BMI Cannonball #2 2021

BMI Cannonball #2 2021

Information og tilmelding

Lørdag
29. maj 2021
BMI Løb & Motion præsenterer med stolthed sin anden udgave af BMI Cannonball.
Ruten starter ved Egelundhallen mellem Beder og Malling, Bredgade 5, 8340 Malling (her er masser af parkeringspladser lige ved start) og afvikles på en rundstrækning a 7,03 km, således at der er mulighed for at løbe 7 og 14 km samt halvmaraton. Distancen vælges ved tilmelding på Sportstiming. Underlaget er asfalt og grusstier, og ruten er yderst flad. Der er depot efter hver omgang (dvs. efter 7, 14 og 21,097 km) – depotet vil indeholde vand, cola, slik, chips og hvad vi ellers finder på af sjove sager. SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at sørge for god forplejning på depotet. ALLE er ansvarlige for at hjælpe til med oprydning – brug de opstillede poser/spande. Efter løbet byder Café Klubånd på et mindre traktement, som vi ikke kan løfte sløret for endnu.
Bemærk, at vi naturligvis sørger for, at arrangementet som hele og dermed også depotet overholder alle gældende retningslinjer, så det kan være, at depotet bliver betjent, og det kan være, at traktementet bliver i form af en goodiebag.

Der er begrænset mulighed for bad og omklædning, men der forefindes toiletter. Der er mulighed for henstilling af tasker og poser i omklædningsrum, men på eget ansvar.
Maks. gennemførelsestid for løbet er 3 timer. Mulighed for eftertilmelding på dagen (+50 kr.), hvis der ikke er udsolgt. Maks. deltagerantal: 120.
Starten for alle distancer går kl. 9.00, medmindre et eventuelt forsamlingsforbud medfører forskudt start.

Pris for alle distancer: 100 kr. (+ gebyr). Der er 25 kr. i rabat til medlemmer af Dansk Halvmarathon Klub – tilmeldinger tjekkes mod officiel medlemsoversigt. Snyd medfører annullering af tilmelding uden tilbagebetaling.
Tilmelding er åben.

Hvis løbet bliver aflyst, tilbagebetales deltagerprisen naturligvis.
Løbet afvikles efter Dansk Halvmaraton Klub og Klub 100 Halvmaratons regler, dvs. autostop skal være slået fra på løbeuret, og tiden må ikke stoppes undervejs. Tiden registreres i mål og annonceres hurtigst muligt på Sportstiming. Her kan diplom også downloades efterfølgende. De almindelige færdselsregler skal overholdes - dvs. hold til venstre på offentlig vej, og løb ikke flere ved siden af hinanden på vejen. Vejen skal krydses én gang på ruten (bemandet med officials), så hold godt øje, og pas på trafikken.
Ruten kan ses her: https://www.plotaroute.com/route/1011266 

Der er medalje til alle deltagere i mål, og der løbes med løbsnummer.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til: BMICannonball@hotmail.com

Løbet afvikles i samarbejde med Lions Club Beder-Malling, der har en Lykkevogn stillet op på dagen. Gevinst hver gang - rigtig mange fine præmier, så besøg gerne vognen. De tager imod MobilePay.

Pokalforum i Beder har ydet os uvurderlig hjælp med medaljerne, og SuperBrugsen Malling og SuperBrugsen Beder vil kappes om at levere lækkerier og forfriskninger til depotet. XL-Byg Malling sørger for vand efter løbet. Café Klubånd sørger for at stille sulten.
Ariana Blomster i Malling vil gerne igen være vores sponsor, og det er vi rigtig glade for.
Martin Rådgivning & Revision er ny sponsor på løbet, som vi er meget glade for at have med.
Også ny på sponsorfronten er danbolig Beder, som vi også byder velkomne til arrangementet.

 
 Event information
29. maj 2021
Tilmelding er lukket
https://www.facebook.com/BMI-Cannonball-11
7 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
14 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
21,1 km
Starter 09:00

Pris pr. deltager
Pris 100,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

Har du spørgsmål?