29. juni 2019 -
30. juni 2019

Tilmelding til Hærvejsmarchen 2020 åbner den 2. januar 2020

---
(For English - choose language in top of page) 

Tilmelding i Kasernehallen

Har du ikke nået at tilmelde dig online før 23. juni, kan du i stedet møde personligt op ved march-start og registrere dig online på vores computere. Der vil være hjælpere til stede til at assistere ved tilmeldingen, og efter tilmeldingen får du straks udleveret dit startkort og rutekort. 

OBS: Kom i god tid - evt. dagen før - hvis du ikke er tilmeldt på forhånd. Der kan være kø ved tilmeldingscomputerne. Der sælges ikke fortrykte startkort uden online registrering.

Sted:
Kasernehallen, Tingvej 17, 8800 Viborg

Tid:
Fredag den 28. kl. 12–21
Lørdag den 29. kl. 05-09
Søndag den 30 kl. 05-11

Se mere her:
https://www.haervejsmarchen.dk/tilmelding/tilmelding-2019

HÆRVEJSMARCHEN er Nordeuropas største IML (International Marching League) Walking Association march, og afholdes i år for 51. gang med start og mål på Paradepladsen, Tingvej 17, Viborg.

Udover den traditionelle to-dages march tilbyder vi flere andre ruter:  


OBS: GRATIS MEDLEMSKAB AF FODSLAW

Når du tilmelder dig, får du et tilbud om et gratis medlemskab af Vandreforeningen Fodslaw resten af 2019. Du skal blot vælge en af Fodslaws 38 lokalforeninger i Danmark, så vil du modtage information om lokalforeningens vandrearrangementer resten af året. I Fodslaw får du et godt, sundt og hyggeligt fællesskab med andre vandrere og desuden mulighed for udlandsrejser, fælles træning til events og meget mere.PRAKTISK INFO

Du kan læse meget mere om HÆRVEJSMARCHEN 2019 på www.haervejsmarchen.dk. Her kan du finde information om bl.a. ruter, regler, priser, medaljer, P-pladser, afhentning af startkort, bestilling af mad og muligheder for overnatning. Alle bestilte startkort, diplom, billetter til mad, overnatning og T-shirt afhentes i Kasernehallen, Tingvej 17, Viborg, hvor der også udleveres medaljer efter marchen til alle, der har gennemført en rute både lørdag og søndag.
God fornøjelse -  vi glæder os til at se dig i Viborg den sidste weekend i juni.
 Event information
29. juni 2019
30. juni 2019
Tilmelding er lukket
www.haervejsmarchen.dk

 Yderligere information
Direkte tilmelding sker herefter i Kasernehallen, Tingvej 17. Viborg

  • Fredag den 28. juni kl. 12 – 21
  • Lørdag den 29 juni kl. 05 - 09
  • Søndag den 30. juni kl. 05 – 11

Alle forudbestilte startkort med spise og overnatningsbilletter og T-shirts afhentes samme sted på ovennævnte tidspunkter.

Har du spørgsmål?