ALS Løbet 2021

ALS Løbet 2021

Praktisk information

Praktisk information
Dato: Søndag den 20. juni

Startsted: Din bopæl, eller hvor du nu opholder dig.
 
Tidspunkt: Kl. 11.00.
 
Startnummer
Du skal selv printe dit startnummer. Du finder det ved enten at klikke på 'Hent Billet' inde på din profil, eller ved at klikke på linket nederst i dit kvitteringsbrev som du modtog, da du tilmeldte dig.

Rute
Hvis du ikke allerede har planlagt din rute, er det en god ide at gøre det inden løbet. Du kan for eksempel bruge appen Sportstiming LIVE Results, som du kan finde i AppStore på din SmartPhone, eller du kan tegne ruten op på forhånd (for eksempel på Google Maps), så du opnår det præcise antal kilometer, du har tilmeldt dig. Husk at ruten skal være kørestolsegnet, hvis du har sådan en med.

Din rute kan have start og mål ved din hoveddør, eller du kan lægge den et sted, hvor du plejer at gå/løbe/cykle. Hvis I er nogle stykker, der deltager sammen, kan I eventuelt tage en flok balloner med som reference til vores logo med ballonerne.

HUSK at holde afstand til andre, som også er ude på ruten på samme tidspunkt. Gældende færdselsregler skal overholdes og deltagelse er på dit eget ansvar. Hvis du passerer andre, der også er ude at gå, rulle og løbe for ALS, så vink til dem og send en high-five!

Tidtagning
Din tid starter kl. 11.00.

Når du kommer i mål tager du et tjek på tiden. Enten trykker du ”STOP TIDEN” på knappen i den mail, som du får et par dage inden løbet, eller du kan indtaste din tid manuelt på din profil i ro og mag bagefter. Det er også på din Sportstiming-profil at du kan lægge et eller flere billeder op af dig selv, dit ur, dine sko eller hjul.

Du kan hente Sportstiming LIVE Results app’en til din telefon og tilmelde dig løbet og ”Track mig (GPS)”, så dine venner og familie kan følge dig på din tur.

Det er valgfrit, om man vil stoppe tiden/indtaste den. Ligeledes er det valgfrit at uploade et foto. Det handler ikke om at vinde, men om at være med og sætte fokus på ALS i Danmark :)
 
Priser
Det koster 50 kroner at deltage i ALS-løbet 2021. Prisen inkluderer:
- 35 kr. donation til Muskelsvindfondens arbejde med ALS-ramte.
- 15 kr. onlinegebyr til Sportstiming.

- Startnummer til selvprint.
- Diplom til selvprint.
- Gør-det-selv medalje til selvprint.

 
T-shirts

Du kan købe vores officielle løbs-T-shirt i vores webshop hos Sportyfied, hvor der også er andet merchandise, der måske kunne friste. Alle artikler i webshoppen inkluderer 25 kroner i donation til Muskelsvindfondens arbejde med ALS-ramte og deres familier.

Bemærk at T-shirts til årets løb er på forudbestilling. Det betyder, at Sportyfied samler ordrer sammen og trykker T-shirts til ALS-løbet 2021 i større portioner inden forsendelse. Hvis du vil være sikker på at have en løbs-T-shirt til søndag den 20. juni, skal den bestilles i vores webshop hos Sportyfied SENEST søndag den 13. juni.

  
Forplejning
Husk at få en flaske vand og lidt snacks med, og spis en god søndagsfrokost bagefter.
 
Din profil
Alle deltagere har en personlig profil på Sportstiming.dk. Her kan du blandt andet se din(e) ordre(r), lave rettelser, printe startnummer og se din kvittering for tilmelding. Efter løbet kan du indtaste din tid og finde dit diplom og din print-selv medalje under fanen 'Resultater'.


Som sidste år har vi to lodtrækninger med lækre præmier, doneret af Muskelsvindfonden:

1. Lodtrækning blandt alle deltagere i ALSløbet2021 tilmeldt på Sportstiming
Muskelsvindfonden har doneret 1 gavebevis til et weekendophold inklusive forplejning (eksklusive drikkevarer) for 2 personer fredag til søndag på Musholm Ferie-, Sport- og Konferencecenter, der er smukt beliggende ved Musholm Bugt med udsigt til Storebæltsbroen. Efter løbet trækker vi lod om weekendopholdet blandt ALLE løbsdeltagere tilmeldt på Sportstiming.


2. Fotolodtrækning
Muskelsvindfonden har doneret følgende præmier:
  • Pærfekt Gin/Tonic sæt – Muskelsvindfondens Gin lavet på skæve agurker – læs mere her.
  • 4 stk. billetter til Cirkus Jul, hvor vinderen selv kan beslutte sted: Aarhus eller København, samt vælge mellem 2 datoer. Læs mere om Cirkus Jul her.
  • Merchandise fra ALS i Fokus’ webshop (kasket, bamse eller mulepose)
Vi trækker lod om præmierne blandt de fotos, der er blevet lagt på Sportstiming, Facebook eller Instagram i forbindelse med løbet.

Betingelser for fotolodtrækning
Du skal have tilmeldt dig ALSløbet2021 på Sportstiming og tage et billede fra enten før, under eller efter din deltagelse. Du skal lægge billedet på Sportstiming, Facebook eller Instagram med de to hashtags #ALSløbet2021 og #Muskelsvindfonden senest kl. 18.00 søndag den 20. juni. Du bestemmer, hvad du deler, så længe det er tydeligt relateret til din deltagelse i ALSløbet2021. Det er også okay med et foto af fx dit ur/din tid, dine sko eller dit diplom – så længe det tydeligt fremgår, at det er ALSløbet2021.

Vi udtrækker vinderne af fotolodtrækningen og vinderen af weekendopholdet søndag den 20. juni efter kl. 20.00. Vinderne får besked direkte, og offentliggøres samme aften senest kl. 22.00 på ALS i Fokus’ Facebookside.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere ved Muskelsvindfonden og de frivillige i arbejdsgruppen ALS i Fokus kan ikke deltage i lodtrækningerne.

Ved deltagelse i fotokonkurrencen i forbindelse med ALSløbet 2021 giver du tilladelse til, at ALS i Fokus og Muskelsvindfonden må bruge de uploadede billeder på Sportstiming, Facebook og Instagram til markedsføring både online og offline.


Corona
På grund af Corona bør deltagerne rulle, gå og løbe med afstand til andre, som også er ude på ruten på samme tidspunkt. Gældende coronarestriktioner skal overholdes, herunder forsamlingsloftet. Derudover skal gældende færdselsregler overholdes. Deltagelse sker på eget ansvar. Hvis du passerer andre, der også er ude at gå, rulle og løbe for ALS så vink til dem og send en high-five :)!