Xtreme Mandehørm 2021 - Hillerød

Xtreme Mandehørm 2021 - Hillerød

Information og tilmelding

Søndag
12. september 2021

YES, nu skal vi ud at løbe igen - og så SHIT, hvad hulen har jeg nu meldt mig til.
Sådan kan du være helt sikker på, du tænker, når startskuddet lyder kl. 10.00, for så er du på vej ud i noget rigtigt møg. En masse højdemeter og masser af adrenalin-kick venter forude men også tilfredsstillelsen af at vide, at du er med i andet end "bare" et almindeligt motionsløb på den lige landevej, gør dig høj - og forventningerne om at der venter dig en dejlig øl, når du passerer målstregen giver smil på læberne ...... trods alt. 


Det er årets vildeste, sejeste og sjoveste mudderløb. Du skal være forberedt på ca 8 km, der vil føles som om, de aldrig får ende. Ruten er ubarmhjertig, placeret i et kuperet terræn med masser af vand, mudder, ild og både naturlige forhindringer men også opsatte "vilde" forhindringer omkring Selskov og Gadevangsskoven. En dag i det grønne - hvor du længe efter at ømheden i kroppen har fortaget sig - vil tænke tilbage på, at det var den ultimative manddomsprøve.
Start bare træningen nu, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende muddermotionister!

Priser:

Indtil 15. juni 2021
Løbet 375,00 kr.
T-Shirt 100,00 kr.


15. juni 2021 -->
Løbet 450,00 kr.
T-Shirt 100,00 kr.


VIGTIG INFORMATION


Corona restriktioner:
Løbet gennemføres under de til den tid gældende corona restriktioner. Det betyder, at der kan forekomme ændringer i løbs set-uppet helt frem til løbsstart som følge af restriktioner - det kan være om startgrupperne og tid, omklædning/bad på stedet, udlevering af væske, ophold efter løbet etc. 
Som tilmeldt og fremmødt deltager accepterer du at følge de anvisninger og retningslinjer, som arrangøren og myndighederne informerer om til løbet. Skulle det blive nødvendigt at aflyse løbet pga. corona restriktioner, vil du få refunderet dit løbsgebyr fratrukket tilmeldingsgebyret til Sportstiming.


Deltagerkrav:
Ved 
deltagelse skal du være fyldt 16 år og en "rigtig" alfahan.
Deltagelse sker på eget ansvar og Firmaidræt Hillerød kan ikke drages til ansvar for evt. skader eller uheld forårsaget af dig selv eller andre deltagere.


Det får du for pengene:
 
Du får du lov til at vælte dig i vand, masser af mudder og andre forhindringer, du får tidtagning og fotoservice, væske med eller uden promiller undervejs, vand og en øl eller sodavand når du er i mål, en flot medalje, et varmt bad og naturligvis også håneretten …. måske. 


Hold eller individuel konkurrence 
Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et hold med enten 3, 4 eller 5 deltagere. I holdkonkurrencen er det den samlede tid for de tre hurtigste løbere på holdet der tæller. Som holdløber er man samtidigt med i den individuelle placeringskonkurrence. Vil du løbe efter 1. pladsen skal du forsøge at komme i sprintergruppen - startgruppe 1. Hvis I er flere hold eller individuelle løbere som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer i samme startgruppe, så længe der er plads i den valgte gruppe. 

 Sprintergruppen 
Den individuelle- og holdkonkurrence kan kun vindes fra ”sprintergruppen”, som er startgruppe 1. Opgiv din seneste 10 km tid, og hvis du er blandt de 50-75 hurtigste, får du og dit hold startnummer til sprintergruppen. Det sørger vi for.  

Går du ikke efter guldet, behøver du ikke at skrive nogen tid. Så skriver du blot den ønskede startgruppe - og håber der er plads i den. 
  
Tilmelding 

Er I mange, der skal med på et hold men kender ikke de nøjagtig navne på deltagerne, så tilmeld dig/jer via KVIK-tilmelding, hvor du blot køber et antal billetter og senere i ro og mag kan føre de ønskede oplysninger på. 

  

Betaling 
Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter info@sportstiming.dk med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig. Betaling er bindende og refunderes ved afbud eller udeblivelse. 
 
Ændringer undervejs 
Hvis du får brug for at ændre på din status på din tilmelding kan du gøre det direkte her på sitet med dit log-in. 
 
Dit startnummer og chip  
Der vil senere blive oplyst om, hvordan du modtager dit startnummer m/chip og den evt. tilkøbte XM T-shirt.

FAQ
For at gøre det lettere for dig at gennemføre løbet, så vil der senest 2 måneder før løbets afvikling blive mulighed for at downloade en FAQ her - du vil også modtage denne via mail ca. 1 uge før løbet. Husk at læse den - det vil gøre det hele lettere for både dig og os. 


Læs mere på www.mandehorm.dk og følg os på facebook

 Event information
12. september 2021
Selskovvej 76, 3400 Hillerød
Hillerød, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 10. september 2021 23:59
www.mandehorm.dk

 Yderligere information
Arrangør:
Firmaidræt Hillerød


 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Xtreme Mandehørm

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Xtreme Mandehørm:

48 26 73 20
events@firmah.dk
http://www.mandehorm.dk

Xtreme Mandehørm 2021 - Hillerød

  • Selskovvej 76, 3400 Hillerød
  • Hillerød
  • Danmark

Har du spørgsmål?