Sailing Aarhus Business Cup 2020

Sailing Aarhus Business Cup 2020

Information og tilmelding

Torsdag
3. september 2020
Sailing Aarhus Business Cup 2020 

En festlig saltvandsindsprøjtning til dig og dine kollegaer


Mærk suset, styrk relationerne og del grinene, når Sailing Aarhus og DKsejlsport i samarbejde inviterer dig og dine kollegaer til sjov firmafest på vandet. Sailing Aarhus Business Cup 2020 finder sted torsdag den 3. september i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og byder på masser af actionfyldt kapsejlads på vand og kollegahygge på land.

Det bliver en aften med rig mulighed for at teste samarbejdsevnerne mellem dig og dine kollegaer i hurtige matchrace-både. Selvfølgelig efter grundig introduktion til sejladsen, så alle kan være med uden at blive nervøse for at havne på dybt vand.

Efter kapsejladserne mod de andre firmaer disker vi op med lækker grillmad, molebajer og tid til at fordøje strabadserne til søs med dine kollegaer i hyggelige omgivelser og med udsigt over Aarhusbugten.

Hvem kan være med?
Sailing Aarhus Business Cup er for alle, der har lyst til at udfordre samarbejdsevnerne på vandet med deres kollegaer. Det er ikke en forudsætning at have sejlet før. I hver båd er der plads til fem deltagere, der assisteres af en erfaren instruktør fra DKsejlsport ombord.

Program:
Kl. 16.30 Introduktion i Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Kl. 17.00 - 19.00 Sejlads på vandet
Kl. 19.00 - 21.00 Grillmad, molebajer og præmieoverrækkelse
Kl. 21.00 Tak for i aften

Prisen er 995 kr. pr. person eksl. moms. 
 Event information
3. september 2020
Tilmelding lukker 31. august 2020 23:59
https://www.sailing-aarhus.dk/sailing-aa

Har du spørgsmål?