Til Paris 2020 - Challenge

Til Paris 2020 - Challenge

Resultater

Kell Aage Kamsgaard
Scott racing


Fremskridt
Total (100,62%)

1252,73 km

Cykling

 
1252,73 km


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Challenges!
 

 
Koldings historie kan spores helt tilbage til år 1231. Byen lå dengang i det yderste grænseområde af Danmark. I Koldning er der stor chancer for at løbe(cykle) ind i Kasper Asgreen, når han ikke lige er ude i den store verden.
 
Vidste du at byvåbnet i Aabenraa indeholder tre makreller, fordi byen oprindelig i 1700 tallet var et fiskerleje.
 
Velkommen til vores naboland - her bor intet minde end 82 milioner mennesker. Det højeste bjerg i Tyskland hedder Zugspitze på 2962 meter. Men bare roligt, det skal du ikke opad... Fortsat god challenge!
 
Den første velstandsperiode havde Flensborg mellem 1450 og 1600, da byen var centrum for en omfattende østersøhandel. Med sine 5.000 indbyggere og en handelsflåde på 200 skibe var byen den største handelsby under den danske krone. Udover at være en stor handelsby, så lå der mange romfabrikker i Flensborg, hmm.
 
Hamborg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin og den ottende største by i Europa. Byen bliver kaldt ”porten til verden”, og med sin over 1200 år gamle historie gemmer den på et væld af historiske seværdigheder. Hamborg favner det hele - og er et besøg værd.

Tilbud!
TWELVE . SIXTEEN - SE MERE HER!. Alle Big Logo T-shirts 50 % i rabat ved køb af et styk. Rabatkode: Challenge-D
 
Bielefeld blev første gang nævnt som by i 1214. Den nybyggede by skulle tjene som sydlig sikring af Grevskabet Ravensberg. Dens centrale placering i et knudepunkt for gamle handelsveje og ved et vigtigt pas ved Teutoburger Wald betød, at Bielefeld hurtigt blev grevskabets største og vigtigste by. Byen havde allerede voldgrave og bymure som så mange andre tyske middelalderbyer.
 
Når man tænker Dortmund, så kan man hellere ikke undgå at tænke på den tyske storklub Borussia Dortmund - klubben blev grundlagt på en lidt atypisk måde….
Klubben blev grundlagt i 1909, da en gruppe unge mænd var utilfredse med at spille fodbold under opsyn af den lokale præst.Han blev fysisk holdt udenfor, da klubben blev grundlagt i værtshuset 'Zum Wildschütz'.I begyndelsen brugte man andre farver på klubdragten, men allerede i 1913 blev det ændret til de nuværende gule og sorte farver.
 
Med sine 17.2 milioner indbygger er Holland det tættest befolket land i Europa. Desuden er det verdens lavestliggende land - mere end 26% af landet er indvundet ved inddæmning og beskyttet af diger.
Vidste du at det hollandske cykel - ikonet Mathieu Van der Poel er født i Belgien.
 
Belgien har verdens mest avancerede ølkultur. Der er ca. 140 bryggerier i landet, og disse veksler i størrelse fra omfattende industrikomplekser til gårdbryggerier, og der fremstilles mindst 40 forskellige øltyper.
Øllets historie går tilbage til 1100 - tallet, hvor øl blev brygget af munkene på klostrene, som en metode til at finansiere de kristne korstog.Her havde øllen en lav alkoholprocent, og blev foretrukket frem for vand af helbredsmæssige årsager.
Prøv med øl i drikkedunken, og en vaffel i hånden.
 
Man skal ikke være den store cykel-fan, for at kunne huske tilbage til 2019, hvor Jakob Fugldang vandt det ældste af de såkaldte forårsklassikere, som første gang blev kørt i 1892. Udover Jakob Fuglsang så har den tidligere danske pro-cykelrytter Rolf Sørensen også vundet løbet, tilbage i 1993.
 
Det franske landshold hører til at de bedste i verden, og har vundet meget, men i 1908 løb det franske mandskab ind i et stort nederlag, da de tabte 17-1 til DANMARK.
Under 2.Verdenskrig ville Hitler besøge Eiffeltårnet i Paris, men den franske modstandsbevægelse vil det anderledes.De klippede kablerne over til den elevator som skulle sende Hitler til toppen, og da han fik at vide at der var over 1500 trappetrin op til toppen, takkede han pænt nej tak til turen.
 
Velkommen til Paris - Frankrigs hovedstad, som har cirka 2.2 mio indbygger. Er Paris så den by i verden, hvor der er flest som taler fransk ? -nej, det er Kinshasa i Congo, men over 10 mio. Der er masser af oplevelser i Paris, og cyklen er en god måde at komme rundt på, specielt da nogle af de store seværdigheder ligger meget spredt.Paris har ikke mindre end 1400 kilometer cykelstier, til sammenligning har København 382 kilometer.
Tour de France afsluttes som regel altid i Paris i et spurtopgør.I 1989 var det dog en enkeltstart som afsluttede tourens vej til Paris.Etapen blev vundet af Greg LeMond foran Laurent Fignon, og Greg LeMond vandt den samlede sejr med den mindste afstand nogensiden, kun 8 sekunder foran Laurent Fignon.
Deltager (#54)
Kell Aage Kamsgaard
Scott racing
Danmark
Danmark - Paris
1252,73 kmtotal
1252,73 km
53:19:35 (Nuværende)