14. april 2020 -
31. december 2020

Vejle City Trail
Til Vejle City Trail bliver du ført rundt i Vejles pulserende byliv og udfordringerne er noget anderledes end det vi kender ved almindeligt trailløb.

På grund af covid-19 er hele motionsløbstanken, som vi kender den, pludselig ændret. Motionsløb bliver enten aflyst eller flyttet til efteråret og efter lang tids reflektion og mange timer ved arbejdsbordet har vi (Fredericia Løbeklub, Haderslev Idrætsforening og KriXrun) besluttet at afvikle vores 4 City Trail-løb som virtuelle løb. 

Det betyder, at du selv bestemmer hvornår, du vil løbe City Trail powered by Easyfood. Vi åbner op for resten af 2020, og du bestemmer selv, om du vil løbe kl. 11 om formiddagen eller uforstyrret lørdag nat. 

Det vil sige at hverken Fredericia, Vejle, Kolding eller Haderslev City Trail powered by Easyfood vil blive afviklet på de udnævnte løbsdatoer og i traditionel forstand.

Lad os løbe eventen igennem: 

På hvilken som helst dag efter covid-19: 
- Du henter en top-lækker goodiebag fra MOS MOSH i en af vores lokale samarbejdsbutikker tæt på startområdet i den pågældende by. MOS MOSH-goodiebag'en indeholder bl.a. dit startnummer, sikkerhedsnåle, kort med ruten som QR-kode, goodies fra vores sponsorer og den fede City Trail-medalje.
- Find start på din City Trail-tur
- Følg ruten rundt og find det store smil frem! 
- Løb ruten én, to eller tre gange
- Hæng din farverige gigantiske medalje om halsen og smid en high elbow eller et klap på skulderen
- Du har nu gennemført det unikke og once-in-a-lifetime Virtual City Trail
- Når du kommer hjem kan du registrere din tid her på sportstimings side. 

Det fede er, at nu kan man løbe City Trail på hvilken som helst dag i resten af 2020! (Når vi er på den anden side af covid-19)

NYHED: 
Hvis du gennemfører ALLE 4 City Trails udløser det en 3D-printet akrylholder til dine 4 medaljer. Vi er ved at få medaljeholderen designet, og der vil snarest komme billeder af den.

MAX DELTAGERANTAL:
Fredericia = 500 startnumre
Vejle =  1000 startnumre
Kolding = 1000 startnumre
Haderslev = 500 startnumre

Dette er de fire überfede medaljer til City Trail 2020:


Som forening og motionsløbsarrangør har vi brug for jeres støtte og hjælp nu mere end nogensinde. Vi kunne have valgt at flytte vores løb til efteråret, men faktum er, at efteråret allerede boomer med motionsløb og andre arrangementer. Hvis vi alle flytter vores løb, vil alle i sidste ende tabe på deltagerantal. Vi håber, I synes om idéen at sprede City Trail ud over hele 2020 og lade City Trail 2020 være en oplevelse, I aldrig glemmer. 

#støtlokalt

Det er meget vigtigt, at alle deltagere til enhver tid overholder myndighedernes anbefalinger i disse forunderlige tider. 

Vær opmærksom på, at hvis du løber på et skævt tidspunkt, kan nogle af bygningerne/p-huse/butikker osv være lukkede for gennemløb. I skal på alle tidspunkter overholde færdselsreglerne og respektere trafikken. Arrangørerne af City Trail har ikke markeringer på ruten, men I er selv ansvarlige for at finde vej via den digitale rute på Google Maps, som I kan scanne med jeres QR-kode. 

RUTE I VEJLE:


 

Med venlig hilsen

Fredericia Løbeklub, Haderslev IF og KriXrun
Kim, Martin, Claes, Thomas, Henrik og Kristina

 Event information
14. april 2020
31. december 2020
City - nærmere info følger
Vejle
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.krixrun.dk
5 km
Starter 18:30

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
10 km
Starter 18:40

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
15 km
Starter 18:45

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Arrangør
KRIXRUN

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst KRIXRUN:

kristina@krixrun.dk
www.krixrun.dk

Vejle Virtual City Trail 2020

  • City - nærmere info følger
  • Vejle
  • Danmark

Har du spørgsmål?