Søndag
26. maj 2019

VADEHAVSLØBET 2019

Løbet afvikles d. 201905-26
Lokation: Domkirkepladsen Ribe
Start og mål: Domkirkepladsen
Parkering: Ved Vadehavsskolen
Omklædning: Vadehavsskolen
Indskrivning: På Domkirkepladsen
Forplejning: efter løbet på Domkirkepladsen
Løbet er åbent for tilmelding. Rettidig frist: 201905-23
Tilmelding på dagen modtages.
Eftertilmeldingsgebyr på dagen kr. 50,00 på 133 og 76 km ruterne

133 km Ruten

Denne rute appelerer til landevejsracere med en god fysisk form, rutens distance er på 133,69 km. Ruten bringer dig rundt i det smukke landskab helt tæt på Nationalpark Vadehavet.

Turen går fra start på Domkirkepladsen i smukke Ribe by ud til Kammerslusen og videre ud til Gredstedbro og Lintrup via Hjortlund. I Lintrup oplever du vestjyllands kuperede landskab med rigtig gode stigninger, korte men stejle opture. Efter Lintrup går turen rundt om Foldingbro og videre ned til Sdr. Hygum, Fole, Arnum, Spandet, Gånsager, Roager og tilbage til Ribe, hvor du lander i Ribe med indkørsel fra syd. Der er tydelige pile langs vejkanten når ruten ændre sig. Denne rute er for dig med en god fysisk form, med mange km i benene. Den starter fladt og efter 37 km kommer der flere store bakker med dejlige stigninger og ialt 718 højdmeter. Husk at gøre holdt og besøg depotet i Lintrup, her vil der være lækker hjemmebag, bananer, energidrik og kaffe.

76 km Ruten

Denne rute appellerer til landevejsracere med en god basis fysisk form, ruten er på 76 km. Ruten er flad i starten, men undervejs oplever du Vestjyllands bakkede landskab i alt 281 højdemeter skal forceres. I sær ved Lintrup ca. 39 km og lige syd for Hygum er der et par knolde der kan være en smule udfordrende. En rute hvor du kommer helt tæt på Nationalpark Vadehavet, da du passere det smukke landskab ved Kammerslusen. Der vil være depot efter ca. 40 km. Her kan du tanke væske, energidrik, hjemmebagt kage og bananer.

Der er tydelige gule skilte med sorte pile når ruten ændre sig. Denne rute er for dig med en god grundform. Hjelm er påkrævet.

40 km Ruten

Denne rute kan alle stort set klare og især velegnet for hele familien der vil ud at opleve den smukke Nationalpark Vadehavet helt tæt på, da den kun er på ca. 40 km.

Oplev Nationalpark Vadehavet på tæt hold. 

Turen går fra start på Domkirkepladsen i smukke Ribe midtby, og videre ud til smukke Kammerslusen, her kan man kan gøre et kort ophold for at nyde den smukke natur, gå en tur på diget, og oplev den storslåede natur. Måske kan du være heldig at opleve de store flokke af Bramgæs, smukke Svaner eller sågar en Ørn vil være en stor oplevelse.  Derefter Cykler man videre til Vilslev over “Bjerget” som er en lille stigning, uden alt for store udfordringer. Videre igennem Vilslev og til Gredstedbro. Her kan I nyde en dejlig hjemmebagt kage med kaffe, eller energidrik. Efter depotet går turen hjemover til Ribe og målstregen igen på Domkirkepladsen. Der er tydelige Gule skilte og sorte pile i vejkanten når ruten ændre sig. Denne rute er for hele familien, og man behøver ikke nødvendigvis en racercykel for at gennemføre denne distance.

 Event information
26. maj 2019
Vadehavsskolen, Haulundvej 3
Ribe, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.vadehavsloebet.com
Tidtagning ved DCU Jylland / Fyn. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: s.boysen@esenet.dk
www.sportstiming.dk/event/5813
133 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
76 km
Starter 09:30

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
40 km
Starter 09:55

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information

   DCU JF


 

 Arrangør
DCU Jylland / Fyn

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst DCU Jylland / Fyn:

6160 8106
s.boysen@esenet.dk
http://www.vadehavsloebet.com

Vadehavsløbet 2019

  • Vadehavsskolen, Haulundvej 3
  • Ribe
  • Danmark

Har du spørgsmål?