Nordkystløbet 2014

Information og tilmelding

Søndag
22. juni 2014

NORDKYSTLØBET

Vejby Strand–Tisvildeleje–Melby Overdrev

22. juni 2014, kl. 11.00
Kombineret kyst-, strand- og skov. 

Kom og løb i Danmarks
smukkeste egn og gør det til Danmarks største 

natur motionsløb!
30 km oplevelse - 21,1 km halvmaraton
Startsted og omklædning

Vejby Stadion, Sportsvej 4, 3210 Vejby. Der vil være mulighed for omklædning og bad både på stadion og i Vejby Hallen lige ved siden af stadion. Derudover vil der være mulighed for bagageopbevaring.

Udlevering af startnumre      

Udlevering af startnumre finder sted på løbsdagen fra kl. 9.00. Der udsendes ikke løbsnumre/yderligere information inden løbet.

Efteranmeldelse

Efteranmeldelse kan foretages indtil en halv time før start mod et ekstragebyr på 50 kr. Der vil være telt til efteranmeldelse på pladsen.

Forplejning

Der er væskedepoter med vand og energidrik for ca. hver 5. km, derudover vil der være 3 depoter med frisk frugt. I målområdet er der frisk frugt og væske.

Præmier

Der vil være præmier til de tre hurtigste M/K på begge distancer. Desuden vil der være lodtrækningspræmier. Der vil blive sat liste om med vindernumre. Præmierne skal afhentes samme dag.

Transport og parkering

Kommer du i egen bil, er der parkeringspladser ved stadion og hallen. Lokalbanen kører fra Hillerød station mod Tisvildeleje. Stå af på Vejby station som ligger lige ved siden af stadion – det kan ikke være nemmere. Se i øvrigt www.rejseplanen.dk for yderligere information.

Aldersgrænse

Begge distancer er fysisk krævende og deltagelse foregår på eget ansvar.

 

 Event information
22. juni 2014
Vejby Stadion

Danmark
Tilmelding er lukket
www.nordkystlob.dk
21100 meter
30000 meter

 Yderligere information
Sponsor:

Har du spørgsmål?