Xtreme Mandehørm 2021 - Aalborg

Xtreme Mandehørm 2021 - Aalborg

Information og tilmelding

Lørdag
9. oktober 2021
Vælg mellem følgende muligheder
  1. Xtreme Mandehørm 12 km  billet til kr. 595,-
  2. Xtreme Mandehørm 8 km billet til kr. 595,-
  3. Xtreme Mandehørm 12 km Run Only billet til kr. 395,-
  4. Xtreme Mandehørm 8 km Run Only billet til kr. 395,-
Løbsbillet nr. 1 og 2 inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, svømmehal med wellness og sauna, bierfest med mad og 1 øl eller vand, tjekket Adidas løbe T-shirt, Xtreme Mandehørm finsiher medalje, tidtagning, gratis billeder fra løbet og pænt ømme stænger.
Løbsbillet nr. 3 og 4 (Run Only) inkluderer Danmarks største og sjoveste mandeløb, svømmehal med wellness og sauna, Xtreme Mandehørm finsiher medalje, tidtagning, gratis billeder fra løbet og pænt ømme stænger. Er du under 18 år og gerne vil prøve kræfter med løbet? Er du fyldt 13 år - så kan du sammen med en voksen tilmelde dig løbet. Fra 16 år og op må du gennemføre løbet alene. Det er dog ikke muligt at købe løbsbillet nr. 1 og 2 hvis du er under 18 år, da du skal være fyldt 18 år for at deltage i bierfesten. .


Vigtig information

Du skal være fyldt 18 år på løbsdagen og deltagelse sker på eget ansvar.

Corona restriktioner: Løbet gennemføres under de til den tid gældende corona restriktioner. Det betyder, at der kan forekomme ændringer i løbs set-uppet helt frem til løbsstart som følge af restriktioner. Som tilmeldt og fremmødt deltager accepterer du at følge de anvisninger og retningslinjer, som arrangøreren og myndighederne informerer om til løbet. Skulle det blive nødvendigt at aflyse løbet pga. coronarestriktioner, vil du få refunderet dit løbsgebyr fratrukket tilmeldingsgebyret til Sportstiming.


Hold eller individuel konkurrence
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle konkurrence.
Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jeg i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe.

Vindergrupper
Den individuelle- og holdkonkurrencen kan kun vindes fra gruppe 1 + 2 i Aalborg. Opgiv din SENESTE og derfor realistiske, 10 km tid, og hvis du er blandt de 125 - 150 hurtigste, får du og dit hold startnummer til vindergrupperne i forbindelse med seedningen i september måned. Dvs. at man ikke selv kan tilmelde sig gruppe 1+2, men bliver seedet til det. I kan selv tilmelde jer gruppe 3-6.

VIGTIGT!! Hvis i er flere som gerne vil løbe sammen, men ikke løber lige hurtigt skal i ikke tilmelde jer gruppe 1 eller 2, men i stedet gruppe 3-6!
Går du derfor ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid, så skriver du blot den ønskede startgruppe – gruppe 3 – 6.

Lodtrækningspræmier
Alle løbere deltager i lodtrækning om en række fede præmier fra vores samarbejdspartnere - Løberen, Adidas, Club La Santa m.fl.

Betaling
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ændringer undervejs
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 

Dit startnummer, chip og FAQ-liste
Du får udleveret dit startnummer, løbspose og T-shirt på løbsdagen i løbssekretariatet. Så kom i god tid før du skal løbe.
Du vil få tilsendt en e-mail inden løbet med praktisk info samt oplysning om, hvilket startnummer du har fået.

Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook
 
 
 
 Event information
9. oktober 2021
Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby
Aalborg
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.mandehorm.dk
12 km
Starter 14:00

12 km XM: Pris pr. deltager
Pris 595,00 DKK + gebyr
12 km Run Only: Pris pr. deltager
Pris 395,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
8 km
Starter 14:00

8 km XM: Pris pr. deltager
Pris 595,00 DKK + gebyr
8 KM Run Only: Pris pr. deltager
Pris 395,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

 Yderligere information
Arrangør:
Aalborg Firmaidræt
Dansk Firmaidrætsforbund


 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

mandehormaalborg@gmail.com
www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2021 - Aalborg

  • Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby
  • Aalborg
  • Danmark