Trails - Ungdomsøen

Trails - Ungdomsøen

Information og tilmelding

Søndag
13. oktober 2019
Vi har fået den helt unikke mulighed for at afvikle et løb på det nyrenoverede Ungdomsøen, der før i tiden hed Middelgrundsfortet. Fortet, som ligger i Øresund, består af flere hundrede meter underjordiske gange, stejle skrænter, helikopter landingsplads og en helt unik udsigt. Til dette løb vil I stifte bekendskab med alle disse elementer!

Ruten er 2 km og denne skal du gennemføre, så mange gange som muligt, på 45 minutter. Der vil være ur ved målstregen, så du ved hvordan du skal disponere dine kræfter. 
Kommer du til målstregen og uret siger 00:44:10, så skal du starte en runde mere. Din tid vil derfor fx hedde 3 runder + 00:12:43 (som beskriver den tid du har brugt på sidste runde).

Mødested:

Nyhavn (spar shipping)
Nyhavn 71
1051 København K

Har du valgt heat 1 med start kl. 09.00, er dette tidspunktet du skal stå klar i Nyhavn (kom MINIMUM 15 minutter før). Not on time = no race.

For at få alle sikkert ud på fortet, har vi lejet et skib som vil sejle de enkelte heats til øen. Under sejladsen vil du få udleveret dit startnummer og få lidt praktiske informationer.
Der vil være cirka 20 minutter til at varme op, inden løbet starter.
NB: Transporten udgør 150 kr og er indregnet i tilmeldingsgebyret.

Der er flere afgange retur til Nyhavn, som sejler med 1-times intervaller (seneste afgang fra øen er kl. 16.00).
 Event information
13. oktober 2019
Tilmelding er lukket
www.nordicrace.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: info@nordicrace.dk

 Arrangør
Trails

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Trails:

info@nordicrace.dk
http://www.nordicrace.dk

Har du spørgsmål?