MADMODSLØB 2013 (KONGENS HAVE, KØBENHAVN)

Information og tilmelding

Lørdag
24. august 2013

 

TAK FOR I ÅR - MADMODSLØB 2013!

Tak for et dejligt Madmodsløb 2013! Der blev smagt på hjortesepegepølse, hytteost med vilde urter, bilarvegranola, sukkerroejuice, røget sild og orangemyrer. Der blev løbet, grinet og fyldt i goodiebagen. Tak for et godt løb til alle børn, forældre og frivillige.

Vi glæder os til mere madmod i 2014, når vi igen inviterer til Madmodsløb.

 

 

Se løberuterne for både 1 km og 2 km og print ruten selv her

 

MADMODSLØB 2013!

Løb, smag, tag en bid af det hele og knæk kræsenheden. En sjov dag for børnene med benene på nakken og udfordringer til de unge smagsløg.

Tag junior med til et helt særligt madløb, lørdag den 24. august, hvor børnene på en sjov måde udfordrer sig selv, hinanden - og giver kræsenheden baghjul. Undervejs på ruten smager børnene sig igennem seks spiselige poster, hvor vi udfordrer smagsløgene og forhåbentlig inspirerer dem til at blive modige med mad. For hver post børnene smager på, får de et kryds på løbsnummeret. Jo flere krydser, jo modigere!

 

Ved start- og målområdet vil der være sjov og løjer med vores to sprudlende værter Sofie og Mikkel kendt fra Ramasjang Live, MGP og SommerSummarum - og på det seneste Mikkel som vært i TV2 GO' Morgen Danmark. Sofie og Mikkel vil sætte skub i alle børn, så de får energi og appetit til løbet. 

 

Der er medaljer og goodiebags til alle deltagere og masser af spas i haven efter løbet. Madmodsløbet afvikles i år i samarbejde med Arla Food Fest, og billetten giver adgang til hele området lørdag, hvor der vil være masser af aktiviteter for deltagerne med bl.a. madlavning og kulinariske oplevelser. Der kan fx spilles på den store osteroulette, stemmes om overraskelser fra det 11 meter høje klokketårn af mælkekasser, betales for en smoothie med dans i Yo Yo Dance Club, og børnene kan udfordre kokke på kræsenhed og madvarer, som de ikke kan lide. På scenen vil der være musik af bl.a. Barbara Moleko og Shaka Loveless. Se mere om programmet for Arla Food Fest her.

 

 

Vi samler ind til et godt formål.

Overskuddet fra Madmodsløbet går ubeskåret til Melting Pots indsats for, gennem madskoler, at bekæmpe fattigdom i Bolivia og kriminalitet i Danmark. Læs mere her.

 

Program og starttider

 

09.30 - 12.30
Eventuelle ikke solgte billetter vil blive solgt på dagen. Billetterne vil kunne købes ved Kongeporten (indgangen til Kongens Have på hjørnet af Gothersgade og Kronprinsessegade)
NB! Startnummeret skal være købt og afhentet senest 30 minutter før start
   
11.00 - Løbet skydes i gang
   
14.00  Løbet slutter
   
10.00 - 18.00

Arla Food Fest er åben for alle Madmodsløbere, hvor der vil være sjove madaktiviteter hele dagen og musik af bl.a. Niklas kl. 14.00, Wafande, Kaka og Pharfar kl. 16.00 og Shaka Loveless kl. 17.00

Se herunder hvornår hver årgang starter. Vi gør opmærksom på, at det er ca.-tider, og at ændringer kan forekomme. Derfor anbefaler vi, at I ankommer i god tid - minimum en halv time før årgangen skydes i gang. 

 

1 km: 2 km:
Født 2009: Start kl. 11.00 Født 2005: Start kl. 12.15
Født 2008: Start kl. 11.20 Født 2004: Start kl. 12.30
Født 2007: Start kl. 11.40 Født 2003: Start kl. 12.45
Født 2006: Start kl. 12.00 Født 2002 og før: Start ca. kl. 13.00
   


Hver deltager kan have op til to voksne ledsagere med gratis, hvilket angives ved billetkøbet. Hvor mange voksne, der ledsager hvert barn, fremgår dog ikke af kvitteringen for billetkøbet, men registeres på en deltagerliste, som tjekkes når barnet og ledsager(e) afhenter startnummer på dagen.

Øvrige voksne kan få adgang til Madmodsløbet ved at købe en billet til Arla Food Fest (pris DKK 50). Små børn i alderen 0-3 år kan medbringes gratis. 

Forældre med børn i årgang 2006-09 må gerne løbe med børnene på ruten. Der er dog kun smagsprøver til børnene. 

 

Pris

100 kr. plus gebyr frem til den 22. august (ved ikke udsolgt sælges resterende billetter på dagen)

150 kr. plus gebyr ved samkøb af løbsbillet og FOAs kogebog Madmod*. Bogen afhentes på løbsdagen i Kongens Have. 

200 kr. plus gebyr ved samkøb af løbsbillet og FOAs kogebog Madmod*. Bogen sendes direkte til tilmeldtes adresse.

130 kr. ved køb på dagen (Hvis der stadig er billetter tilbage).

*Madmod er en kogebog til børn og voksne. Bogen giver ideer til, hvordan du får skovlen under kræsenheden med mere end 60 lækre opskrifter, aktiviteter, grønne tips og lege, der giver mod på mad og forslag til, hvordan du kan friste børn til at spise råvarer, der ofte får en kølig modtagelse hos de små smagsdommere. 

Startnumre

Tilmeldte frem til og med den 16. august får startnummeret tilsendt. Startnumre sendes ud i uge 34. Har du ikke modtaget dit startnummer med posten den 23. august, skal du kontakte Carina Simonsen på carina.simonsen@email.dk

Tilmeldte fra og med den 17. august bedes selv afhente deres startnummer på dagen i Kongens Have ved indgangen på hjørnet af Gothersgade og Kronprinsessegade (minimum 30 minutter før årgangen sendes afsted!). Husk printet kvittering.

 

Online tilmelding lukker d. 22. august kl. 23.59. 

 

Billeder og diplom kan downloades gratis efter løbet

SportPicture vil på dagen tage billeder af alle de madmodige børn, der løber rundt på ruten og smager på udfordringerne. Efterfølgende modtager alle deltagere med korrekt angivet mailadresse et link til personlige billeder, hvor disse kan downloades gratis. Efter løbet kan der også printes et diplom her på siden.

 

 

For tilmelding se toppen af siden.

 Event information
24. august 2013
Amager
10-øren, Amager Strandpark
Danmark
Tilmelding er lukket
clausmeyer.dk/da/melting_pot_fonden/madmod

 Yderligere information
Al yderlig tilmelding skal ske på dagen.

Læs mere
om Madmodsløbet 2013 her.

Har du spørgsmål?