Søndag
22. august 2021
Virtuelt Gå/løb aktivitet for Støt Brysterne
- Når vi går og løber sammen, kan det mærkes

Tilmeld dig Brysternes Motionsdag og dyrk nærvær og fælleskab med dine veninder, din mor, din søster eller dine kolleger, mens I støtter op om brystkræftsagen. Alle kan være med – om du går eller løber, er i form eller ej. Tag hinanden under armen, få gang i kroppen, skab hyggeligt samvær og støt op om en god sag. 

Motionsdagen er virtuel
Så deltag selv eller saml dit eget hold af dem, du gerne vil være sammen med på dagen, vælg selv jeres rute og skab jeres eget unikke event, hvor I sammen er aktive, hygger og viser jeres opbakning til dem, der har brystkræft tæt inde på livet. Enten som patient eller pårørende. Hele overskuddet går til Støt Brysterne.

Vi står sammen over hele Danmark!
Hvert år rammes knap 5.000 kvinder af brystkræft, og er den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder i Danmark. Den 22. august viser vi opbakning til de kvinder, der er eller har været ramt af brystkræft og deres pårørende. Sammen med dit startnummer sender vi den lyserøde Støt Brysterne sløjfe, som vi opfordrer dig til at bære på dagen, og vise din opbakning.


Lokation & distance

Dagen foregår fra jeres egen valgte lokation. Det kan være hjemme hos dig selv, hvor du samler din familie på tværs af generationer. Det kan være med kollegerne på firmaet, hvor I har valgt at være sociale sammen og støtte op om en god sag i afdelingen. Eller det kan være en tur ud i den smukke natur med madpakker og dine bedste venner. I kan vælge mellem flere forskellige brystruter, som I selv planlægger. 

Vælg din rute:
De små: 5 km gang
De store: 10+ km gang
De flade: 5 km løb
De lange: 10+ km løb

Når I er færdige, kan I lægge jeres tid og distance på vores resultatside her på sportstiming.dk og dele jeres fotos fra turen på facebook eller Instagram med #støtbrysterne eller #Brysternes Motionsdag 2021 og mærke sammenholdet med alle de andre, der også har valgt at støtte op om brystkræftsagen sammen med jer. 

Pris 
Tilmeld dig selv, eller gør det sammen med dine veninder, familie eller kolleger og vis jeres støtte til brystkræftsagen, mens I motionerer. Med i tilmeldingen får du en lækker t-shirt doneret af Newline. Der er desværre ikke flere goodie bags.

En billet koster 295 kr. inkl. gebyr. Porto kommer oven i. Du får tilsendt et startnummer og sikkerhedsnåle, hvor du kan skrive, hvem går eller løber for, så du er klar til dagen. Vi sender også et diplom med, som du kan udskrive, og en flot medalje i form af den lyserøde sløjfe, du kan bære på dagen og vise din opbakning til brystkræftsagen, mens du er ude på din rute.
Det er også muligt at deltage uden t-shirt. Det koster 160 kr. inkl. gebyr. Porto kommer oven i.

Alt overskud fra billet- og t-shirtsalget går ubeskåret til Støt Brysternes og Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge og behandle kræft samt støtte til patienter og pårørende.


Det får du ved tilmelding:
- Unikt startnummer, hvor du kan skrive, hvem du går eller løber for. Vi sender 4 sikkerhedsnåle med.
- En lækker sports t-shirt doneret af Newline (ikke inkluderet i billet til 160 kr.)
- En medalje i form af den lyserøde Støt Brysterne sløjfe, du kan bære på dagen for at vise din opbakning til dem, der har brystkræft tæt inde på livet
- Et digital diplom til print
- En hyggelig dag i en god sags tjeneste, du kan invitere dine veninder, familie eller kolleger med til
- Et fællesskab, der bakker op om dem, der har eller har været ramt af brystkræft og deres pårørende
- Sundhed, overskud og energi
- Konkurrencer om præmier fra vores sponsorer

Forsendelse
Vi sender din goodiebag (udsolgt), t-shirt, startnummer, lyserøde sløjfe og digitale diplom efter uge 30. Der er desværre forsinkelser på leverancer pga. corona, men vi lover, at vi sender inden motionsdagen til den adresse, du har tilmeldt dig med. Vi sender en mail, når den er afsendt.
Har du tilmeldt dig med startnummer, lyserød sløjfe og digitalt diplom, forventer vi også at kunne sende til dig i uge 28 eller 29.Din deltagelse GØR en forskel
1 ud af 9 kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv, og rigtig mange andre bliver pårørende. Det vil vi gerne lave om på, men det kræver, at vi står sammen for en fælles sag – nemlig at færre skal få brystkræft, og flere skal overleve. Ved at tilmelde dig Brysternes Motionsdag støtter du brystkræftsagen.
Gør noget ekstra ud af dagen og planlæg at spise sammen eller drikke kaffe før eller efter jeres tur. Det styrker sammenholdet, giver god samvittighed og spreder masser af hygge.


Vi glæder os til en meningsfuld dag sammen fyldt med sammenhold, motion og opbakning til alle, der er eller har været ramt af brystkræft og deres pårørende.

Tak for jeres støtte, og tak fordi I er vores Breast Friends.

De varmeste motionshilsner

Støt Brysterne
Når vi går og løber sammen, kan det mærkes.Det med småt
  • Deltagelse sker på eget ansvar.
  • Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse kan ikke stilles til ansvar for skader mm.
  • Gældende færdselsregler skal overholdes, og vi anbefaler altid at følge myndighedernes anbefalinger angående covid-19
  • Vi sender din goodiebag (udsolgt), t-shirt, startnummer, lyserøde sløjfe og digitale diplom i uge 28 eller 29. Der er desværre forsinkelser på leverancer pga corona, men vi lover, at vi sender inden motionsdagen til den adresse, du har tilmeldt dig med. Vi sender en mail, når den er afsendt.
  • Har du tilmeldt dig med startnummer, lyserød sløjfe og digitalt diplom, forventer vi også at kunne sende til dig i uge 28 eller 29.
  • Tilmeldingen er bindende, og pengene refunderes derfor ikke.

 
 Event information
22. august 2021
Tilmelding lukker 22. august 2021 23:59
5 km

Billet inkl. t- shirt, startnummer, lyserød sløjfe & digitalt di: Pris pr. deltager
Pris 295,00 DKK
Billet med startnummer, lyserød sløjfe og digitalt diplom: Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK
10 km

Billet inkl. t- shirt, startnummer, lyserød sløjfe & digitalt di: Pris pr. deltager
Pris 295,00 DKK
Billet med startnummer, lyserød sløjfe og digitalt diplom: Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK
5 km

Billet inkl. t- shirt, startnummer, lyserød sløjfe & digitalt di: Pris pr. deltager
Pris 295,00 DKK
Billet med startnummer, lyserød sløjfe og digitalt diplom: Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK
10 km

Billet inkl. t- shirt, startnummer, lyserød sløjfe & digitalt di: Pris pr. deltager
Pris 295,00 DKK
Billet med startnummer, lyserød sløjfe og digitalt diplom: Pris pr. deltager
Pris 160,00 DKK

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

Har du spørgsmål?