Toftlund - MTB Travels tur 30 maj - 2 juni 2019

Information og tilmelding

30. maj 2019 -
2. juni 2019
MTB Harzen
Vi mødes på hotellet i Altenau torsdag d. 30 maj til middag. Vi starter med første tur over middag, hvor vi cykler 20-30km rundt omkring Altenau. I 4 dage vil vi køre fra 20km og helt op til 70 kilometer i Harzens bjerge. Fredag og lørdag kører vi heldagsture fra Altenau mod Goslar og Sankt Andreasberg. Den sidste dag kører vi en kortere rundtur omkring Altenau på 20-30km. Vi starter med udgangspunkt fra hotellet hver dag kl. 9.30 og er hjemme igen mellem kl. 16 og kl. 17. Vi spiser frokost på heldagsturene fredag og lørdag på bikestops, som i forvejen er planlagt på ruterne. Ruterne bringer os rundt omkring i den mest cykelvenlige del Harzen i masser af bjerge, bikeparks og rigtige fede singletracks.
Specs om turen
 • 4 cykeldage med danske guider
 • 3 x Morgenbuffet og 3 x aftenbuffet inkluderet - ALL YOU CAN EAT
 • Hotel i delt 2 eller 3 mandsværelse. Mulighed for enkeltværelse for 449kr under opholdet.
 • Lækker cykelvask, tørrerum, tøjvask, cykelopbevaring med alarm, værksted og stor terrasse - Alt sammen på hotellet!
 • Teknikbane til brug efter behov og ønske
 • Kort sagt - Du skal kun tænke på at cykle!
 • Mulighed for et bad på hotellet efter sidste tur. Sommetider er det muligt at beholde værelser, men ingen garanti for det.
Bikestops
MTB Travels har samarbejde med flere restauranter i Harzen, hvor der bliver booket mad dagen før turen såedes, at maden er klar indenfor 10-15 minutter når gruppen ankommer til vores bikestop. Der er samtidig lavet en aftale om fast pris på en menu med et måltid samt et stor sodavand. Endvidere står der en kasse op hvert Bikestop med reservedele.   
Hotel
Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj. Der er naturligvis velfungerende WIFI på hotellet. Hotellet har 1, 2 og 3 mandsværelser. Hotellet serverer en sportsvenlig morgenbuffet hver dag samt en stor cykelvenlig aftenbuffet. Der er mulighed for at smøre en madpakke fra morgenbordet, men hver guidede tur går forbi en café, hvor det er mulighed for at købe en frokost. Programmet er strikker sammen sådan, at vi mødes torsdag til middag. Det betyder at dagen skal starte tidligt torsdag morgen. Vi tilbyder at I kan ankomme onsdag aften og få en ekstra nat på hotellet og samtidlig slippe for den tidlige køretur torsdag morgen. En ekstra overnatning koster 449kr pr. næse inklusiv morgenmad. 
Værelsesfordeling
Under tilmelding skal du vælge værelse. Der er både 1, 2 eller 3 mandsværlser. Hvis du ønsker at bo alene skal du vælge dette og tilføje enkeltværelse under tilvalg, som koster 449kr for hele turen. Der er 4 enkeltværelser til rådighed. For at sikre dig, at du vælger det samme værelse som dem du ønsker at bo sammen med skal du se på deltager listen, hvor der er angivet "startgruppe", hvilket værelse vedkommende har valgt. Herefter vælger du det samme værelse og på den bliver i sat sammen 2 eller 3 mand på et værelse.
Cykelløb - NEJ TAK!
MTB Travels er langt fra en cykelløbsarrangør. Det betyder at vi laver nogle mødepunkter hele tiden, hvor folk kan køre i sit eget tempo indtil, at sidste mand er med og samtidig fået pulsen ned. MTB Travels konceptet er for alle!
Guider
Guiderne som guider hos MTB Travels er altid danske således, at du kan tage til Tyskland uden at kunne snakke tysk. Vi klarer alle samtalerne med tyskerne. På jeres tur vil der være en del guider fra Danmark. Det er muligt at slå jer sammen med andre danskere alt efter niveau og ønsker. Det er vores MTB camp. 
Cykeludlejning
I vores MTB Travels Bikeshop tilbyder vi udlejning af MTB cykler fra Ridley og Santa Cruz. Vores cykler er altid sæsonaktuelle. Det betyder at vores cykler altid spiller 100%. Har du en gammel jernhest i form af en hardtail så har du mulighed for, at leje nogle fede Santa Cruz fullsuspension cykler i carbon både med 100mm og 140mm vandring. Læs mere her: https://www.mtbtravels.dk/collections/mountain-bike-rental-in-altenau-harz
Kontakt Martin - Som gæst får man 15% rabat på cykellejen. 
Pris
Turen koster 2499kr og inkludere hotel med morgenbuffet og aftenbuffet samt ovenstående hotel faciliteter endvidere er der faste planlagte MTB turer torsdag til søndag under opholdet. Prisen for "racerne" er 2199 for samme setup dog uden guider.
!!OBS!!
Grundprisen er 2199kr for turen. Du skal som MTB'er tilvælge MTB for 300kr for at opnå prisen på 2499kr. 
Om MTB Travels
Siden 2016 har Martin levet af sin mountainbike og sit gode humør. Vi er gået fra en 1 guider til omkring 10 guider. MTB Harzen er blevet med udskiftet med MTB Travels da vi ny arrangerer ture i både Østrig, Tjekkiet, Harzen og Malaga. 
Rejsegaranti
MTB Travels ApS er registreret i Rejsegarantifonden nummer 2648, som gør at deltagerne er forsikret ved aflysning af turen fra MTB Travels's side.
Forsikring
Cykelferien i Harzen er på eget ansvar ved eventuelt styrt på cyklen. Der vil være en formular, som skal underskrives inden afgangen på første cykeltur. MTB Travels kan ikke stilles til regnskab for styrt, som giver tabt arbejdsfortjeneste eller i værste fald varige mén.
Tjek din egen forsikring inden afrejse. Nogle forsikringsselskaber betegner MTB som en farlig sport.
Kontaktinformation
Du er altid velkommen til at kontakte Martin fra MTB Travels, hvis du gerne vil vide mere om turen, betaling, muligheder mv.
Telefon : +45 30251542
Mail : martin@mtbtravels.com
Hjemmeside : www.mtbtravels.com
Program
Dag 1 (Torsdag d. 30 maj)
Kl. 11-13   : Vi mødes på hotellet i Altenau
Kl. 13-14  : Velkomst og info omkring weekenden. 20-30km - 400-700hm
Kl. 16-17  : Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30  : Aftensmad 
Dag 2
Kl. 8         : Morgenmad
Kl. 9.30    : Heldagstur til Goslar. 60-65km - 12-1500hm.
Kl. 16-17  : Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18.30  : Aftensmad 
Dag 3
Kl. 8        : Morgenmad
Kl. 10      : Heldagstur til Sankt Andreasberg bikepark. 45-60km - 10-1200hm
Kl. 16-17 : Hjemkomst til hotellet.
Kl. 18-30 : Aftensmad
Dag 4
Kl. 8.       : Morgenmad
Kl. 9.30   : En kort tur i området omkring Altenau på 20-25km
Kl. 12      : Tak for denne gang. Mulighed for bad. 
Huskeliste
Det er vigtig at kufferten er fyldt med nedenstående ting fra ”Need to have” listen
Need to have
 • Ekstra geardrop til præcis din cykel.
 • Regnjakke, vest eller vinterjakke til de lange nedkørsler
 • Godt humør
 • Tykke handsker
 • Ekstra slanger
 • Ekstra dæk
 • Din cykel
 • Det blå sygesikringskort
 • Euro i kontanter på hver tur til frokost.
Nice to have
 • Camelbak
 • Energiprodukter
MTB Travels have
 • Værktøj
 • Arbejdsstand
 • Diverse reservedele
 • Fodpumpe
 • Godt humør
 • Stort netværk
 • Første hjælpstaske både på hotellet og i rygsækken

Læs vores handelsbetingelser her: https://mtbtravels.dk/policies/terms-of-service

 Event information
30. maj 2019
2. juni 2019
Auf der Rose 11, 38707 Altenau, Tyskland
Altenau, Tyskland
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mtbharzen.dk

Toftlund - MTB Travels tur 30 maj - 2 juni 2019

 • Auf der Rose 11, 38707 Altenau, Tyskland
 • Altenau
 • Tyskland

Har du spørgsmål?