CROSS TRIATHLON SILKEBORG

Information og tilmelding

Lørdag
22. juni 2019

Velkommen til Cross Triathlon Silkeborg. Det bliver en KONGE dag!

Distancer:

Halv Cross Jern: 1900 meter open water - 90 km MTB - 21,1 km terræn løb
Kvart Cross Jern: 950 meter open water - 45 km MTB - 10,55 km terræn løb

Generelle oplysninger: 

 • TILMELDINGEN ER ÅBEN - OG INDTIL 01.12.2018 ER DER EARLY BIRD TIL DE FØRSTE 50 TILMELDTE UANSET DISTANCE. BRUG KODEN EARLY25 OG FÅ 25% I RABAT
 • Når du har betalt startgebyret, kan du glæde dig til Danmarks smukkeste svømmetur i gudenåen, nogle af Danmarks bedste og hårdeste MTB spor og nogle af de ondeste bakker herhjemme. Ved siden af det får du glade deltagere, den bedste forplejning du har set i et løbsdepot, smilende og søde frivillige og en super glad løbsarrangør der kaster om sig med krammere. Det bliver total verdensklasse. 
 • Tidstagningen sørger sportstimming for. Så er der styr på det. Der bliver diplomer og SMS'er til alle.
 • Efter løbet poster vi en resultatliste på Facebook og det kan ligeledes ses på sportstiming.
 • Hvorfor hedder det Cross Triathlon Lang Silkeborg. Ja vi skulle jo kalde det noget, det foregår i Silkeborg, det foregår langt væk fra asfalt og det er en triathlon, så det . . . 
 • Medbringer du selv noget til dit eget personlige depot, så husk at markere det tydeligt.
 • Tilmeldingen er åben. Prisen stiger når vi rammer 100 deltagere pr. distance. 
 • Kan man vinde noget? Ja. Der bliver en Sponsorpræmie til hurtigste mand og hurtigste kvinde. Alle andre kan måske vinde en dobbeltkrammer. Og hvis du er super heldig, så får vi måske fingrene i en stak lodtrækningspræmier og lidt til startposen, men ellers er det kampen mod dig selv og det hyggelige samvær med andre sportstosser, som er det sjove her. 
 • Ruten er en blanding af søvand, Singletrack, hårde bakker, grus stier, meget lidt asfalt, mudder og bliver super hyggelig (Hård)
 • Jamen jeg skal tisse. Der er masser af toiletter ved skiftezonen og ellers må I bruge naturen eller holde jer til I kommer hjem.
 • Omklædning kan ske hjemme hos dig selv eller ved skiftezonen hvor der er omklædningsrum i form af telte. 

Ruten:

Ruten er varieret og bliver fuldt markeret med en blanding af lidt af hvert. Svømningen vil blive mod strømmen indtiil vendepunktet. Den første kilometer på MTB er asfalt, derefter er vi ude i skoven og her er det en blanding af singletrack og brede stier, der bliver få udfordringer, men alle kan være med. Det samme med løberuten. De første 500 meter er asfalt, så er vi i skoven og ruten vil herefter kun være på grus og stier. Ruterne vil blive offentlig gjort en uge før løbet for at sikre en lige og ens konkurrence for alle. Men har du kørt MTB i Silkeborg Skovene, så ved du at du godt kan begynde at glæde dig. Det er nogle fantastiske spor og en super natur. Løberuten er en ud og hjem rute, så der kan holdes øje med konkurrenterne og så du ved hvad du har at glæde dig til på hjemturen. Den lange løbetur, når at smage på Nordskovens dejlige bakker inden der vendes. Der bliver nogle få depoter på cykelturen, hvor du vil kunne fylde dine lommer og flasker. Her kan du få alt hvad du har behov for og måske lidt mere. På løbeturen vil der blive depoter for hver 5 km. Du vil blandt andet kunne vælge imellem: Vand, Energidrik, Cola, Faxe Kondi, Chokolade, Bananer, Matadormix, Kage, Snacks, Kaffe, Øl, Red Bull og vi finder måske også lidt boller lidt musik og andet godt. Der bliver nok til alle. 

Hvad får jeg for pengene:

Du får en super fed løbeoplevelse. Du får noget af det bedste natur vi har i Danmark. Du får nogle af de bedste MTB spor vi har i Danmark. Du får forplejning i verdensklasse. Du får en krammer og en medalje, hvis du gennemfører. Du får en herrefed langærmet t-shirt. Du får præcis tidtagning med Sporttiming. Du får en badehætte. Du får glade, smilende og lønnede depothjælpere og så får du med garanti pænt trætte ben. Jamen så er det for dyrt . . . Nej det er det ikke. Det bliver en KONGE dag!

Hvorfor laver I løbet:

Fordi vi har det fedeste terræn i Danmark lige her. Og fordi vi har det fedeste terræn i Danmark lige her. Nå ja det har vi sagt. Men det har vi altså. Ja og så fordi vi kan. 

Hvem arrangerer løbet?

RACE EVENTS SILKEBORG. Og når vi selv skal sige det, så er vi faktisk ret gode til det. Vi prioriterer det gode humør og hygge højt. 

Depoter:

Ja, vi har flere depoter spredt rundt langs ruten. Her vil du kunne fylde dine lommer og flasker. Her kan du få alt hvad du har behov for og måske lidt mere. Du vil blandt andet kunne vælge imellem: Vand, Energidrik, Cola, Faxe Kondi, Chokolade, Bananer, Kage, Snacks, Snøfler, Marcipanbrød, Kaffe, Øl, Red Bull og vi finder måske også lidt boller lidt musik og andet godt. Der bliver nok til alle. 

Hvad koster det:

Hele pakken med markeret rute, tidtagning, t-shirt, badehætte, depoter med musik og glade mennesker, krammere, medaljer, forplejning i verdensklasse, en fremragende naturoplevelse og GRATIS parkering i det meste af Silkeborg. Koster kun:

Halv Cross Jernmand - kr. 999,- Prisen stiger når vi når 100 deltagere.
Kvart Cross Jernmand - kr. 749,- Prisen stiger når vi når 100 deltagere.

Du kan ikke eftertilmelde dig på dagen.

Svømning:

Svømningen bliver i Remstrup Å. Jamen er der ikke strøm. Jo, men den er på ingen måder voldsom og den er ens for alle. Du skal svømme med våddragt og den udlverede badehætte. Kun hvis vandet bliver varmere end 24 grader bliver det tilladt at svømme uden. Og det er vandet ret sjældent. 

Cyklen:

Da der ikke er præmier til de hurtigste deltagere. Så er alle former cykler tilladt. Eneste undtagelse er dem med alle former for motor monteret. Så har du lyst til at køre på Ligge Cykel, MTB, Fat Bike, Gravel, et hjulet, Cross, Racer, City Bike eller på din mormors havelåge, så er du velkommen. Det er dog dit ansvar at cyklen kan holde til ruten. Og det er IKKE asfalt der kommer til at præge dagen. Der skal være det udleverede startnummer på din cykel og det skal monteres på styret, så det kan ses forfra. Du skal ligeledes have det udleverede startnummer på og det skal være synligt bagfra. Du skal som minimum være iklædt shorts, tridragt, tritop, singlet eller t-shirt. Du må ikke cykle i bar overkrop eller på anden måde være nøgen.

Løbet:

Du må løbe i alt fra bare tæer til sikkerhedsstøvler. Det er dit eget valg. Du skal som minimum være iklædt shorts, tridragt, tritop, singlet eller t-shirt. Du må ikke løbe i bar overkrop eller på anden måde være nøgen. Startnummer skal være synligt på fronten. 

Skiftezonen:

Du skal følge de anvisninger du får fra arrangementets officials eller dommere. Du skal følge de angive stir og ruter i skiftezonen  og må ikke springer over eller løbe igennem andre skiftezoner. Du skal som minimum være iklædt shorts, tridragt, tritop, singlet eller t-shirt. Du må ikke være nøgen mens du skifter. Det er almindelig dansk lovgivning. Du vil blive bortvist. 

Deltagere:

Vi har max plads til samlet ca. 200 deltagere. (Ellers bliver starten og skiftezonen for klemt)

Hvis du bliver forhindret, skadet eller finder på noget mere spændende at tage dig til på sådan en lørdag morgen, så er du meget velkommen til at overdrage dit startnummer til en anden løber eller til at få det flyttet til næste år. Dette kan gøres via oplysninger i den mail du modtager fra Sportstiming som bekræftelse på din tilmelding.

Vigtigt!

Alle deltagere skal henvende sig i ved Start/Mål for at tjekke ind og hente startnummer før vi starter. Start/Mål ligger på P-pladsen på Åhavevej bagved Slusekiosken i Silkeborg. Det er ligeledes her T1 og T2 ligger.

Henkastning af affald langs ruten, i skoven, i søen, på trappen, på vejen, på stien, på bakken, på nedkørslen, i skiftezonen, ved depoterne eller nogen som helst andre steder i eller uden for løbet, før, under eller efter løbet. Vil medføre øjeblikkelig diskvalifikation og bortvisning. Der findes ingen undskyldning. Der er opstillet skraldespande på ruten, ved depoterne og i skiftezonen. De skal benyttes. Eneste alternativ er dine egne lommer. Jamen jeg tabte det, så vend om. Vi hjælper dig det bedste vi kan med masser af skraldespande. 

Parkering:

Parkering findes ca. 200 meter fra start/mål. Sæt GPS'en på Søtorvet, 8600 Silkeborg. Der findes også parkering ved Sygehuset på Falkevej, på Papirfabrikken, i Parkeringskælderen på Chr. X's Vej, ved Silkeborg Kommune på Søvej og langs med søen på Sejsvej. Alle sammen indenfor under 500 meter af stævneområdet. Parkering er med i prisen når du har betalt for dit startnummer. Og vil blive sent til dig via mail i ugen op til start. 

Efter løbet:

Så skal der hygges, snakkes om den smukke, hårde rute, om alle de gange I var ved at give op, om de fantastiske hjælpere i depoterne, om den stressede løbsarrangør, om alt den vildt fede forplejning og så skal der indtages lidt energi i form af frugt, kage, kaffe, chokolade, cola, Red Bull eller noget af alt det andet. Der skal måske bades i søen eller MTB skal vaskes. Der skal i hvert fald heppes på de sidste og hygges i forplejningszonen. Måske vi danser, det kommer an på musikken. 

I tvivl om noget:

Lav et opslag på Facebook begivenheden for løbet, skriv en mail eller klik dig rundt på denne hjemmeside og brug kontaktformularen. Så skal vi nok bestræbe os på at svare hurtigt og fyldestgørende. Ellers må du skrive igen og igen og igen. Vi er tålmodige og besvarer alle. 

Tidsplan:

Fredag d. 21-06-2019

07:00 - 08:00 - Der kan svømmes på ruten. Der skal dog bruges en "safety bouy"

08:00 - 22.00 - Der kan afhentes startnumrer i Fitness World Papirfabrikken Silkeborg, så slipper du får at stå i kø lørdag morgen :-)

Lørdag d. 22-06-2019

05:30 - Tjek ind åbner ved Start/Mål.
 
06:30 - Tjek ind lukker !!!!

06.45 - Skiftezonen lukkes for alle og deltagerne sendes mod havnekanten hvor der bliver en kort racebriefing.

07:00 - Starten går for alle (Første bøje kommer efter ca. 500 meter, her vender den korte rute, den lange fortsætter)

09:30 - Første deltager på den korte forventes i mål

12:00 - Første deltager på den lange forventes i mål

14:00 - Vi hepper på de sidste, smiler og spiller høj musik. 

17:00 - Vi slukker og lukker og laver en early Bird til næste års stævne. 

Disclaimer:

Deltagelse i Cross Triathlon Silkeborg og ophold i løbsområdet er på eget ansvar og arrangørerne kan ikke stilles til ansvar for evt. skader og ulykker opstået i forbindelse herved.

Forbehold:

Race Event Silkeborg tager forhold for søvandets kvalitet og forbeholder sig ret til at afkorte eller aflyse svømningen hvis det skønnes at vandet er for koldt eller på anden måde sundhedsskadeligt. Deltageren kan ikke gøre krav på erstatning i tilfælde af nævnte. 

 Event information
22. juni 2019
Tilmelding er lukket

Standard: Pris pr. deltager
Første 100 tilmeldinger 750,00 DKK + gebyr
Efter 100 tilmeldinger 1.500,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Standard: Pris pr. deltager
Første 100 tilmeldinger 999,00 DKK + gebyr
Efter 100 tilmeldinger 1.500,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
TILMELDINGEN ER ÅBEN - OG INDTIL 01.12.2018 ER DER EARLY BIRD TIL DE FØRSTE 50 TILMELDTE UANSET DISTANCE. BRUG KODEN EARLY25 OG FÅ 25% I RABAT

Har du spørgsmål?


20551504