Lørdag
29. maj 2021
Copenhagen Exhaust Trail den 29. maj 2021.
Vi afvikler trail løbet efter de restriktioner, der gælder for corona på afviklingsdatoen.


Glæd dig til nogle af de vildeste bakker på Sjælland – lige nord for København
Du skal over den nedlagte skihopbakke Holtekollen i Geel Skov og op og ned ad skrænterne mod Mølleåen i Ravneholm-skoven - også kendt som "Det danske Schweiz".
Der løbes på små spor og stier, og vi garantere, at det bliver et udfordrende løb med mange højdemeter -  og en god gang syre i benene!

Se billeder, video og kommentarer fra tidligere løb. her

Distancer, ruter og afmærkning
Der løbes 3 distancer:
21 km - 700 højdemeter
12 km - 450 højdemeter
6 km - 200 højdemeter


Ruter
21 km løbes med to runder i det østlige Ravnholm, en mellemstrækning til Geelskov, to runder i Geelskov og en kort strækning i Ravnholm på vej til mål.

12 km løber samme runder som 21 km, men skal kun løbe én omgang på hver af de to runder.
6 km ruten har sit eget startpunkt. Ruten går gennem Ravneholm til Geelskov og tilbage til målet i Ravneholm.

Priser
6 km - 150 kr.
12 km - 180 kr.
21 km - 210 kr.


Parkering og stævneplads
Du kan parkere ved vangeboskolen, Vangeboled 9, 2840 Holte. Der vil være en parkeringsvagt, der viser dig vej. Indkørsel til vangeboskolen sker fra krydset mellem Skodsborgvej og Vangebovej.            
GPS:55.809655, 12.510431. Fra parkeringen er der ca. 300 meter til stævnepladsen. Følg afmærkningsstrimlerne


Startnumre
Du får udleveret dit startnummer på stævnepladsen. Sammen med startnummeret udleveres en SI-enhed til tidtagning. Du skal tjekke at SI-enhedens nummer passer til startnummeret, og sørge for at SI-enheden er klargjort i CLEAR og CHECK inden start. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør, så spørg officials på stævnepladsen.
Løbsnummeret skal bæres under hele løbet.


Start
Der startes fra kl. 10.00 i startgrupper med det antal løbere, der er muligt i forhold til gældende coronarestriktioner. Du vil få besked om i hvilken startgruppe, du starter. Følg i øvrigt løbende med på løbets facebookside.

Tidtagning med sportIdent


Du får udleveret en SportIdent-brik (SI-brik) sammen med sit startnummer. Du skal registrere din tid med SI-brikken i starten, inden og efter ”Løberen bakkespurt”og når du er i mål. Der vil være skiltning og officials, der kan guide dig. Efter målgang bliver du guidet til resultatteltet, hvor du får aflæst og kan aflevere din SI-brik. Hvis du ikke afleverer din SI-brik, vil der være et erstatningsgebyr på 300 kr.
Hvordan fungerer SI-brikken?
SI-brikken fastgøres med en elastik om fingeren. Du registrerer din tid ved at stikke SI-brikken i hullet på enheden. Når enheden har registreret stemplingen, giver den et bip og et rødt blink. For at du er fortrolig med systemet anbefales det, at du tester SI-brikken i testenhederne på stævnepladsen.
Billede af SI-systemet

Løberen bakkespurt
”Løberen bakkespurt” går fra bunden til toppen af Holtekollen. Vær opmærksom på at du skal stemple din SI-brik både i bunden og toppen af bakken. (Se evt. afsnittet om tidtagning)
OBS: For 21 km distancen er det den første passage af bakkespurten der tæller i bakkespurtskonkurrencen. Enhederne skal derfor ikke stemples ved anden passage af Holtekollen.Afmærkning
Hele ruten er markeret med små orange markeringsflag, skilte og røde-hvide afmærkningsstrimler. Flere steder vil der stå rutevejledere. Vi anbefaler at du ser din rute igennem, inden du starter. Vi oploader kort over ruterne på facebook, i god tid inden løbsdatoen.


Vejpassage
Alle baner passerer Skodsborgvej mellem Geelskov og Ravnholm to gange. Der vil være rutevejleder til at guide dig over vejen. Du skal følge anvisninger fra rutevejlederen.


Væske
Der vil være flere væskeposter med vand og energidrik på ruten. En af væskeposterne er på toppen af Holtekollen, lige efter bakkespurten.


Hvis du udgår…
Hvis du udgår af løbet, så beder vi dig kontakte en rutevejleder eller give besked til stævnepladsen. Alle rutevejledere på ruten har en telefon, så følg ruten indtil du finder en, gå til Holtekollen, eller gå til stævnepladsen, hvis du udgår.


Maximum tid
Maksimumtid er 4 timer


Toiletter
Der vil være adgang til toilet ved Vangeboskolen


Resultater
På stævnepladsen sætter vi en skærm op, hvor resultater i de forskellige klasser kan ses. Resultaterne på skærmen bliver løbende opdateret i takt med at løberne aflæser deres SI-brikker.
Når løbet er afviklet, vil resultaterne blive lagt på www.sollerodok.dk og facebook. Resultater og fotos fra dagen vil blive lagt på 
Søllerød Orienteringsklubs hjemmeside


Præmier
Der er mindre præmier til de tre hurtigste på hver distance, og til de hurtigste i ”Løberen bakkespurt”. Hvis der er flere løbere med samme tid vil der blive trukket lod.


Kiosk på stævnepladsen
Hvis corona-restriktionerne tillader det, vil der være en kiosk på stævnepladsen, hvor du til en billig penge kan købe sodavand, kaffe, te, frugt og kage. Der kan kun betales med MobilePay


Eget ansvar
Du løber på eget ansvar og vi garanterer en stor løbeoplevelse i smukke og krævende omgivelser.

Hvis du har spørgsmål så kontakt os på cphexhausttrail@gmail.com
Vi glæder os til at se dig i bakkerne

 
 Event information
29. maj 2021
Holte, Danmark
Se kort herunder
Tilmelding lukker 28. maj 2021 23:59
www.sollerod-ok.dk
6 km

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
12 km

Pris pr. deltager
Pris 180,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
21 km

Pris pr. deltager
Pris 210,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Copenhagen Exhaust Trail 2021

  • Holte
  • Danmark