ALS Løbet 2020

ALS Løbet 2020

Praktisk information

PRAKTISK INFORMATION

Dato: Søndag den 21. juni

Startsted: Din bopæl, eller hvor du nu opholder dig.
 
Tidspunkt: Kl. 11.00.
 
Startnummer
Hvis du har bestilt en T-shirt inden 8. juni, får du leveret dit startnummer sammen med din T-shirt.
Hvis du ikke har bestilt en T-shirt, skal du selv printe dit startnummer. Du finder det ved enten at klikke på 'Hent Billet' inde på din profil, eller ved at klikke på linket nederst i dit kvitteringsbrev som du modtog, da du tilmeldte dig.

Rute
Hvis du ikke allerede har planlagt din rute, er det en god ide at gøre det inden løbet. Du kan for eksempel bruge appen Sportstiming LIVE Results, som du kan finde i AppStore på din SmartPhone, eller du kan tegne ruten op på forhånd (for eksempel på Google Maps), så du opnår det præcise antal kilometer, du har tilmeldt dig. Husk at ruten skal være kørestolsegnet, hvis du har sådan en med.


Din rute kan have start og mål ved din hoveddør, eller du kan lægge den et sted, hvor du plejer at gå/løbe. Hvis I er nogle stykker, der går/løber sammen, kan I eventuelt tage en flok balloner med som reference til vores Balloon Challenge.

HUSK at holde afstand til andre, som også er ude på ruten på samme tidspunkt. Gældende færdselsregler skal overholdes og deltagelse er på dit eget ansvar. Hvis du passerer andre, der også er ude at gå, rulle og løbe for ALS så vink til dem og send en high-five!

Tidtagning
Din tid starter kl. 11.00.

Når du kommer i mål tager du et tjek på tiden. Enten trykker du ”STOP TIDEN” på knappen i den mail, som du får et par dage inden løbet, eller du kan indtaste din tid manuelt på din profil i ro og mag bagefter. Det er også på din profil at du kan lægge et eller flere billeder op af dig selv, dit ur, dine sko eller hjul.


Du kan hente Sportstiming LIVE Results app’en til din telefon og tilmelde dig løbet og ”Track mig (GPS)”, så dine venner og familie kan følge dig på din tur.

Det er valgfrit, om man vil stoppe tiden/indtaste den. Ligeledes er det valgfrit at uploade et foto. Det handler ikke om at vinde, men om at være med og sætte fokus på ALS i Danmark :)
 
Priser
Vælg mellem pris 1 eller 2. Prisen er angivet pr. deltager. Alle priser er inkl. moms.
Vælges t-shirt pålægges fragt på 50 kr. uanset antal t-shirts til samme adresse.

Pris 1: 50 kr.
Inkluderer:
- 15 kr. onlinegebyr til Sportstiming.
- 31 kr. donation til Muskelsvindfondens arbejde med ALS-ramte.
- Startnummer til selvprint.
- Diplom til selvprint.

Pris 2: 150 kr. plus forsendelse af T-shirt
Inkluderer:
- 15 kr. onlinegebyr til Sportstiming.
- ca. 60 kr. i donation til Muskelsvindfondens arbejde med ALS-ramte.
- Startnummer.
- Diplom til selvprint.
- Flot hvid T-shirt i enten bomuld eller vævet polyester fra størrelse XS til XXXL og børnestørrelser fra 5-10 år med vores løbslogo, plus forsendelse.
 
T-shirts
T-shirts kan tilkøbes i trin 2 i tilmeldingsprocessen. Hvis du vælger at tilmelde dig uden køb af T-shirt og senere fortryder, at du ikke fik købt en, kan du købe vores T-shirt under fanen 'Shop'. BEMÆRK at der er forholdsvis kort tid til den 21. juni, så hvis du vil have din T-shirt inden løbsdagen SKAL den bestilles senest søndag den 7. juni kl. 23.59. Hvis du bestiller T-shirt efter dette tidspunkt kan vi ikke garantere, at T-shirten kan leveres til løbsdagen.


Dresscode
Køb vores lækre logo T-shirt og støt samtidig Muskelsvindfondens arbejde med ALS-ramte familier. 
Medbring gerne en masse BALLONER til turen, som reference til vores initiativ til The Balloon Challenge og ikke mindst for at sprede farver og glæde på din vej!
  
Forplejning
Husk at få en flaske vand og lidt snacks med, og spis en god søndagsfrokost bagefter.
 
Fotokonkurrence
Muskelsvindfonden har doneret 5 gavebeviser à 2 billetter til GRØN2021. Vi trækker lod om gavebeviserne blandt de fotos der er blevet lagt på Facebook eller Instagram i forbindelse med løbet.

Du skal have købt en billet til ALSløbet2020 og tage et billede fra enten før, under eller efter din deltagelse. Du skal lægge billedet på Facebook eller Instagram med hashtaggene #ALSløbet2020 og #Muskelsvindfonden senest kl. 18.00 søndag den 21. juni. Du bestemmer, hvad du deler, så længe det er tydeligt relateret til din deltagelse i ALSløbet2020. Det er også okay med et foto af fx dit ur/din tid, dine sko eller dit diplom.

Lodtrækning blandt alle deltagere i ALSløbet2020
Muskelsvindfonden har doneret 1 gavebevis til et weekendophold inklusive forplejning for 2 personer (I-hus) på Musholm Ferie-, Sport- og Konferencecenter, der er smukt beliggende ved Musholm Bugt med udsigt til Storebæltsbroen. Vi trækker lod om weekendopholdet blandt alle løbsdeltagere efter løbet.

Vi udtrækker vinderne af fotokonkurrencen og vinderen af weekendopholdet søndag den 21. juni efter kl. 18.00. Vinderne får besked direkte, og offentliggøres samme aften senest kl. 21.00 på ALS  Fokus'  Facebookside.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere ved Muskelsvindfonden og de frivillige i arbejdsgruppen ALS i Fokus kan ikke deltage i lodtrækningerne.

Din profil
Alle deltagere har en personlig profil på Sportstiming.dk. Her kan du blandt andet se din(e) ordre(r), lave rettelser, printe startnummer og se din kvittering for tilmelding. Efter løbet kan du indtaste din tid og finde dit diplom under fanen 'Resultater'.

 
Regler
På grund af Corona bør deltagerne rulle, gå og løbe med afstand til andre, som også er ude på ruten på samme tidspunkt. Derudover skal gældende færdselsregler overholdes. Deltagelse sker på eget ansvar. Hvis du passerer andre, der også er ude at gå, rulle og løbe for ALS så vink til dem og send en high-five J!