19. april 2020

Virtuel Mizuno Strandvejsløbet.
Lillebælt Halvmarathon & Strib Idrætsefterskole byder dig velkommen.

Vi løber sammen - men hver for sig - mod Corona-virus.

Lillebælt i Løb og Strib Idrætsefterskole følger selvfølgelig de nye tiltag og retningslinier, som regeringen har udstukket.
- Men lad os løbe eller gå en tur sammen - med god afstand.

Alle kan være med, og det er gratis!

Normalt afvikler vi Mizuno Strandvejsløbet sidst i marts, men det har Corona-virus sat en stopper for.
Derfor afvikler vi det i år som et virtuelt løb, men du kan også være med interaktivt.
Ganske kort betyder det, at du den 28. marts 2020 kl. 11 løber eller går din personlige favoritrute på 5 eller 10 km lige der, hvor du bor.
Vi sørger for speak, opvarmning, masser af fede lodtrækningspræmier og underholdning ude på ruten. Alt det, der er til ved et godt løb.
Vi livestreamer det hele fra vores studie. Du kan enten se med på din mobil, mens du løber (husk at holde øje med trafikken) eller lytte til programmet i dine "hørebøffer".
Undervejs kan du sende fotos ind eller små videobidder fra din tur. Vi vil forsøge at vise så mange af dem.

Lad os prøve en ny afviklingsform.
Lad os få et par sjove timer sammen - hver for sig, mod Corona-virus.

Løbet er gratis, men du er velkommen til at donere 30 eller 50 kr. Vi har måttet flytte vores to løb her i foråret (Mizuno Strandvejsløbet og Lillebælt Halvmarathon). Økonomisk bliver det en stor lussing for klubben - en økonomisk lussing, der kommer til at gøre virkelig ondt.

Alt hvad du skal bruge er en smartphone og en gps-enhed enten i din mobil eller i dit ur.

Vi håber, at du er frisk på at deltage.

Praktisk information:

Dato: Lørdag den 28. marts 2020.
Startsted: Hjemme hos dig selv.
Starttidspunkt: Kl. 11.00.
Parkering: Hjemme hos dig selv - hvor let kan det være?
Rute: Du vælger selv din rute, evt. din yndlingsrute. Ved du ikke, hvor der er en 10 km rute, foreslår vi, at du løber 5 km ud og vender rundt og løber de samme 5 km hjem.
Pris: Det er gratis! Så bliver det ikke billigere, men du er velkommen til at donere et beløb.

Afviklilng:

• Du skal tilmelde dig, ellers kan vi ikke tage tid på dig.
  • Fra kl. 10.00 kan du følge med i vores optakt, der streames live.
  • Kl. 11.00 tæller vi ned, og du starter dit ur på "Bang!".
  • Når din gps viser 5 eller 10 km, stopper du tiden.
  • Nu åbner du hurtigt din mail på din mobil. I dagene op til løbet har vi sendt dig en mail med en knap, hvorpå der står "slut din tid". Den trykker du på, og din tid er nu også slukket hos os.
  • I samme mail står der også, hvordan du uploader billeder til din resultatliste, dvs. nu kan du tage et billede af dit ur eller et skærmfoto og uploade det, så kan hele verden se, at du løb på den tid. (Kan man snyde, ja - men så er man en klovn og har snydt sig selv?)
  • Du kan også uploade billeder ude fra ruten, hvis du har taget nogen....
Lodtrækningspræmier:
Ja, der er masser af fede præmier.

Speaker team:
Henrik Them - Tidligere eliteløber og et orakel inden for alle emner i løb.
Peter Hermann - Ekspert i walk og vandring. Peter har også løbet hele livet.
Mads Stryhn - Løbsleder for Lillebælt Halvmarathon, selv løber og løbetræner med mere end 30 års erfaring.

Interaktivt:
Du kan sætte dit præg på vores livestream ved at sende fotos og videoklip.
I dagene op til løbet får du en mail om hvordan - det er let :-)

Nummerudlevering:
Nej - Vi sender dig en email med dit nummer. Du skal selv printe det.
Det er frivilligt at løbe med nummeret, men så kan alle se at du er med.

Omklædning og bad:
J
a - hjemme hos dig selv. Tag blot et langt bad efter turen.

Væskedepot:
Nej - men vi håber på, at du drikker rigeligt før og efter. Forkæl blot dig selv efter løbet.

Toiletter:
Ikke ude på ruten, med mindre du passerer dit hjem undervejs!?

Fartholdere:
Det har vi selvfølgelig altid til vores løb, med det vil være for besværligt til dette virtuelle løb!

Program - lørdag den 28. marts 2020:
08.00 - Du står op og spiser morgenmad og begynder at gøre dig klar.
10.00 - Vi byder velkommen. I den mail, du får i dagene op til løbet, linker vi til, hvor du kan se med.
10.45 - Opvarmning, sæt din computer op og vær med. (Husk lyd)
11.00 - Starten går for Virtuel Mizuno Strandvejsløbet - begge distancer starter samtidig.
11.15 - Første løber på 5 km forventes i mål.
11.31 - Første løber på 10 km forventes i mål.
12.30 - Lodtrækningspræmer
13.00 - Sidste mand forventes i mål 10 km walk.
Tak for i år og på gensyn!

Regler:
Du løber selv, holder afstand til andre løbere og gående, som du må møde på din vej.
Vigtigt! Du skal klappe af de løbere, som du evt. møder på din vej og heppe på dem. Hjælp med at løfte stemningen.
Der skal løbes efter færdselsreglerne.
Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at man deltager på eget ansvar.
Skulle regeringen tage yderlige tiltag, ny lovgivning eller flere restriktioner, der gør, at vi ikke kan afvikle løbet, bliver løbet ikke til noget og der vil ikke blive refunderet noget.