Rigtige Mænd Løbet 2019 - Viborg

Rigtige Mænd Løbet 2019 - Viborg

Information og tilmelding

Tirsdag
4. juni 2019

Pris pr. hold (3-mandshold): kr. 300,- + tilmeldingsgebyr. Alle deltagere får en lækker Rigtige Mænd Løbet T-shirt og medalje med i prisen (så længe lager haves) Og ja, det er kun for mænd!

RIGTIGE MÆND LØBET ER ET ANDERLEDES MOTIONSLØB, HVOR ALLE MÆND KAN VÆRE MED - OGSÅ SELVOM DET ER LÆNGE SIDEN DU HAR VÆRET I TOPFORM. FÅ PULSEN OP PÅ EN SJOV MÅDE SAMMEN MED DINE VENNER OG KOLLEGER.

NYHED: SOM DET ENESTE LØB I DANMARK KONKURRERES DER I VÆGTKLASSER. DIT HOLDS SAMLEDE VÆGT INDPLACERER JER I EN AF VORES 3 VÆGTKLASSER - OG SÅ DYSTER I MED MANDFOLK AF SAMME STØBNING. VÆGTKLASSERNE ER:
MELLEMVÆGT:       OPTIL 225 KG HOLDVÆGT
LET SVÆRVÆGT:    226 KG - 255 KG HOLDVÆGT
SVÆRVÆGT:           FRA 256 KG HOLDVÆGT

Vigtig information

 • KOM I GOD TID - så I kan deltage i den fælles instruktion kl. 17.30, hvor I får info om løbs set-uppet, regler, logistik i løbscentrum mv.
 • Holdet skal medbringe 2 cykler. Holdet er selv ansvarlig for at have pumpe, lappegrej mv. til rådighed. Det er en god ide er at kunne justere sadlen hurtig, hvis I får brug for at skifte undervejs.
 • Startnummer, holdbadge og T-shirt udleveres på løbsdagen i stævnecentrum.
Om løbet:
 • Rigtige Mænd Løbet er et holdløb (3-mands hold) med sjove og udfordrende teamopgaver, som alle kan være med til.
 • Det er et fast-tids løb med start kl. 18.00 og sluttidsregistrering senest kl. 20.30. Det betyder at holdet har optil 2½ time til at nå så mange teamopgaver som muligt indenfor tidsrammen. Vinderholdet er det hold, som har gennemført flest teamopgaver på hurtigste tid.
 • Du kan vælge mellem 2 distancer på hhv. samlet ca. 5 km eller ca. 10 km (hvis holdet når ud til alle opgaver). Distancen gennemføres i en kombination af løb og cykling af hele holdet, som skal følges ad under hele løbet.
 • Det er valgfrit for holdet, hvem der løber og cykler og hvornår der skiftes mellem løber og cyklist - I kan skiftes lige så meget I vil.
 • Rigtige Mænd Løbet er her i Viborg et stjerneløb med 4 teamopgaver på 5 km distancen og 6-8 teamopgaver på 10 km distancen. Start/mål er i løbscentrum, hvorfra holdet samlet løber/cykler ud til de enkelte teamogaver og kommer retur til løbscentrum og vælger ny teamopgave.Holdet vælger selv ambitionsniveau for, hvor mange teamopgaver I vil løse indenfor tidsrammen.
 • Der udleveres et kort med angivelse af stævnecentrum og teamopgaver.
 • Løbskapacitet er max 70 hold. Hvis løbet aflyses pga. få tilmeldinger tilbydes tilmeldte hold at deltage i nærmeste løb eller få løbsgebyret refunderet.
 
 • Betaling: Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

 Event information
4. juni 2019
Sønæs, 8800
Viborg, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
https://www.firmaidraet.dk/diverse/rigti
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: tage.12@mail.dk
Starter 17:00

Pris pr. hold
Pris 300,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK
Starter 17:00

Pris pr. hold
Pris 300,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK

 Yderligere information
Arrangør: Viborg Firmaidræt, Dansk Firmaidrætsforbund
 Arrangør
Dansk Firmaidrætsforbund

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Dansk Firmaidrætsforbund:

20773612
tage.12@mail.dk
https://www.firmaidraet.dk/diverse/rigtige-maend/#rigtige-maend-loebet-2019-10171

Rigtige Mænd Løbet 2019 - Viborg

 • Sønæs, 8800
 • Viborg
 • Danmark

Har du spørgsmål?