Danish SUP Tour #5, Klitmøller

Danish SUP Tour #5, Klitmøller

Information og tilmelding

Lørdag
12. oktober 2019

Det femte og sidste stop (FINALEN) på Danish SUP Tour 2019 bliver en tur tilbage til rødderne aka Klitmøllers baghave ... eller hvor vinden lige i nærheden, giver os de bedste og mest optimale forhold for et uforglemmeligt downwind race. Vi vil til dette event forsøge, at få de helt perfekt forhold for et episk afsluttende race på touren. Ruten afgøres først i ugen op til selve eventen så følg med på Facebooksiden for Danish SUP Tour. Det er dog forventligt at vi rammer en distance på 11-14 km.

Vi vil samtidig slutte turen af med et brag af en fest og har derfor lejet de toplækre lokaler hos Surf & Work på den gamle skole i Vorupør. Vi håber at du vil være med om aftenen til fælles spisning (vi får serveret en lækker buffet), præmieoverrækkelse og stor fest. Prisen for deltagelse er 200,- kr. som dækker fest, buffet + én øl, et glas vin eller sodavand. Du kan tilkøbe middagen ved tilmelding.

PROGRAM:
11.00 - 12.00: Check in (lokation tilgår)
12.15: Surfers meeting
13.00: Race Start
18.00 - 02.00: Middag, præmieoverrækkelse og fest (Surf & Work, Vesterhavsgade 15, 7700 Thisted (Vorupør))

NY TEAM KONKURRENCE:
I 2019 introducere vi en helt ny team konkurrence som din klub/forening kan vinde såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer. De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren vinder team konkurrencen. Open One Sky sponsorere årets team konkurrence.

NY FØRERTRØJE
I 2019 introducere vi også et nyt førertrøje koncept. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje. 

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver atlet beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En atlet der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som atleten har opna°et pa° touren lægges sammen til slut og giver atletens samlede pointscore. Hvis to atleter har samme antal point vægtes den individuelle atlets slutplacering pa° det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 200,- kr. pr. event.

 Event information
12. oktober 2019
Klitmøller, 7700 Thisted
Klitmøller
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontaktdsrf@gmail.com
12 km
Starter 13:29

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
12 km
Starter 13:29

Pris pr. deltager
Pris 200,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

kontaktdsrf@gmail.com
www.dsrf.dk

Danish SUP Tour #5, Klitmøller

  • Klitmøller, 7700 Thisted
  • Klitmøller
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere