfor hedder det Silkeborg Natmarathon. Ja vi skulle jo kalde det noget og det foregår i Silkeborg, det er et Marathon/Halvmarathon og det foregår om natten, så det . . . 
 • Medbringer du selv noget til dit eget personlige depot, så husk at markere det tydeligt.
 • Tilmeldingen er åben. Prisen stiger 01-09-2018 og 01-10-2018. 
 • Er det et rigtigt ægte løb? Ja og du har læst rigtigt. Det er er om natten, som i midt om natten. 
 • Kan man vinde noget? JA - Hvis du er super hurtig og kommer først ind over målstregen. Så har www.pandelamper.dk en lækker ny lampe til dig. Alle andre kan måske vinde en dobbeltkrammer. Og hvis du er super heldig, så får vi måske fingrene i en stak lodtrækningspræmier og lidt til startposen, men ellers er det kampen mod dig selv i mørket som er det sjove her.  
 • Startgrupper: Der er 2 grupper - Kvinder og Mænd. Jamen det er snyd jeg er jo gammel eller kun 0 år. Tør øjnene, det enten bliver din tur endag, eller også har du haft din chance et andet sted. Der skal minimum være 10 personer i en startgruppe for at at der er præmier. 
 • Håb på godt vejr på dagen, ja eller natten, man kan dog krybe i læ under motorvejsbroen ved depotet og hos Fitnes World Papirfabrikken.
 • Ruten er en blanding af grus og asfalt, med levende lys, knæklys, lyskæder og en masse tosser med pandelamper og gule veste. Det bliver anderledes og super hyggeligt. 
 • Jamen jeg skal tisse. Der er toiletter hos Fitnes World Papirfabrikken. Og hvis vi når en milliard tilmeldte. Så stiller vi nok lidt flere op langs med ruten. Ellers må I bruge naturen eller holde jer til I kommer hjem.
 • Omklædning kan ske hjemme hos dig selv eller hos Fitness World Papirfabrikken. De er super søde og har åbent hele natten. Du behøver ikke at være medlem. Men hvis du er, så racer du bare dit kort igennem og ellers må du smile pænt. Smilet er koden der får alt til at ske hele natten
 • Tænker du at du nok hellere må fat i en pandelampe, så kan de købes hos www.Pande-lamper.dk ved at klikke lige herDe har et konge udvalg og helt sikkrt noget for en hver smag. Brug koden: "silkeborgnatmarathon" så får du 10% i rabat. Det duer. 

Ruten:

Ruten er varieret og bliver fuldt markeret med en blanding af levende lys, knæklys, lyskæder, glade vejvisere og tydelige skilte. Ruten er et runde løb. Hver runde er 7 km og skal gennemløbes henholdsvis 3 og 6 gange afhængigt af distancen. Ruten starter og slutter på Papirfabrikken i Silkeborg. Kør eftr Fitness World. Fra Papirfabrikken løbes der venstre om den østlige del af Silkeborg Langsø, således at man løber over gangbroen ved siden vejbroen, svinger til højre og løber bagom Kvickly. Løber over ringvejsbroen og svinger til højre af trækstien. Trækstien følges langs søen ud under motorvejen til den næste Ringvejsbro. Her løbes over der over vandet og der svinges til højre igen ned mod søen og under motorvejen. Her løbes der så på grusstien langs med søen ind til Papirfabrikken igen. På Papirfabrikken løbes en lille sløjfe omkring Fitness World. Der er forplejning i verdensklasse ved Fitness World på Papirfarikken ved hver omgang. Her kan du få alt hvad du har behov for og måske lidt mere. Du vil blandt andet kunne vælge imellem: Vand, Energidrik, Cola, Faxe Kondi, Chokolade, Chokoladefrøer, Bananer, Marcipanbrød, Musliebarer, Kage, Snacks, Kaffe, Øl, Red Bull og vi finder måske også lidt morgenmad. Hyggeligt bliver det i hvert fald. Her ud over er der et depot på ringvejsbroen efter ca. 3,5 km. Her er der kun vand, cola og energidrik. (Og måske lidt Halloween snolder. Der er helt sikkert masser af hyggemusik).

Hvad får jeg for pengene:

Du får en super fed løbeoplevelse. Det er specielt at løbe om natten hvor kroppen er vant til at sove. Du får en (hvis du kan se den) en smuk og alsidig rute. Du får forplejning i verdensklasse. Du får en krammer og en medalje, hvis du gennemfører. Du får en gul løbevest så vi kan se dig (GÆLDER IKKE TILMELDINGER EFTER D. 22-10-2018). Du får glade og smilende depothjælpere og så får du PR på din favorit distance. Og hvis du mangler en pandelampe, så kan de købes hos www.Pande-lamper.dk ved at klikke lige her 
HUSK at bruge kode "silkeborgnatmarathon" 
Så er der 10% i rabat. 

Hvorfor laver I løbet:

Fordi det er super hyggeligt at møde en masse tosser der har lyst til at løbe om natten. Fordi vi stiller uret tilbage og derfor kan sætte PR. Og så fordi vi kan :-)

Hvem arrangerer løbet?

RACE EVENTS SILKEBORG Og når vi selv skal sige det, så er vi faktisk ret gode til det. Vi prioriterer det gode humør og hygge højt. 

Depoter:

Ja, vi har to depoter. Det store depot findes ved start/mål. Og det lille hyggedepot findes under motorvejen. Løb efter musikken, ja eller måske bare følg ruten. Du vil blandt andet kunne vælge imellem: Vand, Energidrik, Cola, Faxe Kondi, Chokolade, Bananer, Marcipanbrød, chokoladefrøer, Musliebarer, Kage, Snacks, Kaffe, Øl, Red Bull og lidt andet godt til at holde energiniveauet på toppen. Hvis du ønsker andet, så er du mere end velkommen til at medbringe det og placere det i depotet. 

Hvad koster det:

Hele pakken med markeret rute, levnde lys, depoter med musik og glade mennesker, krammere, medaljer, forplejning i verdensklasse, gul løbvest (GÆLDER IKKE TILMELDINGER EFTER D. 22-10-2018), en fremragende naturoplevelse i mørket og garanteret PR. Koster kun:

Marathon KUN kr. 325,- (Fra 01-09-2018 kr. 400,- og fra 01-10-2018 kr. 475,-)

Halvmarathon KUN kr. 250,- (Fra 01-09-2018 kr. 325,- og fra 01.10-2018 kr. 400,-)

+ gebyr til Sportstiming. 


Deltagere:

Vi har plads til max 200 deltagere. 

Hvis du bliver forhindret, skadet eller finder på noget mere spændende at tage dig til på sådan en søndag morgen, så er du meget velkommen til at overdrage dit startnummer til en anden løber eller til at få det flyttet til næste år. Dette kan gøres via oplysninger i den mail du modtager fra Sportstiming som bekræftelse på din tilmelding.

Vigtigt!

Alle deltagere skal henvende sig i Fitness World Papirfabrikken for at tjekke ind og hente startnummer før vi starter. Er du medlem, så kør lige kortet igennem, så bliver de nemlig glade :-) Og ellers smiler du bare. Det er virker hver gang. 

Parkering:

Parkering findes ca. 250 fra start/mål. Sæt GPS'en på Søtorvet, der er gratis parking om aftenen og natten indtil kl. 09.00. Og der er masser af dem (ca. 500). Hvis du er heldig, så er der også parkering på selve papirfarikken under 50 meter fra start. Kør ind fra Smedebakken. Det er også gratis i samme tidsrum. (Her er ca. 100 pladser)

Efter løbet:

Så skal der hygges, snakkes om den smukke mørke rute, om alle de levende lys der var blæst ud, om knæklysene der kun virkede i et par minutter, om de fantastiske hjælpere i depoterne, om den stressede løbsarrangør, om alt den vildt fede forplejning og så skal der indtages lidt energi i form af morgenbrød, kage, kaffe, chokolade, cola, Red Bull eller noget af alt det andet. Der skal måske bades i søen (For dem der med sikkerhed ikke er helt normale) eller hos Fitness World Papirfabrikken. Der skal i hvert fald heppes på de sidste og hygges i forplejningszonen. Måske vi danser, det kommer an på vejret. 

I tvivl om noget:

Lav et opslag på Facebook begivenheden for løbet, skriv en mail eller klik ind på hjemmesiden og brug kontaktformularen. Så skal vi nok bestræbe os på at svare hurtigt og fyldestgørende. Ellers må du skrive igen og igen og igen. Vi er tålmodige og besvarer alle. 

Tidsplan:

22.00: Check-in åbner for alle løbere i Fitness Word Papirfabrikken. Husk at smile

00:50: super kort racebriefing og svar på spørgsmål. 

01:00: Starten går for alle marathonløbere

01.50: Velkomst og super kort racebriefing og svar på spørgsmål.

02.00: Starten går for halvmarathonløbere

03.00: Vintertid. Vi stiller tiden tilbage

03.01: Musikken genstartes og vi serverer forplejning i verdensklasse. (Kage, frugt, cola, faxikondi, vand, dansk vand, mocai, kaffe, Øl, sportdrik, energidrik, proteindrik, energibarer, proteinbarer, chokolade, twix, marsbarer, bountybarer og finder vi på mere, så er det der også. 

05.00: Vi venter på de sidste, mens vi smiler, danser for at holde varmen og drikker kaffe.

06:00: Vi lukker og slukker. Der er morgenkrammere og Gammel Dansk til de sidste. Og hvis I ikke så ikke frivilligt kører hjem bagefter, så kan I få lov til at deltage på et af morgen eller nat holdene i Fitness World Papirfabrikken. 

Disclaimer:

Deltagelse i Silkeborg Natmarathon, halvmarathon eller 6 timers Ultraløb og ophold i løbsområdet er på eget ansvar og arrangørerne kan ikke stilles til ansvar for evt. skader og ulykker opstået i forbindelse herved.

 

 

 Event information
28. oktober 2018
Papirfabrikken 22
Silkeborg, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
6 x 42,2 km (253,17 km)
Starter 01:00

Pris pr. deltager
Til og med 31. aug 2018 325,00 DKK + gebyr
Fra 1. sep 2018 400,00 DKK + gebyr
Fra 1. okt 2018 475,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
3 x 21,1 km (63,3 km)
Starter 02:00

Pris pr. deltager
Til og med 31. aug 2018 250,00 DKK + gebyr
Fra 1. sep 2018 325,00 DKK + gebyr
Fra 1. okt 2018 400,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

SILKEBORG NAT MARATHON 2018

 • Papirfabrikken 22
 • Silkeborg
 • Danmark

VERDENS BEDSTE HJÆLPERE

NEDENSTÅENDE SPONSORER HAR VALGT AT STØTTE LØBET - HUSK AT STØTTE DEM - UDEN DEM VAR DETTE LØB IKKE MULIGT

Har du spørgsmål?