Onsdag
12. august 2020
Det Østjyske Bakkeløb - 12. august 2020 kl. 18.00
Kun muligt med køb til DØB'20 + DØB'21 = 2 x 140,- kr. (+ gebyr)


Harlev Idrætsklub (HIK) indbyder hermed igen alle motionscyklister til at deltage i sensommer-klassikeren DØB - Det Østjyske Bakkeløb.

Grundet Covid-19 afholdes årets DØB'20 i en alternativ form.
Løbets korte ruter er skåret væk og løbet afholdes udelukkede på den længste 63km rute.

Der sættes kun 150 billetter til salg og dem vil vi gerne sælge til vores loyale deltagere, der tidligere har støttet DØB. Det med udgangspunkt i deltagerlisten fra DØB'19 sidste år. (disse modtager direkte email herom)

Løbet afholdes med vanligt højt sikkerhedsniveau og derforuden har vi gjort en række sundhedsmæssige tiltag iht. Covid-19.

Da DØB generelt har til formål at samle penge ind til "Harlev Idræts- og Kulturcenter" så har vi måttet tænke kreativt for at rede løbets økonomi trods et reduceret antal ruter og deltagere.

Vi ønsker at holde en cykelfest UDEN at sætte billetterne til DØB'20 op i ublu pris og derfor er vi kommet op med det vi kalder en "fair deal":

Vi sælger DØB'20 billetterne til normalprisen på 140kr. (+15kr. i Sportstiming gebyr)... til gengæld køber I billet til både DØB'20 og DØB'21 allerede nu.

Det betyder at vores løb til næste år allerede har en omsætning. Og skulle du inden næste år have lyst til at sælge din DØB'21 billet til anden side, så gør du bare det og beder os om at rette navnet på DØB'21 deltageren.
 

VIP forsalget løber indtil på søndag d.5/7 kl.23.59 eller indtil de 150 billetter er solgt. Først til mølle. Intet billetsalg på løbsdagen.

Priser inkluderer: Tidstagning (Sportstiming.dk), online diplom og goodiebag med forplejning. Røverhistorier fra ruten skal selv leveres :o)

Startgebyr:        

Rute A (63km):        DØB'20 + DØB'21 = 2 x 140,- kr. (+ gebyr)                                           

Rute B (30km):        Aflyst pga. Covid-19

Rute C (14km):        Aflyst pga. Covid-19

Gebyr udgør 15 kr.

Tidtagning med chip på hjelmen.

Det Østjyske Bakkeløb er et motionscykelløb, som er forbeholdt motionister. Dette indebærer, at deltagerne skal overholde de almindelige færdselsregler.

Ruterne vil være forsynet med pile, og der vil være placeret officials på vigtige trafikale positioner.

Cykelhjelm er obligatorisk. Opsamling efter evt. defekt eller skader.

Evt. spørgsmål til: cykling@harlev-ik.dk

På styregruppens vegne

Carsten P

(mob: 30488010)

 Event information
12. august 2020
Harlev J
Danmark
Tilmelding er lukket
harlev-ik.dk/forside/DetOestjyskeBakkeloeb

Har du spørgsmål?