Brabrand Sø Halvmarathon #14 Juleløbet

Brabrand Sø Halvmarathon #14 Juleløbet

Information og tilmelding

Lørdag
8. december 2018

Om Brabrand Sø halvmarathon: Løbet er connonball hvor hygge er i højsæde hvor depoterne består af slik, chips, cola, cacaomælk og vand og snak.
Tid er noget der går men ikke så vigtigt som hyggen er, men er du en af de hurtige for du kage før de andre.

Prisen er 85 kr.+ 15 kr. i gebyr  (vis du er medlem af Dansk halvmarathonklub givers der 20 kr. i rabat + 15 kr. i gebyer) med medalje.

Startsted er Parkeringsplasen på hjørnet af  Søholmvej & Søskovvej, 8260 Viby J.

Rutebeskrivelse: Der løbes 2 runder om søen.

1. omgang løber vi af Søskovvej ned mellem de Brabrand søen og Årslev Engsø ned til Brabrand stien som vi følger ind mod byen ind til Viby Ringvej hvor vi løber mod Viby ned til motorvejsbroen hvor der er depot derfter går turen via af Brabrand stien ud mod Stavstrup og ud til Y-krydset og op mod Søholmvej og ind af grusstien hvor der er depot igen og 1. omgang er over på 11,1 km.

2.omgang løber vi på grusstien forbi Stavstrup tennisklub over Bispevej ned til Højre af Brabrand stien til vi kommer til depotet ved motorvejsbroen løber under broen og af stien langs Viby ringvej op til højer af trappen ned til Brabrand stien til højre igen og løber langs Brabrand stien til vi kommer ud til Søskovvej op igennem søerne igen op til depotet som nu er mål og de 10,1 km på 2. omgang er nu genneføret og du har løbet et halvmarathon.

info om løbet. Løbet er et Cannonball, du står selv for tid, husk uret må IKKE være på autostop, du modtager en medalje efter løbet og et diplom kan printes fra Sportstiming. Ved aflysning af selve løbet tilbagebetales beløbet, ellers ikke. Der løbes på eget ansvar som bekraftes ved ved tilmelding.

Læs mere på løbetshjemmeside www.brabandsoehalvmarathon.dk  

Løbet overholder reglerne for Dansk Halvmarathonklub, og Klub 100 halvmarathon.

 Event information
8. december 2018
Gruspladsen søholmsvej 8260 Viby J
Viby J, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket

Brabrand Sø Halvmarathon #14 Juleløbet

  • Gruspladsen søholmsvej 8260 Viby J
  • Viby J
  • Danmark