DGI MTB Vintercup - #3: Rold Skov

Information og tilmelding

Søndag
9. januar 2022

DGI MTB Vintercup 21/22 #3 - Rold Skov

Rold Skov MTB er værter for 3. afdeling af DGI MTB Vintercup-afdeling. Løbet afvikles med start og mål ved Skørping Idrætscenter. Kl.10.30

Afdelingen i Rold Skov er en klassiker som altid har ligget i starten af det nye år. Det er nu nytårsforsætterne skal indfries, og uanset om det er gamle konkurrenter  som skal sættes på plads eller året skal trilles igen i godt selskab med vennerne, så er sporene i Rold Skov altid et besøg værd. Løbet afvikles på dele af det klassiske 24 timers spor der som altid byder på fedt flow, sjove op og nedkørsler. Ruten er ikke svær og vi garanterer et fedt løb uanset for alle deltagere uanset niveau.
Efter løbet vil der være en lun grillpølse til alle

Afhentning af startnumre fra kl. 9.00 ved Skørping idrætscenter

Så hvis du vil have en fed naturoplevelse, køre ræs mod kollegerne eller klubkammerater, så skynd dig at melde dig til her på siden, så vi kan få en masse glade mountainbikere ud i skoven i Danmarks hyggeligste MTB-cup.

Rold Skov MTB og DGI Nordjylland glæder sig til at byde jer velkommen!

 

Velkommen til DGI MTB Vintercup 2021/22 

DGI MTB Vintercup er en uhøjtidelig og sjov MTB-cup for alle, der elsker at køre MTB. De enkelte afdelinger afvikles af lokale klubber, der har lagt sig i selen for at lave et superløb på deres lokale spor. Overskuddet fra cuppen går til klubberne og deres arbejde, og til sporarbejdet der hvor vi kører.

Ruterne er som altid tilpasset årstiderne, og det er et motionsløb for alle med lidt MTB-erfaring, så mød trygt op til et hyggeligt og uhøjtideligt løb.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

U30- og +30-klasserne for herrer og damer er slået sammen til én seniorklasse, så vi i år har en Herre og Dame Senior-klasse i stedet.

Der køres i 75 min. + omgangen færdig som udgangspunkt, men løbslængden kan variere fra løb til løb afhængig af rutens længde, sporforholdene og vejret.  (Juniorryttere kører altid 60 min + omgangen færdig)

Efter løbet vil der være suppe, kaffe, kage, saft, frugt eller lignende afhængig af, hvad klubberne ønsker at servere til de enkelte afdelinger.

Vi kårer de tre hurtigste mænd og kvinder overall, men vi kårer også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks 1, 2 og 3 for Damer over 40 og nr. 1,2 og 3 for Herre junior. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.

Vigtig info om din tilmelding

Vi har åbnet op for at du kan tilmelde dig hele den samlede cup til en reduceret pris. 700kr (junior/u18 400kr) og så er du tilmeldt alle løb. Du betaler også kun onlinegebyr en gang og sparer i alt 265kr.  Det letter det også for dig selv så du ikke skal huske at tilmelde dig de enkelte løb, men blot møde op. Sidste frist for tilmelding til den samlede cup er d. 16. november 23:59!!!!

Hvis du tilmelder dig afdelingerne enkeltvis og ønsker at dit resultat skal tælle med i den samlede stilling, er det vigtigt, at du benytter samme mailadresse, navn og klub til alle afdelinger – ellers garanterer vi ikke for at dit resultat tæller i den samlede stilling.

Prisen er 125 kr. pr. afdeling + onlinegebyr. (75kr for junior og ungdom) Heraf går 25kr til sporarbejdet !!

Det er kun muligt at forhåndstilmelde sig!

I år kører vi med et nyt tidtagningssystem, der skal forenkle tidtagningsarbejdet under løbet for de arrangerende klubber. Det betyder også, at der vil blive udleveret chips til deltagerne ved hver enkelt afdeling. Chippen er en engangschip, som skal klistres på hjelmen. Der vil ved hver enkelt løb blive informeret om, hvilken side af hjelmen chippen skal sidde på.

Al deltagelse sker på eget ansvar

I tilfælde af aflysning pga. vintervejret vil vi forsøge at afvikle afdelingen senere. Startgebyret refunderes ikke, men din tilmelding kan overføres til en af de følgende afdelinger. Vintercuppen køres i det meste slags vejr, og vil som udgangspunkt ikke blive aflyst. Der kan dog forekomme ruteændringer på dagen sat i kraft af den arrangerende klub, som sammen med DGI Nordjylland kan vælge at aflyse eller udskyde starten på dagen i tilfælde af ekstreme vejrforhold.

Her er vinterens løbsliste - det bliver godt!!!

Læs mere om DGI MTB Vintercuppen her og tjek resultater, cupstilling mv. på:

https://www.dgi.dk/cykling/mtb/cykelloeb/dgi-mtb-vintercup

samt på Facebook:
https://www.facebook.com/dgimtbvintercup/?ref=bookmarks

Cup pointsystem

Deltagerne tildeles point efter placering i deres klasse. 50 point for en sejr, 47 til nr. 2, 45 til nr. 3, 43 til nr. 4, 41 til nr. 3, 40 til nr. 4, 39 til nr. 5 osv.. 

De to dårligste resultater trækkes fra i den samlede stilling. Så en defekt, eller to afdelinger man ikke deltager i behøves ikke at være afgørende overall.

Ved pointlighed mellem to ryttere er det placering ved sidste afdeling som er afgørende.

Diskvalifikation

DGI MTB Vintercup er for alle ryttere uanset niveau, og alle ryttere skal have en god oplevelse, når de deltager i vores uhøjtidelige MTB-cup. Derfor har DGI Nordjylland og de arrangerende klubber besluttet, at ryttere i denne sæson kan diskvalificeres fra den pågældende afdeling på grund af hensynsløs kørsel, som er med til at skabe en dårlig oplevelse for andre deltagere. Bevar den gode tone og stil på sporet, så alle får den en superfed oplevelse.

Vi ses i skoven til DGI MTB Vintercup 21/22!

 Event information
9. januar 2022
Skørping idrætscenter
Himmerlandsvej 59
9520 Skørping
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.roldskovmtb.dk/
Tidtagning ved DGI Nordjylland - Tidtagning. Sportstiming står udelukkende for tilmeldingen.
For spørgsmål angående resultater kontakt: formand@roldskovmtb.dk
5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 75,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 10:30

Pris pr. deltager
Pris 125,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

DGI MTB Vintercup - #3: Rold Skov

  • Skørping idrætscenter
  • Himmerlandsvej 59
  • 9520 Skørping
  • Danmark

Har du spørgsmål?