Danish SUP Tour #5, Silkeborg

Danish SUP Tour #5, Silkeborg

Information og tilmelding

Lørdag
16. oktober 2021

Så gælder det sæsonafslutningen på Danish SUP Tour 2021! SUP & Surf Silkeborg leverede i 2019 en idyllisk og natursmuk kulisse for et fantastisk stop på touren og derfor gentager vi succesen igen i år, i Danmarks selvudnævnte "outdoor-hovedstad" Silkeborg. Ved Silkeborg er et væld af søer og åløb forbundet og skaber derfor rammen for et af de flotteste SUP events i Danmark. Eventen vil være et langdistance event, hvor der padles en længere distance (ca. 15 km) for Danish SUP Tour deltagere og en kortere distance (5 km.) for Social Paddle Tour deltagere - alle kan være med.

Det fulde program for dagen kan ses nedenfor og du kan holde dig opdateret via den offcielle Facebook side for touren: Danish SUP Tour – DSRF.

Der vil, ligesom på alle andre SUP tour stops i 2021, blive afviklet:

  • Officiel Danish SUP tour distance (15 km.)
  • Junior U15 (techrace bane á 400 m.)
  • Social Paddle Tour (ca. 5 km.)
PRISER
  • Danish SUP Tour: 300,- / 200,- kr.* (DSRF Medlemmer)
  • Junior U15: 150,- kr.
  • Social Paddle Tour: 150,- kr
*Som DSRF medlem koster Danish SUP Tour kun 200,- kr. Du kan blive medlem af DSRF her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under DSRF eller er registreret som individuelt medlem af DSRF (koster 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på dsrf.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Med i deltagerprisen (gælder alle deltagere) er der en lækker sandwich, frugt og energidrik. Tilsvarende har vi adskillige lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere, som alle deltagere automatisk er med i lodtrækningen om.

PROGRAM
Programmet er foreløbigt og kan blive justeret afhængigt af vind og vejr, deltagerantal m.v. så hold dig løbende opdateret her på sitet.

09.30 - 11.30: Check in for Danish SUP Tour og Social Paddle Tour deltagere v. Søsportens Hus
11.15 - 11.30: Surfers meeting, Junior U15 v. Søsportens Hus
11.30: Junior U15 - START
12.30: Præmieoverrækkelse, Junior U15
12.30: Surfers meeting, ALLE deltagere v. Søsportens Hus
13.00: START - Danish SUP Tour + Social Paddle Tour
14.30: Lodtrækningspræmier, Social Paddle Tour
16.00: Præmieoverrækkelse, Danish SUP Tour
16.30: Hang around v. Søsportens Hus
18.00: Middag

SOCIAL PADDLE TOUR
Social Paddle Tour er for ALLE og det er vores svar på en hyggelig motionstur på vandet i fællesskab med en masse andre SUP motionister. Det er din mulighed for, at være en del af SUP fællesskabet i Danmark og padle en tur på (måske) nyt vand, hvor sikkerheden er på plads. Fokus er 100% på fællesskabet, hyggen og kærligheden til naturen og SUP sporten. Der vil være tidstagning på alle af hensyn til vores tilmeldingssystem, men vi betragter ikke Social Paddle Tour som en konkurrence, hvor det handler om at komme først - med mindre du skaber din egen konkurrence med dem du har tilmeldt dig sammen med ;-). Vi vil derfor heller ikke præmiere nr. 1, 2 og 3, men der vil være lækre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere fra vores samarbejdspartnere. Lodtrækningen foregår umiddelbart efter sidste deltager er kommet i mål.

JUNIOR U15
I 2021 afvikles der som noget nyt et junior U15 format på Danish SUP Tour. Vores mål er, at give børn og unge i SUP-miljøet mulighed for at prøve kræfter med at konkurrere i en tryg ramme på lige fod med jævnaldrende. Vi håber derved at kunne være med til, at knytte nye bånd mellem SUP-miljøets børn og unge på tværs af landet. 

DSRF stiller alt udstyr (board, leash og padle) til rådighed for alle juniorer og der padles på ens board af typen Fanatic Ripper Air Touring. Konkurrenceformatet vil være målrettet 10-15 årige og race course vil på alle stop være en teknisk bane (4-500 meter) placeret tæt på land med bøjevendinger og alt efter location vil der være strandstart el. vandstart. Der vil være mellem 3 og 5 bøjevendinger og banen padles 2 gange pr. heat således at distancen bliver ca 800 - 1000 m. pr. heat. Afhængigt af deltagerantal sendes junioreren afsted i heats á 10 deltagerer og der vil være 'eliminering' forstået på den måde, at de 5 bedste går videre til A- finale og de 5 sidste går videre til B-finalen, således at alle min. padler to heats. Heats vil/kan være blandede heats (piger/drenge), men der premieres dog både for drenge (1., 2. & 3.) og piger (1., 2. & 3.).

For at have fællesskabet, den sunde atlet og fair-play i fokus begynder vi hvert stop med en fælles opvarmning på land, hvor der vil blive lavet lidt fysiske øvelser til musik. Derefter padles techrace banen igennem i fællesskab inden det går løs med konkurencen. Junior U15 er i 2021 sponsoreret af Fanatic og der trækkes bl.a. lod blandt deltagerne på det sidste stop om et helt nyt SUP board og padle fra Fanatic!

RACE MAP
Ruten er en 5 km. rute som går fra Søsportens Hus, til Chr. 8.s Vej, til en bøjevending ved Søtorvet, tilbage over søen til broen under Søndre Ringvej, ca. 8-900 meter ned af Silkeborg Langesø sydvest for Søndre Ringvej og så retur til Søsportens Hus. Danish SUP Tour deltagere padler ruten 3 gange (15 km.) og Social Paddle Tour deltagere padler ruten 1 gang (5 km.). Se rutekort nedenfor. Ruten giver dig noget af det smukkeste natur på Silkeborgsøerne. Junior U15 race foregår med udganspunkt fra Søsportens Hus jf. nedenstående race course.

EVENT VENUE
Med en base ved Søsportens Hus bliver det ikke meget bedre. Søsportens Hus har panorama view ud over Silkeborgsøerne og er en forholdsvis ny vandsportsfacilitet med gode omklædnings- og toiletforhold, køkken- og opholdsfacilitet m.v. De tilstødende bygninger indeholder grejbank for foreningerne og græsarealerne omkring vil blive taget i brug til både board opbevaring og start/målområde. Se kort nedenfor for yderligere information vedr. check-in, parkering, drop-off zone, start/mål område m.v.

FORPLEJNING
Alle deltagere vil modtage en energidrik fra vores sponsor STATE ENERGY og en sandwich + frugt. Forplejning udleveres ved check-in. Foruden dette er der mulighed for at købe kaffe, fadøl og vand i Søsportens Hus.

OVERNATNING
Ønsker du at finde overnatning i Silkeborg og omegn kan vi anbefale:

Der er ingen særlige aftaler med de nævnte steder

TEAM KONKURRENCE:
Vi fortsætter team konkurrencen i 2021, hvor din klub/forening kan vinde lækre præmier såfremt i både deltager med mænd, kvinder og juniorer (U18). De bedste resultater fra de to bedste herrer, den bedste kvinde og den bedste junior U18 fra hver klub ligges sammen til en samlet score fra hvert tour stop og klubben med den højeste score efter 5. og sidste stop på touren i 2021 vinder team konkurrencen. NOTE: En deltager kan KUN tælle point i én kategori. Deltager en junior udøver fx både i junior og senior kategorierne vil det være juniorudøverens bedste pointmæssige placering, som vægtes højest.

FØRERTRØJEN
I 2021 fortsætter vi også førertrøje konceptet. Den bedst placeret herre i Open kategorien vil før race start få udleveret en gul førertrøje imens den bedst placeret kvinde i Women kategorien vil få udleveret en pink førertrøje.

POINT:
Når du deltager i et race på Danish SUP Tour (kun den officielle tour distance) modtager du automatisk point i den samlede SUP tour stilling. Pointene til hver udøver beregnes som en procentdel af det maksimale antal point:

1. plads – 100%
2. plads – 88%
3. plads – 79%
4. plads – 72%
5. til 18. plads – mindre 3% hvert sted
19. til 32. plads – mindre 2% for hvert sted
(32. plads og alle placeringer derefter vil modtage 2% point.)

En udøver der ikke stiller til start eller undlader at gennemføre racet modtager 0 point. De 3 bedste resultater som udøverej har opnået på touren lægges sammen til slut og giver udøverens samlede pointscore. Hvis to udøvere har samme antal point vægtes den individuelle udøvers slutplacering på det sidste Danish SUP Tour event højest.

Der tælles point i kategorierne: Open Men, Women, Junior (u.18), Master (+40), Grand Master (+50). Der skal være min. 5 deltagere i den enkelte kategori for at kategorien honoreres med medaljer ved sidste stop på touren.

------
FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

 Event information
16. oktober 2021
Sølystvej 111, 8600 Silkeborg
Silkeborg
Danmark
Se kort herunder
Tilmelding er lukket
www.dsrf.dk
Tidtagningen til dette event sker med brug af ST App Service. Der benyttes ikke chip-tidtagning til dette arrangement. Ved rettelser bedes du rette henvendelse direkte til arrangøren.
For spørgsmål angående resultater kontakt: kontakt@dsrf.dk
15 km
Starter 13:03

Pris pr. deltager
Pris 300,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
15 km
Starter 13:03

Pris pr. deltager
Pris 300,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
5 km
Starter 13:03

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager
1,2 km
Starter 11:30

Pris pr. deltager
Pris 150,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 15,00 DKK pr. deltager

 Facebook

Denne funktion kræver 'Statistik og markedsføring' cookies, som du ikke har givet tilladelse til.
Klik her for at gennemgå dine cookie-indstillinger.

 Arrangør
Surf & SUP Danmark

I tilfælde af spørgsmål om dette event, kontakt venligst Surf & SUP Danmark:

kontakt@dsrf.dk
www.dsrf.dk

Danish SUP Tour #5, Silkeborg

  • Sølystvej 111, 8600 Silkeborg
  • Silkeborg
  • Danmark

Tak til vores samarbejdspartnere