TRAILS - Vestvolden

Information og tilmelding

Søndag
23. februar 2020

OBS! 300 deltagere max!
 
I slutningen af det 19. århundrede blev befæstningen Vestvolden opført, som forsvarsværk og afgrænsning af København. Anlægget strækker sig over hele 13 kilometer, fra Køge Bugt til Utterslev Mose. De flotteste 5 kilometer på volden, finder man uden tvivl i Rødovre, hvor vi skal løbe. Til denne udgave af TRAILS kommer du rundt og oplever de seværdige afkroge og de skjulte fortidslevn, som det gamle militæranlæg gemmer på.

Vælg mellem 5, 10 eller 15 km.Hvad er TRAILS:

Siden 2012 har vi med Nordic Race udfordret jer med diverse forhindringer - nu vil vi gerne lade naturen tale sit eget sprog. I Danmark har vi nogle utroligt flotte og samtidig fysisk udfordrende naturområder. Bakker, strande, snoede single tracks og små åløb. Vi har gjort vores ypperste for at finde de små perler og nu får i lov at teste jer af i dette nye koncept – Trails

Distancen hedder 5 km og kan så gentages 1 eller 2 gange, efter eget ønske. Ruterne er gennemtestet af vores eget crew og de har gjort sig umage, for at krydre et standard trailløb, med så mange naturlige udfordring som overhoved muligt.
  
Trails har 100% fokus på naturen og dens egen rammer. Dette vil også præge eventområdet, som vi vil forsøge at gøre så autentisk og minimalistisk som muligt.


Praktisk info
 
Hvor mange løber?
300 (fordelt på 5, 10 og 15 km)
  
Hvor og hvornår skal jeg løbe?
Start/mål v. Espelunden Idrætsanlæg, Korsdalsvej 100, 2610 Rødovre.
Søndag den 23/02/2020 klokken 10:00 lyder startskuddet!

Parkering
Der er et stort parkeringsområde i tilknytning til adressen.
 
Hvad gør jeg af mine ting?
Vi har ikke et bemandet bagageområde. Vi vil derfor på det kraftigste anbefale, at man lader så meget som muligt blive i bilen. Alternativt kan du tage en plastsæk med, til at smide tasken i.
 
Hvornår får jeg startnummer?
Udlevering af startnumre vil foregå på eventpladsen kl. 09:00

Skal vi løbe med chip?
Tidtagning vil foregå via Sportstimings tidtagnings app, derfor er det vigtigt at bære startnummer synligt når I krydser målstregen.
Er du tilmeldt 15 km, men vælger kun at løbe 10 km, er det vigtigt at give besked om dette, da det vil have effekt på din endelige placering.
 
Hvad hvis jeg bliver tørstig?
Tag din egen genkendelige drikkedunk med. Vi stiller borde op til drikkedunke, i skiftezonen, for de løbere som løber henholdsvis 10 eller 15 km. 
 
Hvad får jeg for min billet?
Ud over en hel fantastisk naturoplevelse og en masse syre i benene, vil alle deltagere modtage en medalje ved målstregen, samt lidt snacks og drikkelse.
  
Hvad hvis jeg har spørgsmål?
Alle spørgsmål vedrørende løbet kan rettes til info@nordicrace.dk

(Distancerne er vejledende og kan variere op til 5-10%)

 Event information
23. februar 2020
Tilmelding lukker 23. februar 2020 10:00
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
5 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Pris 180,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
10 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Pris 230,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
15 km
Starter 10:00

Pris pr. deltager
Pris 280,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Yderligere information
NB! Max 300 billetter!