Red Bull Conquer The Castle 2021

Red Bull Conquer The Castle 2021

Information og tilmelding

Søndag
3. oktober 2021
Skal du være med til at indtage Rosenholm Slot sammen med en hel hær af OCR-krigere? Så er Red Bull Conquer the Castle løbet for dig.Red Bull Conquer the Castle er et unikt OCR-event, hvor du i rollen som renæssancekriger kan opleve følelsen af at erobre det smukke Rosenholm Slot. På den 4000 meter lange rute skal du nedbryde og forcere slottets forsvarsmekanismer bestående af mere end 20 forhindringer, inden du kan plante sejrsflaget på slottets grund.

Du vil undervejs både støde på klassiske forhindringer som rigs og vandpassager, men i høj grad også møde hidtil usete forhindringer som udfordrer både grebsstyrke, råstyrke, løbeøkonomi og kløgt. Alle forhindringer har til formål at forsvare slottet mod erobrerne, og du skal bl.a. forcere ’The Wall’, slippe helskindet ud af ’Torture Chamber’, angribe slottet med ’The Catapult’ og overvinde mange andre forhindringer.

Hvis du løber som elite-racer, skal du løbe kvalifikationsheats om lørdagen, inden det for alvor går løs til søndagens finaleheats! 

 Event information
3. oktober 2021
Tilmelding er lukket
www.redbull.com

Pris pr. deltager
Fra 3. okt 2021 795,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 3% pr. deltager
Starter 09:00

 Arrangør
Red Bull

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Red Bull:

conquerthecastle@mail.com
https://www.redbull.com

Har du spørgsmål?