Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2021

Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2021

Information og tilmelding

Lørdag
30. oktober 2021

Nordisk EventyrHike - Sydvestjylland 2021

Velkommen til Eventyrssports nye Hike eventyr som afvikles i samarbejde med Nordisk 

Nordisk EventyrHike er en eventyrlig vandretur i et af Danmarks mest naturskønne og spektakulære landskaber. Fra morgen til aften bevæger du dig i det vidstrakte landskab med bølgende klitter, rolige skove, imponerende tidsvandsområder, storslåede heder og langstrakte strande.

Alene eller sammen men en ven, familiemedlem eller kollega finder du selv din vej gennem landskabet. Du/I finder jeres vej gennem landskabet ved brug af en finurlig og inspirerende ”roadbook”

Hvad er en roadbook? En roadbook en mellemting mellem et ”skattekort” og en ”informationsfolder”. Det er et lille hæfte der på forskellig vis både guider dig rundt på ruten, samt giver dig information om området. Det kan være kulturelle, naturmæssige historier der knytter sig til de ting eller områder i møder undervejs.

Hvem er turen tiltænk?

Alle aldersgrupper med mod på eventyr og oplevelser samt et minimum af grundform. Kan du gå 10km med lidt overskud vil du kunne gennemføre denne hike.

I vælger mellem at vandre en dag eller to dage 

20 - 40km – i vælger selv undervejs!

Distancen i tilbagelægger vælger i selv undervejs! Undervejs på turen vil vil roadbooken give jer nogle valg. Tager i den lange eller den korte vej? Tager går i igennem terrænet eller bliver på stien.  Den korteste vej vil i alt være ca. 20km mens den længste vej vil være omkring 40km

 Frokost i naturen

I er selvforsynende med snaks og væske på turen, men ca. halvvejs på ruten vil i komme til et lejrområde hvor der vil blive serveret lækker frokost til alle. I for her mulighed for at slappe af naturen og hinandens selvskab, mens maden bliver serveret for jer. 

 Event information
30. oktober 2021
Tilmelding er lukket
www.eventyrsport.dk/events/eventyrhikesydv

 Arrangør
Eventyrsport Events

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Eventyrsport Events :

92154527
tga@eventyrsport.dk
https://www.eventyrsport.dk/events/eventyrhikesydvestjylland

SAMARBEJDSPARTNERE