Kronprinsesse Marys Bro løbet

Information og tilmelding

Lørdag
28. september 2019
Kronprinsesse Marys Bro løbet – Èn bro. Et løb. Én chance.
Få en royal oplevelse og en unik mulighed for at løbe over Kronprinsesse Marys Bro. Tag hele familien med til folkefesten, og mærk den nye asfalt på broen med løbeskoene på, inden bilerne får lov til at krydse den.
 
Du har mulighed for at vælge en distance, der matcher din form, for vi har både One mile familieløb, 5 kilometer løb og 10 kilometer løb. 
 
Du får en specialdesignet medalje og en unik løbe T-shirt, hvis du tilmelder dig senest 16. august.
 
Tilmeldingen lukker 16. september kl. 23.59.
 
Kronprinsesse Marys Bro løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Fjordløberne og Out-Run i samarbejde med DGI, Frederikssund Kommune og Fjordforbindelsen Frederikssund. De to løbeklubber er gået sammen for at skabe en fantastisk folkefest til Kronprinsesse Marys Bro løbet.
 
Distancer 

One mile familieløbet
Drømmemilen er den korte distance ved Kronprinsesse Marys Bro løbet. Her kan hele familien løbe sammen, og I bliver de første, der får lov til at krydse broen i jeres tempo.

Det handler ikke om at vinde i familieløbet, men om at suge stemningen til sig og være en del af den unikke folkefest, vi sammen skaber på broen. Der er 1.500 startnumre til One mile familieløbet.

One mile er både for de yngste børn, som kan løbe med forældre eller bedsteforældre, for de fartglade børn, der vil elske at løbe hurtigt over broen, for royalister, der gerne vil have et godt minde og for alle andre, der er klar på en uforglemmelig dag.

Prisen for One mile familieløbet er 125 kr.

5 km løb
Prøv kræfter med den mest populære distance i Danmark. Distancen er overkommelig for mange, og du kan træne op til at løbe 5 kilometer på utallige måder. På ruten får du fin tid til at hygge dig med alle de andre deltagere og nyde udsigten fra Kronprinsesse Marys Bro.

Måske har du gået eller løbet en One mile til Royal Run? Sæt kronen på værket med en 5 km ved Kronprinsesse Marys Bro løbet, og bliv en del af den distance, hvor vi forventer det største felt.

Prisen for 5 km løb er 195 kr.

10 km løb
Nap den længste distance til Kronprinsesse Marys Bro løbet. Det er din chance for at udfordre dig selv og få 10.000 meter i benene, mens du krydser den nye bro i et unikt løb.

Undervejs får du rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra broen og det smukke område ved Roskilde Fjord, som indbyder til vidunderlige løbeoplevelser.
De fleste kan træne sig op til at løbe 10 kilometer. 

Prisen for 10 km løb er 250 kr.
 
Program
Se programmet for Kronprinsesse Marys Bro løbet.

Kl. 8.00       Udlevering af startnumre og bagageindlevering åbner.
Kl. 11.15      One mile familieløb starter
Kl. 12.00      5 km løb starter
Kl. 12.30      10 km løb starter
Kl. 14.30      Motionsløbet slutter
 
Følg os her
Link til Facebooksiden: https://www.facebook.com/KronprinsesseMarysBroloebet
Del dine billeder og oplevelser fra før, under og efter broløbet under Hashtag #KronprinsesseMarysBroløbet

Force Majeure

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, som arrangørerne ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og omkostninger afholdt i forbindelse med arrangementet. Dansk rets almindelige regler om force majeure finder anvendelse, dog vil følgende begivenheder under alle omstændigheder anses for at udgøre et tilfælde af force majeure fx aflysning af broløbet som følge af dårlige vejrforhold, som gør det risikabelt at gennemføre.
 
 Event information
28. september 2019
Tilmelding åbner 1. maj 2019 12:00
7000 Resterende pladser
www.festoverfjorden.dk
1500 Resterende pladser
1608 meter
Starter 11:15

Standard: Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
3000 Resterende pladser
5 km
Starter 12:00

Standard: Pris pr. deltager
Pris 195,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
2500 Resterende pladser
10 km
Starter 12:30

Standard: Pris pr. deltager
Pris 250,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Har du spørgsmål?