7. maj 2022

Løb 7 x 1/2 Marathon på 7 dage....

1. maj - 7. maj 2022
Eller bare nogen af dagene, du bestemmer selv hvor vildt det skal være.

Strandby 7x½ Marathon bliver i 2022 afviklet for 9. gang fra SEIF´s Klubhus, ruterne er de samme som da løbet første gang blev afviklet tilbage i 2013, der er ingen grund til at lave om på noget der virker.
Mere end 350 deltagere har gennemført mere end 1960 x ½ Marathon i forbindelse med Strandby 7x½ Marathon,
Vi har hidtil brugt Klubhuset og stedets cafeteria til at spise og hygge efter løbet. Men i forbindelse med Covid-19 situationen i 2021 måtte vi tænke nye tanker da det ikke
var muligt at bruge cafeteriaet og derfor blev der sat et ekstra telt op på pladsen.........
Det fandt vi så ud af at det faktisk var meget bedre, for så blev man ret i målområdet når man var færdig med at løbe.
Så derfor vil vi i 2022 sætte et større telt op med god plads til både depot, bagage og hygge efter løbet. I tilfælde af køligt vejr, ja så tænder vi for gasovnen og uddeler tæpper man kan varme sig under.
Efter hvert løb afslutter vi med lidt godt til ganen så man ikke går sulten hjem.

Vel mødt i Strandby til en super hyggelig uge.
De bedste hilsner - Rico Eiersted, samt Mor & Far

Start / Mål: SEIF´s Klubhus, Skeltvedvej, 9970 Strandby

Distancer:
  •  ½ Marathon
  • Rundeløb
Ruter:
Vi løber på 3 forskellige ruter hen over ugen, som henholsvis skal løbes 2, 3 eller 4 gange for ½ Marathon distancen.
Lørdag 10:00 Strandby 7,1 km 3
Ruterne er dermed forskellige fra dag til dag.

Erly start:
Det er muligt at tilmelde sig Early start for ½ Marathon alle dagene, bemærk venligt at Early start er henvendt til de langsomste løbere (dem som løber ca 2:20 og langsommere) og ikke dem som gerne vil tidligt hjem

Pris:
  • 1-4 x ½ Marathon: 150 kr pr dag
  • 5-7 x ½ Marathon: 135 kr pr dag

Ved tilmelding på dagen kan der ikke garanteres mad efter løbet...

Diplomer & Medaljer:
Der er diplom til alle, og vil kunne udskrives fra resultatsiden på Sportstiming.dk/event/9434 i løbet af ugen efter løbet 7 x ½ Marathon
Der er medalje til alle der gennemfører 1 eller flere ½ Marathon løb.

BEMÆRK - Der vil være en unik medalje til dem som gennemføre 3 el. flere i løbet af ugen.
For dem som gennemføre 1-2 løb i løbet af ugen er der selvfølgelig også medalje, men knap så unik :-)
Medaljerne vil blive udleveret på sidste dagen, andet kan selvfølgelig aftales.

Tidstagning: Man er selv ansvarlig for at få sin tid noteret, det sker ved at henvende sig til Slikmutter i depotteltet efter løbet, der vil være et tidstagnings ur i målet.

Resultater: Sportstiming.dk vil hver aften blive opdateret med dagens resultater.

Bad / Omklædning: SEIF´s Klubhus, Skeltvedvej, 9970 Strandby

Børnepasning: Det vil dog være for meget at tilbyde dette, men der vil være trådløs netværk og tv i cafeteriaet hvor vi spiser efter hvert løb, så kan børnene klare sig selv i et par timer mens forældrene løber, er de velkommen til at benytte dette.

GRATIS bagage opbevaring:
Det kan jeg se de rigtig store løb lokker med, så det vil jeg også:-) lige ved start/mål.