Rigtige Mænd Løbet 2019 - Herning

Rigtige Mænd Løbet 2019 - Herning

Information og tilmelding

Tirsdag
4. juni 2019

Pris pr. hold (3-mandshold): kr. 300,- + tilmeldingsgebyr. Alle deltagere får en lækker Rigtige Mænd Løbet T-shirt og medalje med i prisen (så længe lager haves) Og ja, det er kun for mænd!

RIGTIGE MÆND LØBET ER ET ANDERLEDES MOTIONSLØB, HVOR ALLE MÆND KAN VÆRE MED - OGSÅ SELVOM DET ER LÆNGE SIDEN DU HAR VÆRET I TOPFORM. FÅ PULSEN OP PÅ EN SJOV MÅDE SAMMEN MED DINE VENNER OG KOLLEGER.

NYHED: SOM DET ENESTE LØB I DANMARK KONKURRERES DER I VÆGTKLASSER. DIT HOLDS SAMLEDE VÆGT INDPLACERER JER I EN AF VORES 3 VÆGTKLASSER - OG SÅ DYSTER I MED MANDFOLK AF SAMME STØBNING. VÆGTKLASSERNE ER:
MELLEMVÆGT:       OPTIL 225 KG HOLDVÆGT
LET SVÆRVÆGT:    226 KG - 255 KG HOLDVÆGT
SVÆRVÆGT:           FRA 256 KG HOLDVÆGT

Vigtig information

 • KOM I GOD TID - så I kan deltage i den fælles instruktion kl. 18.30, hvor I får info om løbs set-uppet, regler, logistik i løbscentrum mv.
 • Holdet skal medbringe 2 cykler. Holdet er selv ansvarlig for at have pumpe, lappegrej mv. til rådighed. Det er en god ide er at kunne justere sadlen hurtig, hvis I får brug for at skifte undervejs.
 • Startnummer, holdbadge og T-shirt udleveres på løbsdagen i stævnecentrum.
Om løbet:
 • Rigtige Mænd Løbet er et holdløb (3-mands hold) med sjove og udfordrende teamopgaver, hvor alle kan være med.
 • Det er et fast-tids løb med start kl. 19.00 og sluttidsregistrering senest kl. 21.30. Det betyder at holdet har optil 2½ time til at nå så mange teamopgaver som muligt indenfor tidsrammen. Vinderholdet er det hold, som har gennemført flest teamopgaver på hurtigste tid.
 • Løbsdistance er samlet ca. 10 km (hvis holdet når ud til alle opgaver). Distancen gennemføres i en kombination af løb og cykling af hele holdet, som skal følges ad under hele løbet.
 • Det er valgfrit for holdet, hvem der løber og cykler og hvornår der skiftes mellem løber og cyklist - I kan skiftes lige så meget I vil.
 • Rigtige Mænd Løbet i Herning/Kibæk er et stjerneløb med 6-8 forskellige teamopgaver. Start/mål er i løbscentrum, hvorfra holdet samlet løber/cykler ud til hver enkelt teamopgave - gennemfører teamopgaven og returnerer til løbscentrum og vælger næste teamopgave. Holdet bestemmer selv eget ambitionsniveau og dermed, hvor mange teamopgaver I vil forsøge at gennemføre inden for tidsrammen.
 • Teamopgaverne er som udgangspunkt placeret forskellige steder i byen væk fra løbscentrum (stjerneløb).
 • Der udleveres et kort med angivelse af stævnecentrum og teamopgaver. Holdet finder selv ud til teamopgaverne og der er som udgangspunkt frit vejvalg, hvis ikke andet er angivet.
 • Vi har masser af parkeringspladser og selvfølgelig også omklædning og bad til dig.
 • Vi har i årets udgave af Rigtige Mænd Løbet tilføjet både vand og mudder til teamopgaverne - bliver det hårdt? Ja for pokker! Men de tunge drenge og sofakongerne kan sagtens være med og vi lvoer en aften stopfuld af mandehørm, sved og god motion for lattermusklerne. Vi disker op med herremad, kolde fadøl og livemusik efter løbet.
 • Løbskapacitet er max 70 hold. Hvis løbet aflyses pga. få tilmeldinger tilbydes tilmeldte hold at deltage i nærmeste løb eller få løbsgebyret refunderet.
 
 • Betaling: Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.

 Event information
4. juni 2019
Møllen i Kibæk, Møllevænget 19
Herning - Kibæk, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
https://www.firmaidraet.dk/diverse/rigti
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: formand@kif1900.dk

 Yderligere information
Arrangør: Kibæk Idrætsforening og Dansk Firmaidrætsforbund
 Arrangør
Dansk Firmaidrætsforbund

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Dansk Firmaidrætsforbund:

25297276
formand@kif1900.dk
https://www.firmaidraet.dk/diverse/rigtige-maend/#rigtige-maend-loebet-2019-10171

Rigtige Mænd Løbet 2019 - Herning

 • Møllen i Kibæk, Møllevænget 19
 • Herning - Kibæk
 • Danmark

Har du spørgsmål?