Lions Kildebjerg-Ry motionsløb 2019

Information og tilmelding

Onsdag
22. maj 2019

Lions Kildebjerg-Ry løbet 2019  -  ”Run for life”

Velkommen
Lions Club Ry vil gerne igen i år byde alle velkommen til en god dag rundt i den skønne natur omkring Ry. Løbet foregår onsdag den 22. maj. Der løbes på distancerne 3 km, 5 km og 10 km. Flotte, men også udfordrende ruter i vores dejlige natur. Det er ligeledes muligt at gå 3 og 5 km ruterne (WALK).
Som noget nyt løber ikke blot børn gratis. I år vil det være gratis for alle. Dette i håb om at mange flere vil deltage og dermed være med til at skabe grundlag for at Lions Club Ry kan støtte gode formål.

Start- og målområdet er uændret ved Sansezonen på Kildebjerg. I år er 10 km ruten ændret til at være 2 gange gennemløb af 5 km ruten.
Formål
Udover at pleje din egen sundhed, er du med til at støtte et godt formål. Indtægterne fra løbet går til at støtte sociale formål i vores lokalområde.
Start / mål
Målområdet er placeret ved Sansezonen på Kildebjerg (tæt ved Ry Fysioterapi & Sundhedshus).
Målområdet åbner kl. 17.00.
Efter løbet er der gratis vand og frugt (sponseret af Dagli'Brugsen Gl. Rye).
Det er igen i år muligt at bestille mad i forbindelse med tilmelding til løbet (er lukket tirsdag morgen). Du kan dog stadig købe lidt mad i målområdet efter løbet, idet byens pølsevogn kommer forbi.

Tilmelding
Forhåndstilmelding er nu lukket. Men du har stadig mulighed for at deltage. Kom til målområdet minimum 15 minutter før løbet starter, så du kan nå at blive tilmeldt og få udleveret et startnummer.
 
Starttider
Kl. 18.05 start 10 km løb
Kl. 18.10 start 5 km Walk
Kl. 18.15 start 3 km Walk
Kl. 18.20 start 5 km løb
Kl. 18.25 start 3 km løb
 
Ruterne vil være markeret med minestrimmel og skilte. Der vil også være officials på ruten. Underlaget er grus og skovstier samt asfalt. 3 km ruten er alene på asfalt stier og således eneste rute som også er egnet til gangbesværede og dem som medbringer barnevogn eller klapvogn.
På WALK ruterne vil der være mulighed for et stop undervejs, hvor der vil blive serveret kaffe og et lille stykke kage.
På 10 km ruten vil der halvvejs (når målområdet passeres) være et depot med vand og saft.  
Tidtagning
Tidtagning foretages i samarbejde med SportsTiming. Deltagerne er ansvarlige for at startnummer placeres foran således det kan læses når målstregen passeres. Der vil ikke være tidtagning på WALK.
Startnummer
Startnummer kan hentes ved sansezonen på Kildebjerg (i målområdet) tirsdag den 21. maj 2019 mellem kl. 17.00 - 19.00 eller på løbsdagen onsdag den 22. maj 2019 i målområdet seneste 1/2 time før dit løb.
 Event information
22. maj 2019
Tilmelding er lukket
lry.dk/lions/?page_id=989
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kim.lyng.bjerre@gmail.com
3 km
Starter 18:24
5 km
Starter 18:18
10 km
Starter 18:03
3 km
Starter 18:15
5 km
Starter 18:10

Har du spørgsmål?