Søndag
10. maj 2020
Når du deltager i Hørsholmløbet bliver du ikke alene klædt på med smil, konkurrenceånd og gode ben – du får også frisk luft og en masse muligheder for at se din by og dens mange naturskønne omgivelser. Ruten, der er 5,3 kilometer lang, går langs skov og havn omkring Rungsted – og den er relativt fald og dermed også hurtig. Derfor: Kom og vær med og sæt en ny personlig rekord på distancen :-)

Vær opmærksom på, at du skal gennemløbe ruten 1, 2 eller 4 gange for hhv. 5 km , 10 km eller et halvmaraton. Dermed kan din familie og venner følge din form fra start til slut ved at placere sig i nærheden af start- og målområdet, der ligger på græsplænen foran Rungstedgaard, hvor du vil komme igennem flere gange på turen.

Familie og børneruten løber på sin egen 2km rund-strækning på stierne i den dejlige park omkring Rungstedgaard, hvor man gennemfører ruten en eller to gange.

Og en lille praktisk note: Lad bilen stå derhjemme, tag cyklen, gåbenene eller bussen i stedet - der vil være mange mennesker i området på løbedagen, men der er dog masser af parkeringsmuligheder på Rungstedgaard

Vi glæder os til at se jer.


 Event information
10. maj 2020
Rungstedgaard, 2970 Rungsted
Rungstedgaard, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 9. maj 2020 23:59
https://horsholmlobet.dk

 Facebook

Hørsholmløbet 2020

  • Rungstedgaard, 2970 Rungsted
  • Rungstedgaard
  • Danmark

Har du spørgsmål?