Lørdag
11. juni 2022
Tour de Storebælt 2022

I 2022 er Danmark for første gang nogensinde vært for verdens største cykelløb, Tour de France. Det fejrer DGI, DIF og DCU ved at afvikle Danmarks største motionscykelløb på den samme rute der tre uger senere lægger asfalt til 2. etape af Tour de France 2022.


Ruten
Tour de Storebælt starter i domkirkebyen Roskilde, og kører igennem Lejre og Holbæk inden der skal prøves kræfter med de krævende bakker i Odsherred hvor den prikkede bjergtrøje tre uger senere skal finde sin første ejermand. Efter stigningerne drejer ruten sydpå, igennem Kalundborg og ned langs Sjællands vestkyst mod Korsør. Herfra går turen over den ikoniske Storebæltsbro før målstregen krydses i Nyborg.

Med ambitionen om at være Danmarks største motionscykelløb for alle tilbydes der tre distancer: 
  • 200 km med start i Roskilde. Forventet starttid: 11:40. 
  • 100 km med start i Kalundborg. Forventet starttid: 14:45.
  • 25 km med start i Korsør. Forventet starttid: 16:00.
Undervejs på ruten vil der være depoter hvor du har mulighed for at gøre holdt for at fylde både tanken og vanddunke.

OBS: Da der er vil være mange ryttere på Storebæltsbroen, inklusive mange børnefamilier er det ikke tilladt at standse på Storebæltsbroen eller på nogen måde tage ophold på Storebæltsbroen.


Deltagelse
  • Tour de Storebælt køres som et motionsløb med tidtagning.
  • Vi følger færdselsloven til punkt og prikke og udviser respekt for de bilister og andre cyklister vi kommer til at dele vejen med.
Du kan læse mere om Tour de Storebælt i vores FAQ og i vores Tilmeldingsguide

Ansvar
Vi gør særligt opmærksom på, at du ved køb af startnummer til Tour de Storebælt accepterer vores handelsbetingelser. Det betyder bl.a., at du accepterer, at en aflysning af løbet løbsdagen ikke medfører tilbagebetaling af startgebyr, hvis aflysningen sker som følge af vejrforhold eller andre hændelser, der er ude af arrangørens hænder, f.eks. force majeure eller myndighedspåbud. Du vil i stedet blive tilbudt deltagelse i et passende erstatningsarrangement. Ved evt. aflysning før løbsdagen grundet Covid-19 eller force majeure accepterer du endvidere, at der kun sker delvis tilbagebetaling eller deltagelse i passende erstatningsarrangement.


Vi vil løbende op mod løbet opdatere denne side med yderligere informationer omkring ruter, sikkerhed, tidsskema, praktik m.v.
 Event information
11. juni 2022
Cirkuspladsen
5800 Nyborg
Danmark
Se kort herunder
Eventet er udsolgt
www.tourdestorebaelt.dk
200 km
Starter 11:40

Pris pr. deltager
Pris 995,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
100 km
Starter 14:45

Pris pr. deltager
Pris 695,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager
25 km
Starter 16:00

Pris pr. deltager
Pris 295,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK + 0,8% pr. deltager

Tour de Storebælt 2022

  • Cirkuspladsen
  • 5800 Nyborg
  • Danmark

Har du spørgsmål?