Officelab Dysten 2020

Officelab Dysten 2020

Information og tilmelding

1. september 2020 -
3. september 2020

Danmarks vådeste firmafest

Glæd dig til en unik kombination af teambuilding på vand og fest på land.

Oplev suset i toptunede matchrace-både, hvor samarbejde og konstant udvikling belønnes omgående. 
Du får en uforglemmelig dag i farverige og festlige omgivelser med gin&tonic-smagning, skumsprøjt, et inspirerende og lærerigt oplæg samt god sejlsportskarma.

Det gode samarbejde - en (sørøver)fortælling på land

Du bliver budt velkommen og her står Fever Tree klar med gin&tonic-smagning, som du kan nyde med dine skønne kollegaer inden det går løs på vandet. 

Imens I nyder de skønne drinks og hinandens selskab, fortæller Henrik fra Officelab i farverige vendinger om forskellige teamrollers betydning for et godt samarbejde og hvordan det hænger sammen med jeres roller på båden - hvem er f.eks. den sprudlende styrmand eller den fremsynede navigatør? Han flankeres af et par ambitiøse landsholdssejlere som daglige oplever vigtigheden i et godt samarbejde og en præcis kommunikation for at kunne opnå sine mål. 

Efter et fantatisk oplæg, er du nu, sammen med dine kollegaer, klar til at udfordre jeres modstandere på vandet!

Har du kollegaer som gerne vil med og heppe på dig, så fortvivl ej.. De er mere end velkomne til at komme med og for 150,- eks. moms får I sammen fortællingen, på land, om teamrollernes betydning i hverdagen og på båden - og de får selvfølgelig også mad og gin&tonics. Så er de klar til at stå på kajen og heppe jeres båd i mål!


 


Samarbejdet skal stå sin prøve - på vandet

Du behøver ikke at have sejlet før for at være med! Du starter med at få en beskrivelse af selve ræset, mens du trækker i det helt rigtige sejlertøj, stillet til rådighed af DK Sejlsport. Der er en instruktør med på båden under hele sejladsen, og I starter med at sejle en test-runde. 

Herefter står dit teams samarbejde sin prøve i form af tre ræs mod de andre hold. Jo bedre palcering, jo færre point får du, og efter tre runder er det båden med færrest point, der vinder. 

Sammensæt et hold på minimum 4, maksimum 5 medlemmer. Du er velkommen til at tilmelde så mange hold, som I ønsker at stille med. 

Er du en enkeltmandsvirksomhed eller har din virksomhed under fire ansatte, er det intet problem. Vi sætter jer sammen med den eller de resterende teammedlemmer. Hvem ved hvad sådan en matchmaking kan ende ud i? 

 Event information
1. september 2020
2. september 2020
3. september 2020
Tilmelding lukker 31. august 2020 23:59
https://www.sailing-aarhus.dk/officelab-

Pris pr. deltager
Pris 935,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Pris pr. deltager
Pris 935,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Pris pr. deltager
Pris 935,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Har du spørgsmål?