Femina Kvindeløb - Fredericia 2011

Information og tilmelding

Mandag
13. juni 2011

HER SER DU ALLE NØDVENDIGE INFORMATION OMKRING AFHENTNING AF STARTNR, CHIP, T-SHIRT, MV.


Så afholdes der igen FEMINA Kvindeløb i Fredericia!

Skynd dig at tilmelde dig selv, din veninde, kollega, søster, mor eller datter og inviter gerne familien med til løbet, så I sammen kan få en god motionsdag. FEMINA Kvindeløb er nemlig først og fremmest en hyggelig og sjov dag for dig og dem du deler oplevelsen med.

Løbet afholdes nemlig i Madsby Legepark, hvor det er gratis for dig at benytte alle faciliteterne. Grillen er tændt og I er velkommen til at medbringe egne råvarer hertil. Der er mulighed for en bådtur, masser af legemuligheder og en lille dyrepark. Her kan alle få en god dag! J

Sted
FEMINA Kvindeløb 2011 i Fredericia foregår i Madsbys grønne omgivelser. Efter løbet er der inspiration og sjov i de mange stande på FEMINA’s stævneplads.

Madsby er nabo til Fredericia Banegård og offentlige transportmidler i alle retninger. Skulle du vælge at køre i egen bil,

er der gode parkeringsmuligheder i nærheden. Bl.a. Fredericia Idrætscenter, som ligger 800 mtr væk, har masser af P-pladser.

Sandwich
Som noget nyt i år kan du bestille en sandwich til FEMINA Kvindeløb. Sandwichen koster 35 kr. inkl. moms og leveres frisk i to varianter; club og mozzarella. Læs mere hos FEMINA her.


Se ruten til løbet her

Se kort over Madsby Parken her

Se kort over Stævneplads her


Vi glæder os til at se dig!

 Event information
13. juni 2011
Madsby Legepark
Fredericia, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket

 Yderligere information
Kontakt: femina@fak63.dk


Femina Kvindeløb - Fredericia 2011

  • Madsby Legepark
  • Fredericia
  • Danmark