Lørdag
7. september 2019

Den ulimative trailoplevelse på Møns Klint som netop er optaget på UNESCO liste over biosfæreområde.
 
Vi er meget beæret over at kunne tilbyde dig en løbeoplevelse i særklasse. Et UNESCO biosfæreområde er kendetegnet ved en natur i verdensklasse og en sjælden rigdom af særlig sårbare dyre- og plantearter, som indgår i nationale og internationale lister over truede arter. Der er dermed lagt op til en løbeoplevelse i pagt med naturen og trailstier som sjælden besøges.

Ambitionen er, at give dig en løbeoplevelse ud over det sædvanlige hvor alt bare spiller. Det eneste du skal gøre er, at sætte det ene ben foran det andet, følge rutemarkeringerne, nyde den fantastisk varierede natur på Møns Klint og lade dig forføre af de mange km lækre singletrails, som der er specielt udvalgt til dig.

Løbet laves i samarbejde med Geocenteret Møns Klint og Vordingborg kommune. Den perfekte ramme for et velorganiseret løb. Med Geocenteret som vært, får vi en fantastisk stævneplads med udsigt ud over havet og danmarks længeste trappe på 500 trin til at markere afslutningen på alle disancer. Møns Klint kendetegner sig ved sine store kritskrænter, og du vil blive udfordret i bakket terræn som ikke ses ret mange andre steder i Danmark. Perfekt for trailløberen der søger naturen og terrænet som sin legeplads.

Som noget nyt åbner vi op for at man kan deltage i 15 km. hike. Med 10 kg på ryggen begiver du dig ud på ukendt terræn for at få en fantastisk naturoplevelse. Undervejs højnes moralen med depoter hvor der gives highfive og en bænk til at nye oplevelserne i selskab med din gruppe eller andre glade hike deltagere. Når du kommer i mål kan oplevelsen fejres med andre deltagere og du modtager din fortjente SOUTH COAST ULTRA medajle fremstillet af et 65 milioner gammelt fossil fra området.
 Trailøbet afholdes lørdag den 7. september 2019
50 km              Start kl 09.00 (Der søges om UTMB/ITRA point)
30 km              Start kl 10.00 (Der søges om UTMB/ITRA point)
15 km,             Start kl 11.00  
5 km,               Start kl 11.45

Hike lørdag den 7. september 2019
15 km Hike      Start kl. 11:15
 Priser: 
50 km            449 kr.
30 km            349 kr.
15 km            275 kr.
5 km              175 kr.
15 km HIKE  149 kr.

DU FÅR:

  • Tidstagning (ingen tid på hike)
  • Opmærket rute
  • Expo
  • Præmier fra SALOMON
  • Depoter undervejs med lækkerier
  • SCU FINISHER medajle lavet af 65 milioner år gammel vættelys fossil


Se det fulde program på www.southcoastultra.dk

Online håndteringsgebyr på 15 kr. er udover deltagergebyret, og dækker for tilmeldingsmodulet, der administreres af Sportstiming.
Efter din tilmelding modtager du en kvittering på din mail. I kvitteringen finder du et link, som du skal bruge hvis du skal lave ændringer i din tilmelding, f.eks. ændre navn eller distance, det koster 25 kr. 

Du kan ændre distance, navn og foretage tilkøb frem til tirsdag den 20. august 2019 kl. 23.59. Efter 20. august er det IKKE længere muligt at foretage ændring i din tilmelding eller sælge nummeret. Du kan ændre navn på løbsdagen, hvilket koster 95 kr.
 


 

Tilkøb:
Når du kommer træt og sulten i mål kan vi stå klar med en rigtig god burger med pommes frites. Bestil den allerede nu, så du er sikker på, at der er flere tilbage når du kommer i mål.

For 70 kr. får du en burger med en stor bøf i en gourmet bolle. For 20 kr. ekstra, får du også super lækre og sprøde store pommes frits med dyp til.
 
Er du ikke til kød, kan du i stedet vælge en veggie burger, som er lavet af friske grøntsager.


Salomon foldekop
 Fleksibel letvægts kop som kan foldes sammen og puttes i lommen, kan genbruges mange gange. Det er obligatorisk udstyr at medbringe en kop under løbet. Udleveres når du afhenter dit startnummer. Pris 50 kr. Tilkøbes undervejs i tilmeldingen.


CRAFT t-shirt UDSOLGT
T-shirt med korte ærmer og SCU logo i Sort. Letvægts åndbar t-shirt i super kvalitet. Str. S, M, L, XL.  Pris 260 kr.
Udleveres når du afhenter dit startnummer.
Tilkøbes undervejs i tilmeldingen.
(Design med SCU logo fastlægges senere).
 Vi glæder os utrolig meget til at afholde hvad vi synes er et fantastisk event på Møns Klint.
 

 Event information
7. september 2019
Borre
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
southcoastultra.dk
50 km
Starter 09:00
30 km
Starter 10:00
15 km
Starter 11:00
5 km
Starter 11:45
15 km
Starter 11:15

 Yderligere information
Betingelser Når du køber startnummer til SCU, accepterer du samtidig at blive tilmeldt SCU nyhedsbrev, hvor du bla. modtager deltagerinformation. Ved tilmelding accepterer du samtidig også SCU tilmeldingsbetingelser og stævnereglement: Læs dem her
 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Running26 Events

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Running26 Events:

26258032
kontakt@southcoastultra.dk
http://southcoastultra.dk

South Coast Ultra 2019

  • Borre
  • Danmark