Xtreme Mandehørm 2021 - Aarhus

Xtreme Mandehørm 2021 - Aarhus

Information og tilmelding

Lørdag
25. september 2021

Tag udfordringen op til Xtreme Mandehørm i Aarhus

Så er vi endnu engang klar med en fuldstændig vanvittig og uforudsigelig rute til dig og dine gutter!
Der er ikke sparet på noget, og du får rig mulighed for boltre dig med masser af forhindringer, mudderhuller, bakker, vandpassager og terræn, som du taber pusten af og nok lige skal bruge et par dage efterfølgende på at få ud af benene igen.

Ruten er ubarmhjertig og vil føles som om den aldrig får en ende.

8 km lang rute

Ruten strækker sig på 8 benhårde kilometer. Vi garanterer, at du får dig en løbsoplevelse, som du kan mærke i kroppen flere dage efter løbet.

NYHED: Kender du en kvinde (eller flere), som du gerne vil løbe sammen med - så er der nu mulighed for det i vores Mix Race række. Kvinder, der vil løbe med i Mix Race-rækken, skal tilmelde sig denne række ved tilmelding til Ladies Mud Race 2021 Aarhus på Sportstiming.dk.

Vælg løbstype

Kl. 14.00 – 14.12                     
8 km - hvis du vil i vindergruppen, skal du i tilmeldingen skrive din tid på 10 km. De hurtigste kommer med i vindergruppen på ca. 30-40 løbere.

Kl. 15.00 – 15.09                       
8 km mix – her er der ingen vindergruppe.

Fælles for begge tilmeldingsgrupper er, at I bliver delt ud i startgrupper á 30 personer,. Ønsker du at være i samme gruppe som gutterne, skal I tilmelde jer med et fælles holdnavn - så sørger vi for, at I kommer i samme gruppe.

Løbsbiletten inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, 1 glas fadøl, tidtagning, medalje, gratis billeder fra løberuten, målområde med musik, mulighed for køb af øl, shots, grillmad, kaffe, kage mv.
Du kan også tilkøbe en lækker Xtreme Mandehørm t-shirt (pris 100,- kr)

Vigtig information

Ved deltagelse i Xtreme Mandehørm, skal du være fyldt 15 år på løbsdagen. Deltagelse sker på eget ansvar.

Corona restriktioner: Løbet gennemføres under de til den tid gældende corona restriktioner. Det betyder, at der kan forekomme ændringer i løbs set-uppet helt frem til løbsstart som følge af restriktioner. Som tilmeldt og fremmødt deltager accepterer du at følge de anvisninger og retningslinjer, som arrangøren og myndighederne informerer om til løbet. Skulle det blive nødvendigt at aflyse løbet pga. corona restriktioner, vil du få refunderet dit løbsgebyr fratrukket tilmeldingsgebyret til Sportstiming.
 

Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence. Vil du løbe efter 1. pladsen skal du forsøge at komme i vindergruppen - se nedenfor.

Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergruppen
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra de to vindergrupper.
Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 30-40 hurtigste i hver af de to vindergrupper,får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.
Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in.

T-shirt
Ønsker du en XM t-shirt, skal denne bestilles ved tilmelding. Prisen er 100,- kr. 
Du kan IKKE forvente, at der kan bestilles t-shirt efter den 3. september 2021

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, eventuelt en løbspose og T-shirt (for dem der har bestilt) på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe. 
Du vil få tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået. 

Festligheder
Før løbet vil der være åben på festpladen og i hallen med boder og underholdning, samt mulighed for at heppe på deltagerne i Ladies Mud Race.
Under løbet skal du bare bruge krudtet på at komme gennem ruten :-)
Efter løbet vil der for XM deltagerne være hygge i hallen. Vi sørger for god underholdning og mad der kan købes, så alle kommer i rette stemning. Baren er naturligvis åben med gode priser på øl, shots,sodavand og Tempt.
I hallen vil der også være muligheder for små sjove konkurrencer, som du kan udfordre holdkammeraterne i.  

Festlighederne slutter kl. 21.30.

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
25. september 2021
Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110, 8200 Aarhus N
Aarhus, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk
8 km
Starter 14:00

Pris pr. deltager
Pris 385,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
8 km
Starter 15:00

Pris pr. deltager
Pris 385,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Yderligere information
Arrangør:
Aarhus: Århus Firma Sport
Dansk Firmaidrætsforbund


 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

24222328
carsten@aafs.dk
http://www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2021 - Aarhus

  • Århus Firmasport, Paludan Müllersvej 110, 8200 Aarhus N
  • Aarhus
  • Danmark

Har du spørgsmål?