DHL Stafetten Sønderjylland 2021

DHL Stafetten Sønderjylland 2021

Information og tilmelding

Onsdag
1. september 2021
”DHL stafetten er en firmafest med indbygget motion. Man samles for at løbe, og så skaber vi rammerne for hygge og samvær med kollegerne”    

Som du sikkert har bemærket, kom regeringen og folketingets partier d.9. juni frem til en aftale om yderligere udfasning af restriktioner m.v. Det betyder, at alle udendørs motionsevents pr. 1. september IKKE er omfattet af nogle nævneværdige restriktioner.

Derfor har vi besluttet, at flytte DHL Stafetten Sønderjylland én uge, fra d. 25.8 til d. 1.9. og dermed muligheden for at genneføre DHL Stafetten uden sektionering, coronapas m.vDen 1. september 2021 er der for 6. gang DHL Stafetten i Sønderjylland. Stafetten er blevet en kæmpe succes med 7000 deltagere sidste år. DHL Stafetten er en "sommerfest” der hvert år samler over 200.000 deltagere i Sønderjylland, København, Aarhus, Odense, og Aalborg. Deltagerne kommer primært fra virksomheder, men alle er velkommen til at stille hold.
 
Ikke-løbere kan også være med på en gåtur     

DHL stafetten Sønderjylland er ikke kun, som navnet måske antyder, en stafet, hvor det går ud på at være hurtigst og aflevere stafetten. Der er også mulighed for at tilmelde hold på en 5km gå-rute, som kommer går igennem den smukke sønderjyske natur. Hele holdet går de 5km sammen.  

Et hyggeligt fyraftensarrangement     

DHL Stafetten er ikke kun en folkefest, det er også Sønderjyllands største firmafest. Efter stafetten eller gåturen, er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud og faklerne bliver tændt. Som afslutning, vil himlen blive oplyst af et festfyrværkeri.

Læs meget mere på vores hjemmeside eller find os på Facebook 


 Event information
1. september 2021
Aabenraa
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
sporteventsyd.dk/dhl/
5 x 5 km (25 km)

Pris pr. hold
Pris 760,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK
5 km

Pris pr. hold
Pris 760,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK

 Yderligere information
DHL Stafetten Sønderjylland arrangeres af Sport Event Syd.
 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

DHL Stafetten Sønderjylland 2021

  • Aabenraa
  • Danmark