Kronprinsesse Marys Bro løbet

Information og tilmelding

Lørdag
28. september 2019
3.000 ekstra startnumre sættes til salg torsdag den 20/6 kl. 12!


Kronprinsesse Marys Bro løbet – Èn bro. Et løb. Én chance.
Få en royal oplevelse og en unik mulighed for at løbe over Kronprinsesse Marys Bro. Tag hele familien med til folkefesten, og mærk den nye asfalt på broen med løbeskoene på, inden bilerne får lov til at krydse den.
 
Du har mulighed for at vælge en distance, der matcher din form, for vi har både One mile familieløb, 5 kilometer løb og 10 kilometer distancer. Du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe turen. 

3.000 ekstra pladser ved broløbet
Kronprinsesse Marys Bro løbet afvikles lørdag den 28. september 2019 i forbindelse med den officielle broåbning. Da vi åbnede for salget den 1. maj, blev alle 7.000 startnumre revet væk. Vi er siden blevet kontaktet af flere foreninger, virksomheder og privatpersoner, der ikke nåede at sikre sig et startnummer. Derfor åbner vi nu op for 3.000 ekstra pladser ved broløbet torsdag den 20. juni kl. 12!

Du kan ændre din distance fra 17. juni til 19. juni kl. 15
Var du én af dem, som ikke nåede at købe et startnummer til din foretrukne distance? Fra 17.-19. juni får du muligheden for at ændre din distance. Alle tilmeldte modtager mandag den 17. juni en mail med information om, hvordan man ændrer sin tilmelding. Klik ind på https://www.sportstiming.dk/profile/orders og foretag din ændring senest onsdag den 19. juni kl. 15. 

For dit deltagergebyr får du?
  • En unik Kronprinsesse Marys Bro løbet medalje
  • En flot T-shirt med løbslogo (hvis du tilmelder dig inden den 16. august).
  • Professionel tidtagning via Sportstiming 
  • Et unikt diplom (ved bestilling)
  • Navn på startnummeret
  • Live tracking via app, så venner og familie kan følge dig ude på ruten
Deadline for tilmelding
Tilmeldingen lukker 16. september kl. 23.59.

 
Distancer 

One mile familieløbet (2.000 pladser)
Drømmemilen er den korte distance ved Kronprinsesse Marys Bro løbet. Her kan hele familien løbe sammen, og I bliver de første, der får lov til at krydse broen i jeres tempo.

Det handler ikke om at vinde i familieløbet, men om at suge stemningen til sig og være en del af den unikke folkefest, vi sammen skaber på broen. Der er 1.500 startnumre til One mile familieløbet.

One mile er både for de yngste børn, som kan løbe med forældre eller bedsteforældre, for de fartglade børn, der vil elske at løbe hurtigt over broen, for royalister, der gerne vil have et godt minde og for alle andre, der er klar på en uforglemmelig dag.

Prisen for One mile familieløbet er 125 kr.

5 km løb (4.000 pladser)
Prøv kræfter med den mest populære distance i Danmark. Distancen er overkommelig for mange, og du kan træne op til at løbe 5 kilometer på utallige måder. På ruten får du fin tid til at hygge dig med alle de andre deltagere og nyde udsigten fra Kronprinsesse Marys Bro.

Måske har du gået eller løbet en One mile til Royal Run? Sæt kronen på værket med en 5 km ved Kronprinsesse Marys Bro løbet, og bliv en del af den distance, hvor vi forventer det største felt.

Prisen for 5 km løb er 195 kr.

10 km løb (4.000 pladser)
Nap den længste distance til Kronprinsesse Marys Bro løbet. Det er din chance for at udfordre dig selv og få 10.000 meter i benene, mens du krydser den nye bro i et unikt løb.

Undervejs får du rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra broen og det smukke område ved Roskilde Fjord, som indbyder til vidunderlige løbeoplevelser.
De fleste kan træne sig op til at løbe 10 kilometer. 

Prisen for 10 km løb er 250 kr.
 
Program
Se programmet for Kronprinsesse Marys Bro løbet.

Kl. 8.00       Udlevering af startnumre og bagageindlevering åbner
Kl. 11.15     One mile familieløb starter
Kl. 11.55     Sidste one mile deltager i mål

Kl. 12.00     5 km løb starter
Kl. 12.30     10 km løb starter
Kl. 13.30     Sidste 5 km deltager i mål

Kl. 14.30     Motionsløbet slutter. Præmieoverrækkelse til 1., 2. og 3. pladsen på hver distance (m/k)

Køb af flere startnumre på én gang
Skal du købe startnumre til hele familien eller løbeklubben, anbefaler vi, at du følger nedenstående guide:
1) Opret en profil på Sportstiming.
2) Klik på tilmeldingslinket og vælg herefter "hurtig tilmelding" (indtast data senere). Ved hurtig tilmelding kan du købe det antal startnumre, du skal bruge, og vente med at indtaste deltageroplysningerne til senere.
3) Vælg den første distance, du skal købe startnumre til og notér det ønskede antal. 
4) Skal du købe til flere distancer, skal du klikke på "tilføj endnu en tilmelding" og indtaste det ønskede antal startnumre.
5) Indtast din e-mail, tryk "Næste", acceptér handelsbetingelserne og afslut dit køb.
6) Du modtager efterfølgende en mail med et link til redigering af deltageroplysningerne i din tilmelding. Vær OBS! på, at alle deltagerinformationerne skal indtastes på én gang, når først du er logget ind.

Du kan max tilføje 20 startnumre til bestillingen ad gangen. Skal du købe flere end 20 startnumre til en distance, skal du klikke på "tilføj endnu en tilmelding" og notere det resterende antal.


Følg os her
Link til Facebooksiden: https://www.facebook.com/KronprinsesseMarysBroloebet
Del dine billeder og oplevelser fra før, under og efter broløbet under Hashtag #KronprinsesseMarysBroløbet

Force Majeure

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, som arrangørerne ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af ekspeditionsgebyr og andre omkostninger afholdt i forbindelse med arrangementet. Derimod vil startgebyret blive refunderet, hvis arrangementet ikke bliver flyttet til en anden dag. Dansk rets almindelige regler om force majeure finder anvendelse, dog vil følgende begivenheder under alle omstændigheder anses for at udgøre et tilfælde af force majeure:
· Aflysning af broløbet som følge af dårlige vejrforhold, som gør det risikabelt at gennemføre.

Arrangører
Kronprinsesse Marys Bro løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Fjordløberne og Out-Run i samarbejde med DGI, Frederikssund Kommune og Fjordforbindelsen Frederikssund. De to løbeklubber er gået sammen for at skabe en fantastisk folkefest til Kronprinsesse Marys Bro løbet.
 Event information
28. september 2019
Eventet er udsolgt
www.festoverfjorden.dk
1608 meter
Starter 11:15

LØB: Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
WALK: Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 12:00

LØB: Pris pr. deltager
Pris 195,00 DKK + gebyr
WALK: Pris pr. deltager
Pris 195,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
10 km
Starter 12:30

LØB: Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
WALK: Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Har du spørgsmål?